İçeriğe Yönlendir

100.000 Lira Civarında Araç Önerileriniz

Murat Öngür

Recommended Posts

Selim Bilgin

Durum başlıkta yazdığım gibi, genel olarak eşimin kullanması için Giulietta'yı satmadan bir otomobil daha almak istiyorum.

Kriterim HB olması, tam otomatik ya da DSG olması, benzinli olması. (LPG ya da dizel istemiyorum=

B sınıfları uçmuş fiyatta.

Golf GT var bir tane?

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-golf-2008-model-1.4-tsi-gt-170-hp-sport-753263016/detay/

Ne dersiniz? Alternatif önerisi olan var mı?

Yorum bağlantısı
Hacı Şenyurt

O butceye honda cazz baksaniz olur mu ki? Kulanan hanimefendi arkadaslarimiz hep cok begenmislerdi. C3 picasso da olabilir. Ama sadece ise gidis gelis havali olsun sa mesele seat ibiza ds3 mini bakilabilir.

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

Piyasası yok denilen mazda 3’ler bile uçtu. Benim aracın muadilleri 75-85 arası fiyatlanıyor. 

Yorum bağlantısı
Fikri Keleş

Zor bi fiyat 

Benim de kriterim bu ama araclar uçtu 

6 ay evvrl 50 bin olan i20 ler bile 65 70 olmus

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Çağlar Bayur

bütçe üstü ama innılmaz güzel araba 2017 üstü suzuki baleno otomatikler de çok iyi

Yorum bağlantısı
Selim Bilgin
Çağlar Bayur yazdı:

bütçe üstü ama innılmaz güzel araba 2017 üstü suzuki baleno otomatikler de çok iyi

Satılık Focus-S yok mu?

Yorum bağlantısı
Selim Bilgin

Devamında başka arabalar da sorup fikir danışacaktım, konu uçmuş, birleştiren moderatör arkadaşlara teşekkürler. :) 

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi
Selim Bilgin yazdı:

Durum başlıkta yazdığım gibi, genel olarak eşimin kullanması için Giulietta'yı satmadan bir otomobil daha almak istiyorum.

Kriterim HB olması, tam otomatik ya da DSG olması, benzinli olması. (LPG ya da dizel istemiyorum=

B sınıfları uçmuş fiyatta.

Golf GT var bir tane?

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-golf-2008-model-1.4-tsi-gt-170-hp-sport-753263016/detay/

Ne dersiniz? Alternatif önerisi olan var mı?

Corsa 1.4 

Yorum bağlantısı
Selim Bilgin
Mustafa Tüfekçi yazdı:

Corsa 1.4 

65 altı tüm ilanlara baktım, çok yıkık hepsi, düzgünü hiç yok gibi.

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi
Selim Bilgin yazdı:

65 altı tüm ilanlara baktım, çok yıkık hepsi, düzgünü hiç yok gibi.

Tamam gel jipi al LPG yi sokersin.  :p

Yorum bağlantısı
Osman Ünal2

Merhaba değerli arkadaşlar, bu sıralar ablam için araç arayışı içerisine girdim. İlk defa araba sürmeyi öğrenecek ve 1 Km mesafedeki iş yerine gelip gidecek. Piyasa malum, sorunsuz denebilecek otomatik vitesli araçlarda az çok belli olunca aklıma sizlerin fikirlerini almak geldi. Bütçemizin tavan rakamı 50 Bin Tl. Benim aklımda olan araçlar sırasıyla;

#2001-2004 Comfortline Golf 4 Otomatik 

#Focus 1Collection Paket HB

#2001-2006 Audi A3 Sportpack Triptonic

#2000-2003 Honda Civic 1.4 HB Güvenlik Paket

#Clio 2 Otomatik 1.4 RXT Paket

#Toyata Yaris 1.3 

#Honda Jazz Elite 1.4 Paket

Sizlerin görüş ve önerilerini bekliyorum. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cihaner Öztürk
(düzenlendi)

İlk defa kullanacağı için ufak tefek sürtme ihtimaline karşı alması satması kolay, parçası ucuz clio iyi olur diye düşünüyorum. 

Not: Sitede satılık Honda var onuda bir inceleyin derim.

tarihinde Cihaner Öztürk tarafından düzenlendi
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Adem Güler

Honda jazz elite bence bu seçeneklerden. 

Benzer sebeplerden ben accent era 1.6 otomatik aldım şanzuman revizyonu ve lpg lastik kayis kasnak gibi bakimlariyla 46 yi buldu  şimdilerde  50 ve üzeri eder sanırım. Seçenek olsun diye yazdım. 

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl

Getz

Clio

Palio 1.2 speedgear cvt

Yaris.

Acemilik sonrası daha iyi daha büyük hb vs bir şey alınır. 

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Erhan Doruk
(düzenlendi)

Bende aynı durumda kaldım ve özellikle jazz araştırdım. Temizini bulamayınca yaris almıştım. En önemlisi araç fotolarını ablanıza gösterin, onun da fikrini alın. 

tarihinde Erhan Doruk tarafından düzenlendi
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan

Bizde kardeşime bakıyoruz araç. Bizim bütçe biraz daha kısıtlı ve b segmenti hb araçları bakıyoruz yaris,swift,107,c1 vb. 

Bu devirde araba almak(daha doğrusu temiz araba bulmak) zor. 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...