Mustafa Karahan 23 Eylül 2019 Paylaş 23 Eylül 2019 Merhabalar, arkadaşımda chevrolet lacetti var ve brc marka lpg sistemi mevcut. Gaz enjektörleri bozulmuş fiyat sorduğunda biraz tuzlu çıkıyor. Bana durumu anlattı bende foruma bir sorayım dedim 😃 başına gelen vardır diye düşündüm. Şimdi brc marka sisteme farklı marka enjektör olur mu? Mesela atiker gibi. Olursa hangisi olur? Ve takarsak eğer performans alır mıyız 😊 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 23 Eylül 2019 Paylaş 23 Eylül 2019 Mustafa Karaca yazdı: Merhabalar, arkadaşımda chevrolet lacetti var ve brc marka lpg sistemi mevcut. Gaz enjektörleri bozulmuş fiyat sorduğunda biraz tuzlu çıkıyor. Bana durumu anlattı bende foruma bir sorayım dedim 😃 başına gelen vardır diye düşündüm. Şimdi brc marka sisteme farklı marka enjektör olur mu? Mesela atiker gibi. Olursa hangisi olur? Ve takarsak eğer performans alır mıyız 😊 enjektörlerin aynılarının alınması taraftarıyım. Daha önce atiker araca farklı enjektör takan denk gelmişti ama sonra verimi nasıl oldu bilemiyorum.. Brc enjektörler 500 tl atiker 160 tl baya da fark varmış 1 Yorum bağlantısı
Yusuf Davaz 23 Eylül 2019 Paylaş 23 Eylül 2019 geçen hafta gittigim Lpg ci enjektörlerimi degiştirirsem iyi olacagını söyledi. benim kit lovato , ancak onun enjektörleri pahalı , onun yerine albien marka alabilirsin demişti. uyum sorunu olmadan çalışacagını bilirtmişti. belki sizin kitdede aynı durum sözkonusudur Yorum bağlantısı
Metin Akbal 23 Eylül 2019 Paylaş 23 Eylül 2019 Olur. Aynı performansta alınır. İsterseniz enjektör tamir takımı bakın tamir takımı olması lazım. 1 Yorum bağlantısı
Alpay Köse 23 Eylül 2019 Paylaş 23 Eylül 2019 (düzenlendi) Albien marka uyumlu diye biliyorum.performans olarak çok değişmez 23 Eylül 2019 tarihinde Alpay Köse tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hamit inan 23 Eylül 2019 Paylaş 23 Eylül 2019 letgoda vesaire yerde bayağı çıkma var. Oralara bakabilirsin. Ben regülatör ve 4 turuncu enjektöre 300 vermiştim. Sanayide çıkmasının tanesine 150 tl diyorlardı Yorum bağlantısı
Mustafa Karahan 23 Eylül 2019 Yazar Paylaş 23 Eylül 2019 Fatih Evcin yazdı: Brc enjektörler 500 tl atiker 160 tl baya da fark varmış Evet bayağı fark oluyor o yüzden başka markalar olur mu diye düşünmeye başladık. Yusuf Davaz yazdı: Siz kullandınız mı peki farklı enjektörü Alpay Köse yazdı: Albien marka uyumlu diye biliyorum.performans olarak çok değişmez Bakayım ona ilk defa duydum albien markayı Metin Akbal yazdı: Olur. Aynı performansta alınır. İsterseniz enjektör tamir takımı bakın tamir takımı olması lazım. Ustaya sormadık bakım ve tamir olur mu diye direk değicek dedi çünkü. Mehmet Yıldız 1 yazdı: letgoda vesaire yerde bayağı çıkma var. Oralara bakabilirsin. Ben regülatör ve 4 turuncu enjektöre 300 vermiştim. Sanayide çıkmasının tanesine 150 tl diyorlardı Çıkma almaktansa ucuz ve sıfır almak daha iyi gibi. Çünkü ister istemez özelliği gidiyor ikinci el ürünün Yorum bağlantısı
Yusuf Davaz 23 Eylül 2019 Paylaş 23 Eylül 2019 Mustafa Karaca yazdı: Siz kullandınız mı peki farklı enjektörü . Çıkma almaktansa ucuz ve sıfır almak daha iyi gibi. Çünkü ister istemez özelliği gidiyor ikinci el ürünün benim araçda rolanti sorunu olmaya başladı. enjektörlerim 10 yıla dayandıgı için degiştir diye tavsiyede bulundu. belki işeme yapıyodur rolanti sorunu ondan olabilir dedi. bende sorundan emin olmadıgım için degişim taraftarı olmadım. egerki son çare enjektöre kalırsak mecbur degiştirecem. muadil ürünlere yönelece. orj lovato pahalı çünkü. bende sizin gibi düşünüyorum. 2. el alacagıma 0 ürün alırım. demekki bir sorun varki o ürün 2. ele düşmüş. yoksa enjektör bir telefon degilki modeli eskidi yenisini takıyım. Yorum bağlantısı
