Köksal Yılmaz 3 Eylül 2019 Paylaş 3 Eylül 2019 (düzenlendi) 1 yıl civarı kullanan arkadaşımın yorumu, whatsuptan alıntı, Tam bir f/p aracı O fiyatlara alınabilecek bir araç Yakıt ne iyi ne kötü Ortalama 9 diyebiliriz (Kırklareli Vize) Konfor göreceli Uzun yolunu ben sevmedim 4 çekeri çok iyi Bazı özellikleri son model arabalarda yok Ama en basitinden yol bilgisayarı da yok Bakım maliyetleri yüksek degil Parçaları bulunuyor Trigeri zincir Muhakkak ve muhakkak enjektörlere dikkat edilmeli Ve yakıt seçiyor Daima kaliteli yakıt 3 Eylül 2019 tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Eylül 2019 Paylaş 3 Eylül 2019 Servet Aydın yazdı: Kaputu açınca yıldız logosu bizi karşılıyor galerici yapıştırmışsa? motor bu muydu ? Yorum bağlantısı
Selim Kaya 3 Eylül 2019 Paylaş 3 Eylül 2019 Mercedes motorlu SsangYong arazi aracı denince gözümde hep “Hakan Ural” kasa canlanır. Yorum bağlantısı
Ali Gök 3 Eylül 2019 Paylaş 3 Eylül 2019 Recep Selim Kaya yazdı: “Hakan Ural” 2000 model ml 320 dir hakan ural kasa @Sami Demirpaz 1 Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 3 Eylül 2019 Paylaş 3 Eylül 2019 2011 manuel viteslisini test etme sansim oldu... Parasina gore guzel bir araç bence. Gidisini yol tutusunu ben begendim. Ama yalitimi daha iyi olabilirdi. 1 Yorum bağlantısı
Selim Kaya 3 Eylül 2019 Paylaş 3 Eylül 2019 Ali Gök yazdı: 2000 model ml 320 dir hakan ural kasa @Sami Demirpaz Musso diye biliyordum ben. Aslında ML daha mantıklı düşününce 😀 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 3 Aralık 2019 Paylaş 3 Aralık 2019 Servet Aydın yazdı: Motor ve alt yapı mercedes imzalı 2.0 dizeli arazide tozu dumana katıyor. Yakıt tüketimi Gebze bölgesinde 11 litreyi geçmiyor. Dıştan evet tipi pek estetik değil ama içi çok daha başarılı. Servet abi Ssangyong rexton w-e-xdi-2.0 dizel 150 bg 350 NM -4x4 araçlarının motoru artık mercedes değil dimi ? Bu araçların ufak tefek hasarlı olanlarının fiyatları cazip sizce alınırmı ? Teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 Aralık 2019 Paylaş 3 Aralık 2019 Fotoda ki kasada ne motoru var bakmadım. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 16 Aralık 2019 Paylaş 16 Aralık 2019 Kyron, korando, musso bunlar ssangyong, daewoo ortak üretimi. Ve mercedes ile anlaşmaları vardı. Motor şanzıman vs. Çok uygun fiyata var. Musso çok geniş. Barış manço’nun cipi olan. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts