Mustafa Tüfekçi 2 Kasım 2019 Yazar Paylaş 2 Kasım 2019 Sıfır 1.6 araç vergisininden azdı sanki Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 1 Aralık 2019 Yazar Paylaş 1 Aralık 2019 O kar buraya düşecek dedik mi dedik.İlk kar patinajini da yaptık şükür.. 15 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 2 Aralık 2019 Paylaş 2 Aralık 2019 Kocaelinde oturanların offroad ile arası iyi oluyor. Yarım saatte oynamalık alanlardasınız. Biz burdan 2 saat trafik çekiyoruz toprağı görmek için. Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 2 Aralık 2019 Paylaş 2 Aralık 2019 Mehmet Ozyurek yazdı: Video isteriz. O Facebook'ta Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 7 Aralık 2019 Yazar Paylaş 7 Aralık 2019 Boşuna libety dememiş adamlar. Bu da geride bıraktıklarimiz [emoji14] 11 5 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 7 Aralık 2019 Yazar Paylaş 7 Aralık 2019 Dogan Arsiray yazdı: ehuahha 75 bin miydi? Paranın satın alamayacağı şeyler vardır 😛 iş oraya doğru gidiyor. Yanlış olmasın 200 binlik tertibatı olanda battı orda zaten onun yüzünden bizde oyalandik 😛 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 8 Aralık 2019 Paylaş 8 Aralık 2019 Dogan Arsiray yazdı: ehuahha 75 bin miydi? Gimbal elde çekim yaparken yola bakılırmış, telefona değil. Öğrenmiş olduk batınca. 3.0 Tuttu elimizden çıkardı. Kurda kuşa yem olarak bırakmadı 2 5 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 8 Aralık 2019 Paylaş 8 Aralık 2019 Sen sat bunu. Yolda kalan aracı ne yapacaksın. Şundan al. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 8 Aralık 2019 Paylaş 8 Aralık 2019 Bence o ondeki buyuk tekerliden alsın. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 8 Aralık 2019 Yazar Paylaş 8 Aralık 2019 Servet abinin land çok değişik o önde gidince her yere gider gibi geliyom land burdan da geçtiyse bende girerim. Diye diye gidiyom . Dönerken en onde ben olunca hani batarsam kim çekecek diye tapa gaz çıktım . Baktım gelen yok sahne o sahne 2 4 Yorum bağlantısı
Ali Gök 8 Aralık 2019 Paylaş 8 Aralık 2019 Mustafa ben o libertyi daha batiramadim rahat ol asil gaza gerisini o halleder 😂 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 8 Aralık 2019 Paylaş 8 Aralık 2019 Gozumun onunde geri geri kar yiginina saplandi land. Yav dedim napiyor bu direksiyonda uyudu sandim meger oyuncakla oynuyormus.Ugrastik biraz oyanmis olduk. 1 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 8 Aralık 2019 Yazar Paylaş 8 Aralık 2019 Çıkabildiğin sürece batması zevkli yoksa asfaltta gider gibi zevkli olmuyor ki. Gece rangerdaki elemanlar da bomba idi. Yol gidiyor mu diyor. Dedim geri geri çıkabilirsen gir. Servet abi diyor git git dönersin sen. 10 dk sonra baktım çaprazlamis pesine de bı beyfendi tüm kibarligi ile amarogla peşlerine gitti yanindan geçerim diye o da kara battı. İlerden bı Duster geri vites yardira yardira geliyor. Dedim Arap dur nereye gidiyon. Duster ile amorog u cekecez çocuk gülüyor . Benim araba 1.5 ton yok diyor nasıl cekecem. Dedim sen iki kaktır sonra rangerin vinçle hepsinin çıkaracam Duster amorogu amorog Ranger i sonra hepsi . Dur o öyle değildi. Tabi bunlar olurken Sami ile Servet abi odun ateşinde ısınıyor. Zaten herkes batmaya diye gidiyor bunlar hep ardinal eksikliği 3 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 8 Aralık 2019 Paylaş 8 Aralık 2019 Fordun nasıl cılk olduğunu anlasınlar istedim. Boyum kadar tekeri olsa ne fayda. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 8 Aralık 2019 Yazar Paylaş 8 Aralık 2019 Servet Aydın yazdı: Fordun nasıl cılk olduğunu anlasınlar istedim. Boyum kadar tekeri olsa ne fayda. O değilde ne kadar yapılı araç varsa hepsi ilk defa kar görmüş gibiydi. Yorum bağlantısı
Koray Demir 8 Aralık 2019 Paylaş 8 Aralık 2019 O değil de bu kadar kas yığını totalde bir G Wagon’un yapabildiklerini yapan çıkar mı aranızdan? Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 8 Aralık 2019 Yazar Paylaş 8 Aralık 2019 Vodka için o kadar iddialı değilim. Şarok belki benzini bol bulsa yaparda 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Aralık 2019 Paylaş 9 Aralık 2019 Mustafa Tüfekçi yazdı: O değilde ne kadar yapılı araç varsa hepsi ilk defa kar görmüş gibiydi. Alet büyük olunca iş yapacak sanıyorlardı hepsi Yorum bağlantısı
Önder Özcan 9 Aralık 2019 Paylaş 9 Aralık 2019 Servet Aydın yazdı: Alet büyük olunca iş yapacak sanıyorlardı hepsi Önemli olan işlevi mi diyorsun? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Aralık 2019 Paylaş 9 Aralık 2019 Koray Demir yazdı: O değil de bu kadar kas yığını totalde bir G Wagon’un yapabildiklerini yapan çıkar mı aranızdan? Videoyu sesli izlemedin galiba.. Davay davay diyorlar orada.. 1 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts