Baha Kanberoğlu 4 Eylül 2019 Paylaş 4 Eylül 2019 Bir süredir uğraştığım ama çözemediğim bir LPG sorunum var. Aracımda Zavoli marka LPG sistemi var. Araç benzinde sorunsuz çalışıyor ama LPG'ye alınca özellikle kalkış anlarında ve düşük hızlarla girdiğim bayırlarda bir çekiş sorunu yaşıyorum. LPG yeterli enerjiyi sağlamıyor araca. Hava sıcak ise daha fazla yapıyor bunu. Serinde daha rahatız. Yazları sorun çok kışları neredeyse yok. Farklı LPG ustalarına gittim ama gaz ayarından öteye bir uygulama yapmadılar. Sistemde bir sorun gözükmüyor diyorlar. Gaz ayarını yükseltip düşürüp devam ediyorlar. Artık para da almıyorlar Bir yerde bir sorun var ama çözemedik bir türlü. Her türlü fikre açığım bu aralar Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 4 Eylül 2019 Paylaş 4 Eylül 2019 lpg enjektörlerinde bir sorun olabilirmi? Yorum bağlantısı
mustafa çetinkaya 4 Eylül 2019 Paylaş 4 Eylül 2019 lpg de 2 adet ayrı filtre var bunu çoğu kimse bilmiyor o yüzden kimse değiştirmiyor. sorun ondandır demiyorum ama aklınızda bulunsun. 1 Yorum bağlantısı
Erkan Işık 4 Eylül 2019 Paylaş 4 Eylül 2019 Filtre tıkalı ise yeterli yakıt gecmiyorsa da olabılır Yorum bağlantısı
Baha Kanberoğlu 4 Eylül 2019 Yazar Paylaş 4 Eylül 2019 Erkan Işık yazdı: Filtre tıkalı ise yeterli yakıt gecmiyorsa da olabılır Filtre değişimini 10 binde bir sürekli yapıyorum. Yorum bağlantısı
Baha Kanberoğlu 4 Eylül 2019 Yazar Paylaş 4 Eylül 2019 Çağlar Bayur yazdı: lpg kiti kaç km de= kaç yıllık? 8-8.5 sene 90 bin km. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Eylül 2019 Paylaş 4 Eylül 2019 Baha Kanberoğlu yazdı: 8-8.5 sene 90 bin km. nozülleri söktürüp dağıtıp güzel bir temizlik yapılmadı ise, yaptırın. türlü tip regülatörler var fazla girdiğim bir konu değil ancak onların içi de doluyor tortu ile. önce mekanik temizlik sonra yazılımdan ayaar. Yorum bağlantısı
Mehmet Muhip Yılmaz 4 Eylül 2019 Paylaş 4 Eylül 2019 Sizin ilacınız Ankara Quattro Garage Bekir bey Yorum bağlantısı
Serkan Aktay 4 Eylül 2019 Paylaş 4 Eylül 2019 Mehmet Muhip Yılmaz yazdı: Sizin ilacınız Ankara Quattro Garage Bekir bey Bekir prins ve Atiker dışında bakmıyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Muhip Yılmaz 4 Eylül 2019 Paylaş 4 Eylül 2019 Serkan Aktay yazdı: Bekir prins ve Atiker dışında bakmıyor. BRC'de ilgilenmişti arayıp sormak lazım. Yorum bağlantısı
Recommended Posts