Serkan Maden 31 Ağustos 2019 Paylaş 31 Ağustos 2019 Aracımın egzoz ve jant göbeklerindeki paslar gözüme hiç hoş gelmiyordu. Çinko sprey, ısıya dayanıklı boya, zımpara ve band temin ederek kendim amatörce boyadım. 10 Yorum bağlantısı
Vasfi Gişten 31 Ağustos 2019 Paylaş 31 Ağustos 2019 Ellerinize sağlık boyayı biraz fazla şıkmışsınız sanırım bazı yerlerde akma yapmış ama yinede eskisine göre çok daha güzel ve temiz gözüküyor. Siz kullanınca araştırdım bu çinko spreyin korozyonu engelleyici özelliği varmış işlem daha uzun ömürlü olur. Bir şey daha öğrenmiş olduk ben yapsaydım direk zımpara ve boya atardım herhalde. 😀 1 Yorum bağlantısı
Ersin Gökdemir 31 Ağustos 2019 Paylaş 31 Ağustos 2019 güzel olmuş. yalnız jantın oturduğu yüzeyin boyanmaması gerektiğini duymuştum. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 31 Ağustos 2019 Paylaş 31 Ağustos 2019 çinko sprey candır. gri boya değildir farklıdır. her yüzeye tutunmaz ancak. çok hızlı kapatır hızlı kurur. 2 Yorum bağlantısı
İbrahim Aslıoğlu 31 Ağustos 2019 Paylaş 31 Ağustos 2019 Çinko spreyle jant boyanır mı? Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 1 Eylül 2019 Paylaş 1 Eylül 2019 Bildigimiz kola da pasli yuzeylerdeki(jant, metal.aksam) pas lekelerini bayagi duzeltiyor. Ek bilgi niyetine.. 1 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 1 Eylül 2019 Paylaş 1 Eylül 2019 Elinize sağlık. O kolanın nelere nelere faydası var abi saymakla bitmez 😃 SAĞLIK hariç her derde deva mübarek😃 Alpay Sumer yazdı: Bildigimiz kola da pasli yuzeylerdeki(jant, metal.aksam) pas lekelerini bayagi duzeltiyor. Ek bilgi niyetine.. Yorum bağlantısı
Kani Kaya 2 Eylül 2019 Paylaş 2 Eylül 2019 hazır boyamışken kaliperleride...boyasaydınız? Yorum bağlantısı
Serkan Maden 2 Eylül 2019 Yazar Paylaş 2 Eylül 2019 Kani Kaya yazdı: hazır boyamışken kaliperleride...boyasaydınız? Onlarda pas yoktu. Yorum bağlantısı
Hasan Hüseyin Şen 1 Kasım 2024 Paylaş 1 Kasım 2024 merhaba uygulamayı nasıl yaptığınızı anlatabilir misiniz? Yorum bağlantısı
Serkan Maden 1 Kasım 2024 Yazar Paylaş 1 Kasım 2024 Hasan Hüseyin Şen yazdı: merhaba uygulamayı nasıl yaptığınızı anlatabilir misiniz? Paslı bölgeleri zımpara ile temizliyoruz. Boya değmemesi gereken yerleri bant ile kapatıyoruz. Önce çinko spreyi uyguluyoruz. Kuruduktan sonra en son sprey boya ile boyuyoruz. 2 Yorum bağlantısı
Hasan Hüseyin Şen 1 Kasım 2024 Paylaş 1 Kasım 2024 cevap için teşekkürler uygulamanız çok güzel görünüyor çok beğendim ellerinize sağlık, bende denemek istiyorum umarım başarılı olur. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts