Doğan Arşiray 23 Eylül 2019 Paylaş 23 Eylül 2019 Top seklindeki klasik vites topuzunu ele oturan turde birsey ile degistirmek mumkunmu? Arac tiguan 5n 6 ileri manuel. Geri vites uzerine basarak oluyor. Yorum bağlantısı
Kerem Kurluva 23 Eylül 2019 Paylaş 23 Eylül 2019 vag araçların sistemleri biribirine çok yakın. önce, körüğü çevreleyen kaplama/trim çerçevesi çıkıyor, daha sonra, körüğü ters yüz edip, vites topuzu - vites çubuğu - körüğü birleştiren kelepçeye ulaşılıyor, kelepçeyi açmak biraz zor. toplarken de, işlemler tersten tekrarlanıyor. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 23 Eylül 2019 Yazar Paylaş 23 Eylül 2019 Peki uygun topuzu nasıl bulacagım? Yorum bağlantısı
Kerem Kurluva 23 Eylül 2019 Paylaş 23 Eylül 2019 Yuvarlak topuz (manuel vites) ise, ebay ve aliexpress te bulunuyor. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 23 Eylül 2019 Paylaş 23 Eylül 2019 Sparco momo tarzı ürünlere baktınız mı? 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 24 Eylül 2019 Yazar Paylaş 24 Eylül 2019 Yuvarlak istemiyorum sorun o zaten. Momo 99 dolarmıs. Bence cok para. Elimde bir adet chrysler vites topuzu var bunu adapte etmeyi deneyebilirim belki. İnce uzun sekli guzel birsey. Ama koruk ne olur bilmiyorum. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 24 Eylül 2019 Paylaş 24 Eylül 2019 3d ile kafana göre dışını tasarla. İç yatak aynı kalsın Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 24 Eylül 2019 Yazar Paylaş 24 Eylül 2019 Dıs kalitesi kotu olur diye dusunuyorum. Yoksa zaten basabilirim petg materyalden. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 24 Eylül 2019 Paylaş 24 Eylül 2019 İşlemi yap, kaplama yaptır. Herşeyi benden bekleme Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 25 Eylül 2019 Yazar Paylaş 25 Eylül 2019 (düzenlendi) Dodge Journey otomatik vites topuzu ve orijinal koruk ile ilk denemeyi yaptım. İmkan olsaydı korugu inceltmek lazımdı ama boyle de cok kotu olmadı. Orijinal yuvarlaga gore muthis iyi oturuyor ele. 29 Eylül 2019 tarihinde Selçuk Bakış tarafından düzenlendi Resim Linkleri Düzeltildi Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 25 Eylül 2019 Paylaş 25 Eylül 2019 Valla direk olmuş körükte hiç eğreti durmuyor. Güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 25 Eylül 2019 Yazar Paylaş 25 Eylül 2019 önce bu topuzun iç deliğini 12 mm ye genişlettim, sonra alttaki metal boğazını ayarladım. Eski körüğü tersten cırtcırt ile sıkıştırdım yerine takdım. Şekil farklı ancak avuç içine oturuşu iyi oldu. bu aracın vites yolları saçma derecede kısa. yani bir jettayı alıp short shifter takmışlar gibi garip bir his var. Yol kısa, vites koluda kısa olunca, vitesleri ararsanız kesinlikle bulunamıyor hızlı değiştirmelerde. 1 den 5 e atabiliyorsunuz mesela, 3 e atmak istiyorsanız. Yada 5 ten ikiye geçebiliyor. Şimdi kol 2 cm kadar uzadı tabi elin hareket alanıda arttığı için, hem tutuş pozisyonu yükseldi hem de vites pozisyonları daha fark edilir oldu bence. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 28 Eylül 2019 Yazar Paylaş 28 Eylül 2019 yeni ince uzun topuzun araç sürüş keyfine etkisi müthiş oldu. tüm VW sahiplerine en azından momo tipli yuvarlak olmayan topuz tavsiye ederim. yuvarlak vites topuzu ne saçma bir tasarımdır yahu.. sıfır ergonomi. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 28 Eylül 2019 Paylaş 28 Eylül 2019 Sanki tiguan ile fuji dağını çıkıyor adam tey allahım yaa Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 29 Eylül 2019 Yazar Paylaş 29 Eylül 2019 belki sleeper yapacağız ileride aracı kim bilir? Yorum bağlantısı
Recommended Posts