Ali Darbaz 23 Eylül 2019 Yazar Paylaş 23 Eylül 2019 Koray Demir yazdı: Ali bey biraz Hyundai hayranlığı var mı sizde? Kesinlikke yok. Param bunlara yetiyor. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Eylül 2019 Paylaş 23 Eylül 2019 sökmesi işçiliği ruhsat işlemleri proje masrafı olur, montajda ne ise aynısıdır işlemlerin maliyeti. sökülen lpg de yasal oalrak başka araca takılmaaz, depo geri dönüşüme yollanmak zorunda, enjektör ler yardım amaçlı hibe oedilebilir. Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 27 Eylül 2019 Paylaş 27 Eylül 2019 Ali Darbaz yazdı: Benim işime gelmiyor lpg. Fabrikadan çıktığı gibi olmalı araba. Rahatsız oluyorum Sizin araba zaten fabrikadan lpgli çıkmıyormuydu Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 27 Eylül 2019 Yazar Paylaş 27 Eylül 2019 Ebrar Tüfek yazdı: Sizin araba zaten fabrikadan lpgli çıkmıyormuydu Ah hocam ah. Ana konudaki arabaya baksan keşke Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 27 Eylül 2019 Paylaş 27 Eylül 2019 Ali Darbaz yazdı: Ah hocam ah. Ana konudaki arabaya baksan keşke Pardon ya aklım gitmiş bi anda, mesajlar içinde hyundai görünce direk ayten hanıma odaklandım kusura bakmayın Yorum bağlantısı
Recommended Posts