Mustafa Tüfekçi 12 Ekim 2019 Yazar Paylaş 12 Ekim 2019 Temizken fotoyo boğalim burayı........... 12 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 12 Ekim 2019 Yazar Paylaş 12 Ekim 2019 Servet Aydın yazdı: Satılacak gibi çekilmiş fotolar Alacak gibi bakanlara gelsin 😛 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 12 Ekim 2019 Paylaş 12 Ekim 2019 Hay maşallah Seviyorum bu arabayı. Ali kullandı elimizin altında diye mi yoksa kompak yapısı mı nedir bilemiyorum ama sempatik geliyor Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 12 Ekim 2019 Yazar Paylaş 12 Ekim 2019 Sami Demirpaz yazdı: Hay maşallah Seviyorum bu arabayı. Ali kullandı elimizin altında diye mi yoksa kompak yapısı mı nedir bilemiyorum ama sempatik geliyor Önden Jeep tam ya. Sempatik namizsiz. 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 12 Ekim 2019 Paylaş 12 Ekim 2019 Islan mendik donanımlar arasında standart mı ? Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 12 Ekim 2019 Yazar Paylaş 12 Ekim 2019 Hasan Karabekiroglu yazdı: Islan mendik donanımlar arasında standart mı ? Çamuru silmesi kolay inip binerken 😛 Selim Bilgin yazdı: Kaç basıyor? 170 le viraja yattım 😛 bak girmedim yattım 😛 o da senin gibi bı anlık kaç basıyor diye aklımdan geçtiği için. Olayı o değil arazide kaç çekiyor diye soracan bunda 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 12 Ekim 2019 Paylaş 12 Ekim 2019 Mustafa Tüfekçi yazdı: Alacak gibi bakanlara gelsin 😛 Fiyatını bir duyaydik eyi idi belki niyetlenirdik istersen özelden gönder Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 12 Ekim 2019 Yazar Paylaş 12 Ekim 2019 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Fiyatını bir duyaydik eyi idi belki niyetlenirdik istersen özelden gönder Honda gitti mi hayırdır Yorum bağlantısı
Servet Aydın 12 Ekim 2019 Paylaş 12 Ekim 2019 Selim Bilgin yazdı: Kaç basıyor? Limitör iptal, 96.k iken 230u gördüm, ekran değişince limitör çalışır hale mi geldi noldu ise 180de tık diye kalıyor 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 12 Ekim 2019 Yazar Paylaş 12 Ekim 2019 @Mehmet Kazancıoğlu fiyatı @Fatih Keskin dayiya sor onlarda bakıyor piyasaya hakim Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 12 Ekim 2019 Yazar Paylaş 12 Ekim 2019 Servet Aydın yazdı: 50ye her iki tarafa da hayırlı olsun Adam hakim olaya Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 12 Ekim 2019 Paylaş 12 Ekim 2019 Bu hafta içi bi tane alacağım hatta yarın bakacağım 2 araç var Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 12 Ekim 2019 Paylaş 12 Ekim 2019 Mustafa Tüfekçi yazdı: Honda gitti mi hayırdır Honda duruyor da fiyat da güzel bir şey diyeydin belki bende benim fiyatı aşağı çekerdim ama senin fiyat beni aşar sana hayırlı satışlar olsun inşallah Servet Aydın yazdı: 50ye her iki tarafa da hayırlı olsun Abi 50 beni aşar dolar kurundan daha fazla kazandırıyor bu araç bu aralar her halde Mustafa Tüfekçi yazdı: Adam hakim olaya Baya yakinen takip ediyor bence piyasayı. ama bu piyasa benim hayallerimi ertelememe sebep olacak Fatih Keskin yazdı: Bu hafta içi bi tane alacağım hatta yarın bakacağım 2 araç var Sena yakın gümüş renkli bir araç var ona bakican mi önünde vinci de var birde videosu var ilanda Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 13 Ekim 2019 Yazar Paylaş 13 Ekim 2019 İş hondaya kaldı ise zor senin durumun soyle bişi var dolar kurundan etkilenmez pek https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-jeep-renagede-bodrum-742950210/detay Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 13 Ekim 2019 Paylaş 13 Ekim 2019 Honda da sıkıntı yok mustafa iş ona kalmaz da bahsedilen değerler bana çok gelir size hayırlı satışlar umarım dediğin gibi bir fiyata satarsin. Az çok araçları bende takipteyim bende motoru bozuk olmayan bir tane bulurum heralde. tanıdıktan olmasada tanimadiktan bulurum. olmaz bulamaz isem de civic ile devam hayaller cherokee gerçekler civic olur sıkıntı yok 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 13 Ekim 2019 Yazar Paylaş 13 Ekim 2019 https://youtu.be/1evo-cXwLKY 1 Yorum bağlantısı
Hakan Tarım 13 Ekim 2019 Paylaş 13 Ekim 2019 ilk videoda çok büyük hata yapımışsın Mustafa. Öndeki araç durumunu düzeltmeden çok yaklaştın, herhangi bir kayma ortamında kötü sonuçlar doğurabilir. Güvenlik en ön planda olmalı. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 13 Ekim 2019 Yazar Paylaş 13 Ekim 2019 Hakan Tarım yazdı: ilk videoda çok büyük hata yapımışsın Mustafa. Öndeki araç durumunu düzeltmeden çok yaklaştın, herhangi bir kayma ortamında kötü sonuçlar doğurabilir. Güvenlik en ön planda olmalı. Uzak çekiyoz diye kızıyor 😛 Selim Bilgin yazdı: Alınmaz bu araba artık, çamura girmiş Çıktığı sürece sıkıntı yok. Yorum bağlantısı
Hakan Tarım 13 Ekim 2019 Paylaş 13 Ekim 2019 Mustafa Tüfekçi yazdı: Uzak çekiyoz diye kızıyor 😛 Öyle biriyle gezintiye çıkmam ozaman. Şahsi fikrim bu. Delilik de bir yere kadar. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Ekim 2019 Paylaş 13 Ekim 2019 dastırın bile gittiği yere şirok sokmak ayıp 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts