Ertan Çabuk 11 Eylül 2019 Paylaş 11 Eylül 2019 Meydan okuma kısmı benle alakalı değil. 5 kez red bul şampiyonu olmuş Yağız Avcı ve Son 3 yılın dakar şampiyonu Kamaz Master arasındaki meydan okuma... Adrenalin tavan yapmıştır eminim Şu yol nasip olmadı bir türlü @Servet Aydın 6 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 11 Eylül 2019 Paylaş 11 Eylül 2019 İzlerken yağlarım eridi benim. Yorum bağlantısı
Hacı Şenyurt 11 Eylül 2019 Paylaş 11 Eylül 2019 Muazzam. İzlemeye doyamadım. [emoji122][emoji122] Yorum bağlantısı
Tahir Ak 11 Eylül 2019 Paylaş 11 Eylül 2019 Normalde arabanın altı sürter diye korkarken kamazın üstü sürtecek diye korktum 2 2 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 11 Eylül 2019 Paylaş 11 Eylül 2019 Ertan Çabuk yazdı: Meydan okuma kısmı benle alakalı değil. 5 kez red bul şampiyonu olmuş Yağız Avcı ve Son 3 yılın dakar şampiyonu Kamaz Master arasındaki meydan okuma... Adrenalin tavan yapmıştır eminim Şu yol nasip olmadı bir türlü @Servet Aydın he deyin gidelim Yorum bağlantısı
Servet Aydın 11 Eylül 2019 Paylaş 11 Eylül 2019 Fatih Keskin yazdı: he deyin gidelim adamm Yorum bağlantısı
Ali Gök 11 Eylül 2019 Paylaş 11 Eylül 2019 Servet Aydın yazdı: Kangoo ile üstlerinden atlarım bir bitmedi şu renocular yavv 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 11 Eylül 2019 Paylaş 11 Eylül 2019 Kamazda Kamaz yani... Bide Tatra vardı Çek oda efsane. Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 11 Eylül 2019 Yazar Paylaş 11 Eylül 2019 Servet Aydın yazdı: Kangoo ile üstlerinden atlarım yavaş atla bebiş Tahir Ak yazdı: Normalde arabanın altı sürter diye korkarken kamazın üstü sürtecek diye korktum yanı sürtecek diye bekledim ben de , ne yalan söyleyeyim... Fatih Keskin yazdı: he deyin gidelim sen önce ankarayı geç te aonra konuş. Malkara da kaşar fiyatı ne oldu? haa bir de @Çağlar Bayur abinden izin al... Servet Aydın yazdı: adamm nerde? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 11 Eylül 2019 Paylaş 11 Eylül 2019 Ertan Çabuk yazdı: yavaş atla bebiş Kullandık o yolu biliyoruz çok şükür. Klavye karşısından yazanlardan değülük. Başkanıma laf etme keserim arılarını 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 11 Eylül 2019 Paylaş 11 Eylül 2019 Servet Aydın yazdı: Kullandık o yolu biliyoruz çok şükür. Klavye karşısından yazanlardan değülük. Başkanıma laf etme keserim arılarını Her sene aklımda şu yol. Memlekete gidince Mazda ile deneyecem bu yolu Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 11 Eylül 2019 Yazar Paylaş 11 Eylül 2019 Servet Aydın yazdı: Kullandık o yolu biliyoruz çok şükür. Klavye karşısından yazanlardan değülük. Başkanıma laf etme keserim arılarını Biliyom kullandığını. Ona bişey demedik. yanlız tepelerinden atlama fantazin garip geldi 🤣😄🐹 Başkan kim la. Sınıf başkanı bilirdik biz...Gelde tanıştırayım arılarımla seni 🐝🖐💪 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Her sene aklımda şu yol. Memlekete gidince Mazda ile deneyecem bu yolu Kısa süreliğine gidilecek bir yer değil bence. bir haftalık gezinin 1 günlük ayağı olmalı burası. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 11 Eylül 2019 Paylaş 11 Eylül 2019 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Her sene aklımda şu yol. Memlekete gidince Mazda ile deneyecem bu yolu Mazda ya dikkat et. Kafam kadar kayalar oluyor sağda solda Ertan Çabuk yazdı: Biliyom kullandığını. Ona bişey demedik. yanlız tepelerinden atlama fantazin garip geldi 🤣😄🐹 Başkan kim la. Sınıf başkanı bilirdik biz...Gelde tanıştırayım arılarımla seni 🐝🖐💪 Virajdan aşaa atlarım. Üstlerinden geçmiş olurum 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 11 Eylül 2019 Paylaş 11 Eylül 2019 İzlerken dibim düştü desem yeridir. Çok iyi. O kamyonla çok iyi dönmüş ama her virajı tek hamlede dönememiştir bence. Kangoo olsa dönerdi Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 11 Eylül 2019 Paylaş 11 Eylül 2019 Tansu Kalafatoğlu yazdı: İzlerken dibim düştü desem yeridir. Çok iyi. O kamyonla çok iyi dönmüş ama her virajı tek hamlede dönememiştir bence. Kangoo olsa dönerdi Galiba, debriyaja bastığı sahnede kamyonu 4x4ten 4x2 arka itişe alıp debriyaj tam gaz sonrası. 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 11 Eylül 2019 Yazar Paylaş 11 Eylül 2019 Servet Aydın yazdı: Mazda ya dikkat et. Kafam kadar kayalar oluyor sağda solda Virajdan aşaa atlarım. Üstlerinden geçmiş olurum Virajlardan at beni. İn aşağı tut beni Yorum bağlantısı
Coşkun Basan 11 Eylül 2019 Paylaş 11 Eylül 2019 Makina kadar kullanan da deli [emoji2957] Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 11 Eylül 2019 Paylaş 11 Eylül 2019 At sahibine göre kişniyor olm Sonra Passat bozulunca vay efendim alaman şahini. 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 11 Eylül 2019 Paylaş 11 Eylül 2019 (düzenlendi) Ertan Çabuk yazdı: Kısa süreliğine gidilecek bir yer değil bence. bir haftalık gezinin 1 günlük ayağı olmalı burası. Çoğu bitti 11 Eylül 2019 tarihinde Tansu Kalafatoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 11 Eylül 2019 Paylaş 11 Eylül 2019 (düzenlendi) Servet Aydın yazdı: Kangoo ile üstlerinden atlarım Tokatlarım rangerla atarım aşşağı dereyi yakından görürsün 11 Eylül 2019 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 2 Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu 11 Eylül 2019 Paylaş 11 Eylül 2019 Oldu olacak ben de egea ile hepisinin üstünden atlarım 😎 Şaka şaka, asfalt bitene kadar giderim. Kenarda mangalımı yapar gerisin geriye dönerim. Daşnan toprağnan işimiz olmaz. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts