Tansu Kalafatoğlu 1 Temmuz 2022 Yazar Paylaş 1 Temmuz 2022 Emin Önal yazdı: Bilecik yolu iyidir, hep onu kullanıyorum. Kısmetse haftaya da oradan gideceğim. Alanya'ya gideceksen sana yeni bir rota sunardım ama Isparta'da konaklayacağım deyince iş değişti. Ben Bozüyük Eskişehir'den Konya'ya gider gibi yapıp, Beyşehir'den aşağı iniyorum. bi yol daha var. Adana Mersin’den alanya. Bu nasıl 1 Yorum bağlantısı
Ali Uymaz 1 Temmuz 2022 Paylaş 1 Temmuz 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: bi yol daha var. Adana Mersin’den alanya. Bu nasıl Bekleriz virajlarimiz keyiflidir. ve gündüz gelirseniz kuyruklara hazırlıklı olun 😊 bu arada burdur yolunu tercih ederseniz bucak çıkışı olması lazım yeni bir çevre yolu var havaalanının oraya çıkan Kepezin yoğunluğunu çekmek istemezseniz güzel bir alternatif 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 Temmuz 2022 Yazar Paylaş 1 Temmuz 2022 Ali Uymaz yazdı: Bekleriz virajlarimiz keyiflidir. abi ben de tantunimiz güzeldir diyeceksin sandım 2 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 1 Temmuz 2022 Paylaş 1 Temmuz 2022 Isparta’dan selam. 625 km geldim 500 menzil gösteriyor depo yarım. Galiba hedefe ulaşacağız. Afyon’da çarşıya girmesem 6.2 de olurdu sanki. 1 Yorum bağlantısı
Ali Uymaz 1 Temmuz 2022 Paylaş 1 Temmuz 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: abi ben de tantunimiz güzeldir diyeceksin sandım Abi tantunisiz olur mu onu söylemeye gerek yok 😊 Araç kullanmayı sevenler için muhteşemdir virajlarimiz. ben bayılırim mesela yollar yapilmadan kullandığım için kendimi şanslı hissediyorum 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Temmuz 2022 Paylaş 2 Temmuz 2022 Ali Uymaz yazdı: Abi tantunisiz olur mu onu söylemeye gerek yok 😊 Araç kullanmayı sevenler için muhteşemdir virajlarimiz. ben bayılırim mesela yollar yapilmadan kullandığım için kendimi şanslı hissediyorum Defalarca keyfine gittim oradan. 2 Yorum bağlantısı
Ali Uymaz 2 Temmuz 2022 Paylaş 2 Temmuz 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Defalarca keyfine gittim oradan. Yine bekleriz abi keyifle tantuniyle 😊 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 2 Temmuz 2022 Paylaş 2 Temmuz 2022 Selim Bilgin yazdı: Isparta’dan selam. 625 km geldim 500 menzil gösteriyor depo yarım. Galiba hedefe ulaşacağız. Afyon’da çarşıya girmesem 6.2 de olurdu sanki. Alanya’ya 5.8 ile indim. Genel ortalama da 6.2 oldu. Pek yavaş gelmedim açıkçası bugün. 850 km yapmış olduk, tam çeyreğe inmedi henüz. 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 2 Temmuz 2022 Paylaş 2 Temmuz 2022 Selim Bilgin yazdı: Isparta’dan selam. 625 km geldim 500 menzil gösteriyor depo yarım. Galiba hedefe ulaşacağız. Afyon’da çarşıya girmesem 6.2 de olurdu sanki. Selim bir çay kahve ikram etseydik sana. Hiç durmadın mı? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 Temmuz 2022 Yazar Paylaş 2 Temmuz 2022 H.Cenk Bayrakçı yazdı: Selim bir çay kahve ikram etseydik sana. Hiç durmadın mı? araba duramıyor hocam. Yoksa selim dururdu 😁😁 2 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 2 Temmuz 2022 Paylaş 2 Temmuz 2022 H.Cenk Bayrakçı yazdı: Selim bir çay kahve ikram etseydik sana. Hiç durmadın mı? Hocam valla aklımdaydın Ispartaya girince ama gece otele girip yattık sabah devam ettik. Daha geniş bir zamana inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 Temmuz 2022 Yazar Paylaş 2 Temmuz 2022 Selim Bilgin yazdı: Hocam valla aklımdaydın Ispartaya girince ama gece otele girip yattık sabah devam ettik. Daha geniş bir zamana inşallah. ben hep akşam 9’da çıkarım. Sabah 7’de Alanya’da olurum. Çocuklar uyur. WC hariç mola yok. Çocuklardan durdunuz sanırım 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 2 Temmuz 2022 Paylaş 2 Temmuz 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: ben hep akşam 9’da çıkarım. Sabah 7’de Alanya’da olurum. Çocuklar uyur. WC hariç mola yok... Aynı ben.. 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 3 Temmuz 2022 Paylaş 3 Temmuz 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: ben hep akşam 9’da çıkarım. Sabah 7’de Alanya’da olurum. Çocuklar uyur. WC hariç mola yok. Çocuklardan durdunuz sanırım Mecburiyet yoksa yolda gün devirmeyi sevmiyorum ben pek. Tek seferde gündüz de giderdik de ben çok yorgundum, çıkmamız da öğleni bulunca durak yapalım dedik. Çocuk olmasa yatmazdık tabi. 1 Yorum bağlantısı
Oğulcan Akıncıoğlu 3 Temmuz 2022 Paylaş 3 Temmuz 2022 Alanya’ya 5.8 ile indim. Genel ortalama da 6.2 oldu. Pek yavaş gelmedim açıkçası bugün. 850 km yapmış olduk, tam çeyreğe inmedi henüz. Abi ne zamana kadar Alanyadasın?Çay içeriz [emoji3] Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 3 Temmuz 2022 Yazar Paylaş 3 Temmuz 2022 Oğulcan Akıncıoğlu yazdı: Abi ne zamana kadar Alanyadasın?Çay içeriz Alanya’da çay içiliyor muydu 🤭 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 3 Temmuz 2022 Paylaş 3 Temmuz 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Alanya’da çay içiliyor muydu 🤭 çay da Alanya mı içiyonuz Yorum bağlantısı
Oğulcan Akıncıoğlu 3 Temmuz 2022 Paylaş 3 Temmuz 2022 Alanya’da çay içiliyor muydu [emoji2960]Kamufle o çay da Alanya mı içiyonuz Bir noktadan sonra sıra karışabiliyor evet 🥸 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts