Mehmet Ozyurek 21 Eylül 2019 Paylaş 21 Eylül 2019 Aralık Focus, Mart Kadett, Haziran Ev, Eylül Fiesta ve öteki ev. 3 ayda bir seninleyim. [emoji28]Tamamlayıcı sağlık sigortası da yapalım. Sağlığa girmemişiz hiç. Ya ben takip ediyorum bunları. Senin takip etmene gerek yok. Yorum bağlantısı
Selim Kaya 21 Eylül 2019 Paylaş 21 Eylül 2019 Mehmet Ozyurek yazdı: Tamamlayıcı sağlık sigortası da yapalım. Sağlığa girmemişiz hiç. Ya ben takip ediyorum bunları. Senin takip etmene gerek yok. Onu kullanabileceğim “hastane” yok burada. 🙂 Takip işinde haklısın. Bi ara Fiestayı unutmuştum. 👍🏻 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 21 Eylül 2019 Paylaş 21 Eylül 2019 Önder Özcan yazdı: Sagolasin Arif, otobus tam olarak evin onunden geciyor. Toprak cuma köyü Abi valla diyorum farketmez bende merkezdeyim uzak değilim yani. Toprakcuma da bana 25 km olsun ne olacak😊 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 21 Eylül 2019 Paylaş 21 Eylül 2019 Türkcell gibi. Eski abone isen indirim yok. [emoji28]Aha ifşa olduk [emoji28] 1 Yorum bağlantısı
Erdem Dertsiz 21 Eylül 2019 Paylaş 21 Eylül 2019 abi db yi bi karıştırsak silinenler çıkar mı Yorum bağlantısı
Önder Özcan 21 Eylül 2019 Yazar Paylaş 21 Eylül 2019 Mehmet Göktürk yazdı: Üyelikleri sonlandırılanlar Arap Hüsnü geçen sene tekrar üye olmak için sahte isimle başvurdu, emminin dikkati sayesinde farkedildi ve başvurusu reddedilmişti. Erhan Doruk yazdı: Vay be! 18 Ocak 2010. Zaman su gibi akıp gidiyor. Forumla birlikte çocuk yapsam 9 yaşında olacakmış. 😀 İyi de mesaj nerde, görseydik 1 Yorum bağlantısı
Hakan Tarım 21 Eylül 2019 Paylaş 21 Eylül 2019 Önder Özcan yazdı: ilk mesaj diye actik ya bu konuyu, ilm mesajini paylasmissindir diye dusunmustum. Benden eski misin, tüh bee Sene kac burda? O t-shirt hala duruyor diyolla. Edit: Sene kaç demişim, telefondan bakarken gözlüğüm olmadığı için tarihi farketmemişim. Makine doğruya 2009 muş bi tişört de benden abi Çanakkale - 2011 Bi Çanakkale daha, @Ahmet Kiriş filinta gibi delikanlıymış 😛 7 Yorum bağlantısı
Zeki Yelboğa 21 Eylül 2019 Paylaş 21 Eylül 2019 Mesajların bir kısmı silinmiş galiba, benim 2018 öncesi mesajlarım yok. Yorum bağlantısı
Arif Aykın 21 Eylül 2019 Paylaş 21 Eylül 2019 Zeki Yelboğa yazdı: Mesajların bir kısmı silinmiş galiba, benim 2018 öncesi mesajlarım yok. Nereden bakıyorsunuz. Tapatalk ise bilgim yok. Fakat arama motorlarından direkt siteye girerek bakıyorsanız profil resminizin altında Beğeni yazan yerin altında İtibar Etkinliğine Bakın diye küçük yazı var. Buna tıklayarak en son sayfaya gidiyorsunuz ve en alttaki mesajını açarak mesajın altında Alıntı yanındaki + işaretine basıp bu sayfaya yazıyorsunuz. Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 22 Eylül 2019 Paylaş 22 Eylül 2019 Erhan Doruk yazdı: Aynı sorun bende de vardı. buji kablolarını değiştirdim büyük oranda azaldı. araç stop etmiyor ama edecek gibi oluyor. henüz valf-kelebek v.s. temizliği yaptırmadım. eski aracım 99 megane dı. aynı problem onda da oluyordu. renault servisi bile yapamamıştı. ankara sanayide bi benzinlikte gaz ayarı yapan bi adamı önerdiler. adam motorun yanında elini soktu. birşeyler yaptı. sonra rölanti dalgalanması hiç kalmamıştı. ve araç durunca rölanti sanki 900 de çakılmış gibi sallanmadan çalışıyordu. çekiş belirgin biçimde artmıştı. hafta sonu focus u bi göstereceğim adama. bi çözüm yolu bulursam burada paylaşırım. 18 Ocak 2010 Foruma üye olmama sebep 99 focusumdaki rölanti sorunuydu. Sorunu ustalara biraz para dağıttıktan sonra boğaz kelebeği temizliği ile kendim çözmüştüm. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 22 Eylül 2019 Yazar Paylaş 22 Eylül 2019 Zeki Yelboğa yazdı: Mesajların bir kısmı silinmiş galiba, benim 2018 öncesi mesajlarım yok. Duruyor mesajlar ama 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 23 Eylül 2019 Paylaş 23 Eylül 2019 Klasik tanışma mesajıyla giriş yapmışım. Ne atraksiyon ne reaksiyon Yorum bağlantısı
