Ali Gök 3 Ağustos Yazar Paylaş 3 Ağustos Depo girişinden öncede plastik tekli filtre koy arada söküp temizlersin Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 3 Ağustos Paylaş 3 Ağustos Ali Gök yazdı: hyundai var bunlardan 2 sefer kullandım s Sen gel şöyle anlaşırız biz. Anamur a gitme ihtimalimde var hem... Hırsız bol çeşit çeşit, küreğim bile çalındı yani... Sök tak sistem en güzeli benim için. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Ağustos Paylaş 3 Ağustos Ali Gök yazdı: Çalışmalar sürüyor 2 adet 16 jant alındı traktör ön lastik jantı . 2 adet sıfır lassa lastik takıldıniç lastikli . bu arada 5500 lira lastik fiyatı çift iç dış merak eden olur belki Dönerli tip çeki oku alındı. romork artık ayakta motor filtre vs ekipmanlar üzerine konma aşamasına geçildi herşey mottaj yapılacak sonra sökülüp boyanacak geri toplanacak . jantlarda boyanacak öne hem pilot teker takıldı hemde knot marka krikolu ayak alındı montajlanacak Eski hali buydu sadece üstünden motor ve pilot tekeri aldık . iyice bir yıkadık motor çamur toz vs pislikten görünmüyordu eski şase ve filtre ilana konup satılacak Ne taşıyacak bu Ali.. Biraz ağır görünüyor.. Yorum bağlantısı
Ali Gök 3 Ağustos Yazar Paylaş 3 Ağustos Hasan Karabekiroglu yazdı: Sen gel şöyle anlaşırız biz. Anamur a gitme ihtimalimde var hem... Hırsız bol çeşit çeşit, küreğim bile çalındı yani... Sök tak sistem en güzeli benim için. öncelikle elektrik varsa en temizi elektrik motoru ipli motorların ipini çekmek vs uğraştırıyor biraz hele sentesinin geldiğini hissetmeyip çekince acemelikte sinir ediyor ama çalıştımı 2 inç suyu güzel çeker. Mehmet Ozyurek yazdı: Ne taşıyacak bu Ali.. Biraz ağır görünüyor.. sulama sistemi komple mobil buralarda Mehmet abi . mecbur böylesini yaptık altında amatisör yokken yolda 2 teker havaya zıplayıp düşüp kırıyor heryerini boyandı kerata pazartesi üzerine montaja başlanacak 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 3 Ağustos Yazar Paylaş 3 Ağustos daha eklentileri var üzerine bu ilk motor filtre montajında çektim hepsi söküldü boya için Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Ağustos Paylaş 4 Ağustos Bu da zıplar ama Ali. Yay sadece yumuşatacak. Bir şekilde amortisör koyabilseydiniz keşke. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Ağustos Paylaş 4 Ağustos Ali Gök yazdı: daha eklentileri var üzerine bu ilk motor filtre montajında çektim hepsi söküldü boya için işte meşhur zırh kaplama diye yapılan için ideal örnek Yorum bağlantısı
Ali Gök 4 Ağustos Yazar Paylaş 4 Ağustos Mehmet Ozyurek yazdı: Bu da zıplar ama Ali. Yay sadece yumuşatacak. Bir şekilde amortisör koyabilseydiniz keşke. abi bu demircinin 10. üretimi oda bizim köylü çifçi aynı zamanda senelerin tecrübesiyle yaptığı en ideal şekil bu . bizim için en idealinin bu olduğuna kanaat ettik. üzerindeki mevcut ağırlıkla birlikte zıplama yapmıyor eski chevroleler gibi esniye esniye geliyor arkadan. çok sürat zaten yapamayız üzerindeki makineler zarar görür bu modelde 5. yılını dolduranlar var üzerindeki malzeme hiç zarar görmeden devam ediyorlar kullanıma öyle olunca bunu yaptık Çağlar Bayur yazdı: işte meşhur zırh kaplama diye yapılan için ideal örnek görünen çamurluğun üzerinde ben zıpladım esnemiyor bile bu yandaki korkuluklar varya ondan vince takıp havaya kaldırdık boya yapılırken yan çevirdik havada o incecik demir koca romorku tek başına direyebiliyor . bu resimdeki kaynak çok iyi bi makine adını bilmiyorum ama tek punto attığı yeri koca demici çekiciyle vura vura zorla ayırıyorsun Hasan Karabekiroglu yazdı: Hırsız bol bu sebepten koca sulama sistemini romorka mobil sistem oluşturyoruz buralarda. plastik pet şişeyi çalıyor adamlar ne uttun bidaha görme şansın yok öyle bir ortam 1 Yorum bağlantısı
Ali Uymaz 4 Ağustos Paylaş 4 Ağustos Hasan Karabekiroglu yazdı: Sen gel şöyle anlaşırız biz. Anamur a gitme ihtimalimde var hem... Hırsız bol çeşit çeşit, küreğim bile çalındı yani... Sök tak sistem en güzeli benim için. Anamur denmiş bildirim geldi abi Anamur la ilgili elimizden gelen bir şey varsa her türlü hazırız inşallah 🤲 Doğma büyüme anamurluyum vatan mekan anamur Yorum bağlantısı
Ali Gök 5 Ağustos Yazar Paylaş 5 Ağustos Sonunda tamamlandı yarın deneme günü Mavi varilde çembere kadar su olduğunda vanayı açınca kendi alıcı hortumu dolduracak sadece marşa basıp kenara çekilecez inşallah 6 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Ağustos Paylaş 5 Ağustos Ali Gök yazdı: Mavi varilde çembere kadar su olduğunda seviye metre gibi mübarek tasarıma bak Ali Gök yazdı: yarın deneme günü biraz kafa karıştırayım ben olsam ağır motoru arabaya bağlanan yere yakın takardım çok ça seyyar taşınacak ise, çokça sabit duracak ise bu daha iyi zangırdamaz Yorum bağlantısı
Ali Gök 5 Ağustos Yazar Paylaş 5 Ağustos Çağlar Bayur yazdı: biraz kafa karıştırayım ben olsam ağır motoru arabaya bağlanan yere yakın takardım sonra navaranın şasesini ayırsın yolda koparsın rahat edelim o motor 200 kg tek başına su pompasıyla beraber . çeki kancasına binen yük hafiflesin gerektiğinde elle önü kalksın diye en uca konur sulama romorklarında. amcaoğlundaki dediğin gibi yapılmış sadece traktörle götürülüp getirilebiliyor resmini atayım aynı beton gibi önü aha resmi bu . sadece traktör götürüp getirebiliyor garajda bile elle 2 metre itemiyorsun biyere 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Ağustos Paylaş 5 Ağustos Ali Gök yazdı: gerektiğinde elle önü kalksın diye işte teori ile pratğin vucüd bulmuş hali Yorum bağlantısı
Ali Gök 5 Ağustos Yazar Paylaş 5 Ağustos otobanda ithal karavan çekmeyle sürülmüş hendeklerle dolu tarlada sulama romorku çekmek ufak bazı farklar doğuruyor böyle 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Ağustos Paylaş 5 Ağustos Ali Gök yazdı: otobanda ithal karavan çekmeyle sürülmüş hendeklerle dolu tarlada sulama romorku çekmek ufak bazı farklar doğuruyor böyle lobide latte? Yorum bağlantısı
Ali Gök 5 Ağustos Yazar Paylaş 5 Ağustos Çağlar Bayur yazdı: seviye metre gibi mübarek tasarıma bak yanımda 100 litre suyu bidonlarla taşımam gerekiyordu kasada ilk startı verebilmek için su motoruna şimdi o dert bitti mavi varil yarı olsun kafi kendi kendine akıp doluyor alıcı hortuma Çağlar Bayur yazdı: lobide latte? Lobimiz böyle garson yok ama filtre kahvemiz çayımız herdaim var. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 5 Ağustos Yazar Paylaş 5 Ağustos normal. önümüzdeki sene ağustosta 150 ye yiycek istanbul halkı. bu sezonda 2 liraya düşerse tarlada 200 ü de görür kalan ağaçlarıda keser kurtulurz şuan 7 8 teklifleri var mayere bakalım bekliyoruz yetişmesini . 1 lirayada düşebilir ağustos sonunda 10 lirada olabilir. ama markette her daim 100 lira olacak sadece halk ve çifçi kaybedecek sistem ve yasalar bunu sağlıyor ülkede üzgünüm siz gezmeye diye gelin ben bagajı tavana kadar limonla yüklerim 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 26 Ağustos Yazar Paylaş 26 Ağustos kerata çok ideal oldu. kullanımıda rahat uzun vadede inşallah önceki sıkıntıları yaşamayız. K aküsü vs sabit bağlı artık üstünde direk marşa hazır pozisyonda. mavi varilde biraz su bırakıyorum vanayı açınca kendiliğinden su alıcı hortuma doluyor motora start için gerekli su doluyor direk marşla başlıyor. önceden huniyle yarım saat su doldurma uğraşı vardı eziyetti tasarım ile çözdük 4 Yorum bağlantısı
Recommended Posts