İçeriğe Yönlendir

100.000 Lira Civarında Araç Önerileriniz

Murat Öngür

Recommended Posts

Osman Ünal2
(düzenlendi)

Clio'nun da şöyle bir cilvesi var AL4/DPO4 şanzımanı için iyi bir şanzıman revizyon merkeziyle konuştum arıza verme oranının yüksek olduğunu söyledi özellikle LPG'li araçlarda daha çok rastlandığını söyledi. 

tarihinde Osman Ünal2 tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak

Getz, Yaris ve Jazz benim bakma sıralamam olurdu. Mümkünse bol boyalı bir araç alın.

Yorum bağlantısı
Kemalcan Taşkın

Arkadaş herkese merhaba 30 bin tl bütçe ile alınabilicek kronik sorunları fazla olmayan parça sıkıntısı vs olmayan araç önerirmisiniz önerilerizini bekliyorum herkese şimdiden teşekkür ederim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
Evren Erakçora yazdı:

getz iyi olur gibi geliyor bana bu paraya

Binilecekleri 40 oldu abi

Astra F kasa, 306 aklıma gelenler

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan
Kemalcan Taşkın yazdı:

Arkadaş herkese merhaba 30 bin tl bütçe ile alınabilicek kronik sorunları fazla olmayan parça sıkıntısı vs olmayan araç önerirmisiniz önerilerizini bekliyorum herkese şimdiden teşekkür ederim.

Allah yardımcınız olsun.

Otomatik düz farketmez biz uzun zamandır binilecek b segment araç bulamadık :umnik2:

Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

Corsa c 1.3 dizel otomatik.

4 seneye yakın kullandı kayınbirader ve yengem, sıfır bakım :) 24 civarı almıştı 180 binlerde, 34 e sattı 2 ay önce.

Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan

Evet aslında Corsa bu fiyat için en iyi seçeneklerden bir tanesi.

Bir beğendiremedik arabayı

Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan

Hiç B sınıfı bakmayın. D sınıfı bakın aynı paraya aynı modeli alınıyor neredeyse :) Konforu da cabası :) 

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Kemalcan Taşkın

Arkadaşlar bütçe 30 bin tl bunun kasko sigorta ekspertiz bunlarıda eklerseniz ortaya çıkan parayla araba alınabilir yani bütçeyi 30 binden 25 bine düşerseniz daha makul olur

Yorum bağlantısı
Tufan Caliskan
Arkadaşlar bütçe 30 bin tl bunun kasko sigorta ekspertiz bunlarıda eklerseniz ortaya çıkan parayla araba alınabilir yani bütçeyi 30 binden 25 bine düşerseniz daha makul olur
25 binlik arabaya kasko? Olabilir ama zor.
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk yazdı:

Alan da satan da piyasa berbat diyor anlamıyorum

ben yakın tarihte 2. el araba aldım

25 le başladım yok

35 e çıktım yok

40 a dizel manuel bir araba alim dedim ( çoğu pert bağcılar galeri arabası ne üdüğü belirsiz leş ilanlar)

50 ye yakın bir fiyata bakım geçmişi belli olan içime sinen bir manuel dizel c sınıfı araç bulabildim.

piyasa çok yüksek . 

açıkçası 30 bin bütçe ile düzgün focus 1 denk gelmez diye tahmin ediyorum

hyundai elentra olabilir mesela 

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Gökhan Aksu

Arkadaşlar merhaba,

Kayın babam için en fazla 50.000 TL bütçeli,dizel,düz vites tercihen hatchback bir araç arayışım var.

Linkteki araçlar gözümüze hoş görüldü.Bu konuda öneri ve desteklerinize ihtiyacım var.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2010-plus-plushatasiz-boyasiz-plus-plusfocus-plus-plus1.6-tdci-plus-plustrend-x-plus-plusdizel-777867795/detay

https://www.arabam.com/ilan/sahibinden-satilik-renault-megane-1-5-dci-dynamique/model-yukselticegim-icin-satiyorum/12937180

Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz

bana focus daha agır bastı yalnız içerde sunu ısıkta fotograf cektikleri için aracın hatlarını tam göremiyorum

hasar sorgulamada exper raporlu araclarda değişen parcalar dedigi zaman aracın biyerleri değişmiş algılıyorum ben ama neresi arastırmak lazım. hayırlısı

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...