Önder Özcan 23 Eylül 2019 Yazar Paylaş 23 Eylül 2019 Metin Akbal yazdı: Klasik tanışma mesajıyla giriş yapmışım. Ne atraksiyon ne reaksiyon Biz bi açığını bulurduk yaa Yazsaydın. 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 23 Eylül 2019 Paylaş 23 Eylül 2019 (düzenlendi) Attığım ilk mesaj buymuş. Tam 14 sene olacak 4 gün sonra. Ama biz birkaç forum değiştirdiğimiz için sanki olaya devam etmişiz gibi olmuş İlk üyelik focusum.com'dur bizim. Arap Hüsnü de dahil, ilk üyelerin çoğunu tanırım. 23 Eylül 2019 tarihinde H.Cenk Bayrakçı tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 23 Eylül 2019 Paylaş 23 Eylül 2019 Önder Özcan yazdı: Biz bi açığını bulurduk yaa Yazsaydın. Gerçi buraya mesaj attıktan 1 sene sonra Çorum a tayin gelmişim Tanışma mesajlarındaki kilidi kaldırsak fena olmaz aslında 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 23 Eylül 2019 Paylaş 23 Eylül 2019 Bu ilk konu ve mesajım. Aranızda daha aktif olmaya çalışıcam demişim. Epey tutmuşum sözümü 11 yılı devirmişim. 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 23 Eylül 2019 Paylaş 23 Eylül 2019 Alıntı Merhaba Arkadaşlar - Tanışma 4 Ağustos 2012 · Report reply Bende aranıza 2010 C-max TDCİ ile katıldım.Herkese iyi forumlar,güzel paylaşımlar olması dileğiyle 04.08.2012 yılıymış ilk mesajım 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 23 Eylül 2019 Paylaş 23 Eylül 2019 Ersen Tapan yazdı: Bu ilk konu ve mesajım. Aranızda daha aktif olmaya çalışıcam demişim. Epey tutmuşum sözümü 11 yılı devirmişim. O zaman genç bekar bi delikanlıymışsın 1 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 23 Eylül 2019 Paylaş 23 Eylül 2019 Sani Gerşon yazdı: O zaman genç bekar bi delikanlıymışsın Şimdi mezardan yazıyoruz zaten. Evlensene sen 1 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 23 Eylül 2019 Paylaş 23 Eylül 2019 Hakan Tarım yazdı: bi tişört de benden abi Çanakkale - 2011 Bi Çanakkale daha, @Ahmet Kiriş filinta gibi delikanlıymış 😛 aaa benim saçlarım kısa imiş ve göbeğim yokmuş o zamlar 1 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 23 Eylül 2019 Paylaş 23 Eylül 2019 Ne C-Max ne de Mondeo alabilmiştim 1 Yorum bağlantısı
Zeki Yelboğa 23 Eylül 2019 Paylaş 23 Eylül 2019 Arif Aykın yazdı: Nereden bakıyorsunuz. Tapatalk ise bilgim yok. Fakat arama motorlarından direkt siteye girerek bakıyorsanız profil resminizin altında Beğeni yazan yerin altında İtibar Etkinliğine Bakın diye küçük yazı var. Buna tıklayarak en son sayfaya gidiyorsunuz ve en alttaki mesajını açarak mesajın altında Alıntı yanındaki + işaretine basıp bu sayfaya yazıyorsunuz. Önder Özcan yazdı: Duruyor mesajlar ama Evet duruyormuş ben bulamamışım. 😊 2 Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 23 Eylül 2019 Paylaş 23 Eylül 2019 İlk mesajım aşağıdaki gibi, modifiye sormuşum 😁 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 23 Eylül 2019 Yazar Paylaş 23 Eylül 2019 Sani Gerşon yazdı: O zaman genç bekar bi delikanlıymışsın Ersen Tapan yazdı: Şimdi mezardan yazıyoruz zaten. Evlensene sen 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts