Köksal Yılmaz 24 Eylül 2019 Paylaş 24 Eylül 2019 Selamlar abiler, dostlar, Soru gayet.net Yorum bağlantısı
İnan Çınar 24 Eylül 2019 Paylaş 24 Eylül 2019 Öncelikle bıyıklı bir sigortacıya mükellef bir ocak başı ısmarlanır. Geçmiş sigorta primleri ticari araç ise bana göre yüksek olarak görünecektir sistemde. Oradan anlaşılır belki. 7 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 24 Eylül 2019 Paylaş 24 Eylül 2019 Aracın geçmişine bakılır taksi plakalı ise anlaşılır ( Bursa'da taksiler sadece T plaka ) Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 24 Eylül 2019 Paylaş 24 Eylül 2019 Aracın alındığından beri plakalarının kayıt olduğu bir sistem varmı acaba Yorum bağlantısı
Selim Kaya 24 Eylül 2019 Paylaş 24 Eylül 2019 Sedef kaplama direksiyon ve vites topuzu da bir kriter bence 5 5 Yorum bağlantısı
Yılmaz Gökçe 24 Eylül 2019 Paylaş 24 Eylül 2019 Taksi olarak kullanılan araçlar her sene vizeye giriyor diye biliyorum vize geçmişinden anlaşılabilir heralde 2 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 24 Eylül 2019 Paylaş 24 Eylül 2019 1- Trafikte aracın geçmişinden 2-5664 ten plaka değişimleri sorgulanıyor diğer yöntemler yukarıda bolca var 1 Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 24 Eylül 2019 Paylaş 24 Eylül 2019 şasesinden sigorta sisteminden hangi plakalar takılmış belli olur 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 24 Eylül 2019 Paylaş 24 Eylül 2019 Hayırdır neden soruyoruz? Sümbül veya Albea-Linea mı alıyoruz, Accent mi bakıyoruz napıyoruz Aklın başında mı? Yorum bağlantısı
Engin Deniz 24 Eylül 2019 Paylaş 24 Eylül 2019 Önder Özcan yazdı: Hayırdır neden soruyoruz? Sümbül veya Albea-Linea mı alıyoruz, Accent mi bakıyoruz napıyoruz [emoji3] Aklın başında mı?Bizim şehirde mercedes, passat, skoda dan taksi bolca saydıklarınızdan nerdeyse yok [emoji16] 1 Yorum bağlantısı
Erol Güven 24 Eylül 2019 Paylaş 24 Eylül 2019 Fiatları uygun olur çünkü ekmeği yenmiştir uzak durmak her zaman iyidir yoksa adamı kanser eder telef olur gidersiniz. 2 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 24 Eylül 2019 Yazar Paylaş 24 Eylül 2019 Önder Özcan yazdı: Hayırdır neden soruyoruz? Sümbül veya Albea-Linea mı alıyoruz, Accent mi bakıyoruz napıyoruz Aklın başında mı? Genişlet Yeğene bakıyoruz ya abi, ben kendime ona baktığım kadar bakmıyorum. Erol Güven yazdı: Fiatları uygun olur çünkü ekmeği yenmiştir uzak durmak her zaman iyidir yoksa adamı kanser eder telef olur gidersiniz. Genişlet Tanıyalım ki uzak duralım Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel 24 Eylül 2019 Paylaş 24 Eylül 2019 Km sorgulama yapıldığında eğer vizeye her sene girmiş ise , araç taksi. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 24 Eylül 2019 Paylaş 24 Eylül 2019 Bizim Egede otomobile taksi derler napıcaz şimdi? 2 1 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 24 Eylül 2019 Paylaş 24 Eylül 2019 Köksal Yılmaz yazdı: Selamlar abiler, dostlar, Soru gayet.net Genişlet aslında çok zor değil ; ben ilk arabamı geri geri kaldırıma çıkmaya çalışırken bagaj kapağını direğe çarptığımda kırmızı boyanın altından sarı çıktığında anlamıştım 2 1 Yorum bağlantısı
Selim Kaya 24 Eylül 2019 Paylaş 24 Eylül 2019 Fatih Evcin yazdı: aslında çok zor değil ; ben ilk arabamı geri geri kaldırıma çıkmaya çalışırken bagaj kapağını direğe çarptığımda kırmızı boyanın altından sarı çıktığında anlamıştım Genişlet Artık boyama da pek yok. Hep kaplama. Satarken sök kaplamayı, tut boya ölçeri. Orijinal. 👍🏻 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Eylül 2019 Paylaş 24 Eylül 2019 İnan Çınar yazdı: Öncelikle bıyıklı bir sigortacıya mükellef bir ocak başı ısmarlanır. Genişlet En etkili yöntem..:) Nereye geleyim. ? Mehmet Göktürk yazdı: Bizim Egede otomobile taksi derler napıcaz şimdi? Genişlet Nevşehir'de connect ve dobloya bile derler 1 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 24 Eylül 2019 Paylaş 24 Eylül 2019 Babamın dayısının oğlu kaportacı idi. Sene 95. Babam bunu aldı yanına gel sen anlarsın şöyle temizinden boyasız, kazasız bir araba al bana diyerek araba pazarına gittiler. Neyse 87 model bir Murat 131 Şahin aldılar. Patlıcan moru denilen bir renkte çizik yok. Babam 1-2 ay bindi sonra arabadan ara sıra benzin kokusu geliyor, sağı solu arızalanıyor derken sattı. Alan kişi de parasına uygun diye aldı arabayı. Abi taksiden çıkma, ufak tefek arızaları var ama sorun değil hallederiz demesin mi. Babamın dayısının oğlu bir güzel paparayı yedi babamdan. Sonra kaportacılığı bıraktı tabi abimiz. 😆 Valla başlığı görünce bunu anlatasım geldi. Allah'tan günümüzde ekspertiz denilen şey var bazı şeyler ortaya çıkıyor. 😊 2 3 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 24 Eylül 2019 Paylaş 24 Eylül 2019 sinyal kolunun diger kisimlara gore yipranmamis ve temiz olmasindan anlayabilirsiniz 5 1 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 24 Eylül 2019 Paylaş 24 Eylül 2019 Ebrar Tüfek yazdı: Aracın alındığından beri plakalarının kayıt olduğu bir sistem varmı acaba Genişlet Trafik şubeden bakabiliyorlar ama her geleninkini bakmazlar büyük ihtimal. Kaç kere el değiştirdi, renk değiştimi, plaka değiştimi vs vs Coşku Mert yazdı: sinyal kolunun diger kisimlara gore yipranmamis ve temiz olmasindan anlayabilirsiniz Genişlet O derece sinyal kullanmıyorlar diyorsunuz Yorum bağlantısı
Coşku Mert 24 Eylül 2019 Paylaş 24 Eylül 2019 gören duyan varsa soylesin [emoji2] Uğur Kamil yazdı: O derece sinyal kullanmıyorlar diyorsunuz [emoji3] Yorum bağlantısı
Mahir Yıldız 24 Eylül 2019 Paylaş 24 Eylül 2019 hyundai clubta bir arkadaş var taksi çıkması alıp gayet te güzel kullanıyor ama ben almam Yorum bağlantısı
Recommended Posts