Mustafa Karahan 23 Eylül 2019 Yazar Paylaş 23 Eylül 2019 Yusuf Davaz yazdı: Aynen öyle, yeni her zaman yenidir. Bizim arkadaşın araba da stop etme sorunu var. Enjektör bozuk olduğu için ayar tutmuyor vs sıkıntıları var. Bir müddet sonra ustalara sorup başka marka enjektör ya da aynı marka enjektör arasında karar veririz. Ama başka marka uyması daha güzel olur. Sizde umarım muadil ürün bulup sıkıntıları çözersiniz Yorum bağlantısı
Metin Akbal 23 Eylül 2019 Paylaş 23 Eylül 2019 Tamir takimi yokmus BRC de. Landirenzo da varmis.Albien takmak mantikli gorundu [emoji16] 1 Yorum bağlantısı
İhsan Yıldırım 23 Eylül 2019 Paylaş 23 Eylül 2019 (düzenlendi) Eski tip ise kesinlikle olur nozulları söküp yenisine aktarın üzerinde ohm değeri yazar düşük ihtimal ama o tutmazsa olmayabilir ohm tutuyorsa sıkıntı yok yeni nesiller zaten sıkıntılı olmaz bence tam model soylersenız bkalım Yine eski nesil ise tavsiyem söküp tamir etmenizdşr inanının içerisinde bozulup yıpranacak 2 parça var diğerleri ömürlük 1. Parça origler kesinlikel açıldığında değiştirin kaçak yapar 2. Yay bazen kırılabilir bozulabilir Açarsanız wd 40 ile güzelce bolca yıkayın 23 Eylül 2019 tarihinde İhsan Yıldırım tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 23 Eylül 2019 Paylaş 23 Eylül 2019 Bobin omajı aynı olacak, kendi enjektörü en hızlı kaç ms çalışabiliyor ona göre muadili alınacak. Teoride birbiri yerine uyuyor çoğu da, ufak düzeltmeler gerekiyor Yorum bağlantısı
Mustafa Karahan 24 Eylül 2019 Yazar Paylaş 24 Eylül 2019 İhsan Yıldırım yazdı: Eski tip ise kesinlikle olur nozulları söküp yenisine aktarın üzerinde ohm değeri yazar düşük ihtimal ama o tutmazsa olmayabilir ohm tutuyorsa sıkıntı yok yeni nesiller zaten sıkıntılı olmaz bence tam model soylersenız bkalım Arkadaşın arabası olduğu için tam model bilmiyorum maalesef. Bi ara kaputu açıp fotoğraf çekerim olmazsa yada kenarında yazıyorsa bakarım. Ama sistem şöyle beyin brc diğer ekipmanlar karma. Mesela map İn markası atiker Servet Aydın yazdı: Bobin omajı aynı olacak, kendi enjektörü en hızlı kaç ms çalışabiliyor ona göre muadili alınacak. Teoride birbiri yerine uyuyor çoğu da, ufak düzeltmeler gerekiyor O zaman bilmemiz gereken eski enjektörün özellikleri yani. Ona benzer uygun bir şey aldık mı tamamdır Yorum bağlantısı
Murat Atagenç 24 Eylül 2019 Paylaş 24 Eylül 2019 Lpg sisteminin önemli bir parçası. Farklı marka takılınca kitin BRC olmasının ne önemi kalır ki... Yorum bağlantısı
Metin Akbal 24 Eylül 2019 Paylaş 24 Eylül 2019 Lpg sisteminin önemli bir parçası. Farklı marka takılınca kitin BRC olmasının ne önemi kalır ki...Neden ki? Araba Opel ama balatalar GM degil Hyundai parcasi Hi-Q, bobin GM degil Hella, far da atiyorum GM degil Valeo Bosch Visteon Magneti Marelli. Ayni isi goruyorsa mesele yok. Yedek parca sonucta. 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Karahan 24 Eylül 2019 Yazar Paylaş 24 Eylül 2019 Murat Atagenç yazdı: Lpg sisteminin önemli bir parçası. Farklı marka takılınca kitin BRC olmasının ne önemi kalır ki... Bütçe işi Metin Akbal yazdı: Murat Atagenç yazdı: Lpg sisteminin önemli bir parçası. Farklı marka takılınca kitin BRC olmasının ne önemi kalır ki... Neden ki? Araba Opel ama balatalar GM degil Hyundai parcasi Hi-Q, bobin GM degil Hella, far da atiyorum GM degil Valeo Bosch Visteon Magneti Marelli. Ayni isi goruyorsa mesele yok. Yedek parca sonucta. Metin Akbal yazdı: Murat Atagenç yazdı: Lpg sisteminin önemli bir parçası. Farklı marka takılınca kitin BRC olmasının ne önemi kalır ki... Neden ki? Araba Opel ama balatalar GM degil Hyundai parcasi Hi-Q, bobin GM degil Hella, far da atiyorum GM degil Valeo Bosch Visteon Magneti Marelli. Ayni isi goruyorsa mesele yok. Yedek parca sonucta. Aynen yedek parça sonuçta aynı işi görüyorsa tmmdır 😉 Yorum bağlantısı
Recommended Posts