İçeriğe Yönlendir

100.000 Lira Civarında Araç Önerileriniz

Murat Öngür

Recommended Posts

Ahmet İhsan Akşen

LPG li focus mk2.5 geliyor aklıma. HB ama geniş bagajli, LPG ile yakıt üzmez, otomatik hantal ama sorunsuz.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Recep Ertuğrul
Uğur Çınar yazdı:

Bu piyasa dediginiz rakam da arac sinirli temiz zor bulunur

Hocam tertemiz bakmıyorum ama kasko olsun ve satarken de sıkıntı yaşamak istemem

Fikri Keleş yazdı:

Bagaj demeseniz secenek var da,hem.modelli hem bagajli zor 

Tavsiyenizi dinlemek isterim.

Yorum bağlantısı
Recep Ertuğrul
Ahmet İhsan Akşen yazdı:

LPG li focus mk2.5 geliyor aklıma. HB ama geniş bagajli, LPG ile yakıt üzmez, otomatik hantal ama sorunsuz.

Otomatik olmasada olur. Focus lpg ile mi daha sorunsuz yoksa dizelle mı. Birde focus 2nin hangi  yıllarda olması benim için daha ideal olur.

Yorum bağlantısı
Recep Ertuğrul

Bu fiyatlara

megane 2 ,

Megane 3 2010,2011 az da olsa 2012

Clio 2013

Focus 2 

Auris 08,09

Asta h kasa var ama herkes herbiri için olumsuz birşey diyor. Bir türlü içinden çıkamadım. Astra nin bakım masrafları bence de yüksek çıkar gibi. Tabi sizler daha iyi bilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Adem Güler

Focus 2 mantıklı geliyo bana , ben böyle  bi düşünce  ile accent era aldım 2010 1.6 otomatik 45 46 ya mal ettim ( lpg taktırdım  lastikleri ön  takım bazı parçaları  amortisörleri  ve kayış kasnak bakımları  ) sorun çıkarmayacak duruma getirdim kullanıyorum.  Focus a göre  kalitesiz ama daha ekonomik geldi bana.  Seçenek olarak bilginize...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal

Fiesta? Şöyle 2012-2013 modellerden durum ve donanıma göre benzinli veya lpgli olabilir. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sinan Uzundumlu

2008 focus 2 sedan lpg li arac sahibiyim. Bagaj konusunda cok memnunum, uzun yolda dünyayı yüklüyorum. Temizini bulursanin Focus 2 - Focus 2.5 en mantıklisi. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tuncay Uludağ
(düzenlendi)

Fiat Egea HB 440 litre bagaj hacmine sahip.Ama bütçenizi aşıyor. Otomobil ruhsatlı ford connect alabilirsiniz 2010 ile 2013 model arasında.

tarihinde Tuncay Uludağ tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Recep Ertuğrul
Sinan Uzundumlu yazdı:

2008 focus 2 sedan lpg li arac sahibiyim. Bagaj konusunda cok memnunum, uzun yolda dünyayı yüklüyorum. Temizini bulursanin Focus 2 - Focus 2.5 en mantıklisi. 

Focus 2.5 hangisi oluyor?

Tuncay Uludağ yazdı:

Fiat Egea HB 440 litre bagaj hacmine sahip.Ama bütçenizi aşıyor. Otomobil ruhsatlı ford connect alabilirsiniz 2010 ile 2013 model arasında.

Maalesef paramız yetmiyor.

Yorum bağlantısı
Recep Ertuğrul
Recep Ertuğrul yazdı:

Bu fiyatlara

megane 2 ,

Megane 3 2010,2011 az da olsa 2012

Clio 2013

Focus 2 

Auris 08,09

Asta h kasa var ama herkes herbiri için olumsuz birşey diyor. Bir türlü içinden çıkamadım. Astra nin bakım masrafları bence de yüksek çıkar gibi. Tabi sizler daha iyi bilirsiniz.

Peki bagaj olayını şimdilik askıya alsam ne tarz araç almalıyım.

Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

2.5 dediğimiz makyajlı kasa focus 2. 2009-2011 model olanlar.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tayfun Aydın

Hocam iyi bir araştırmayla tüplü civic 2007 2008 alınabilir diye düşünüyorum. dizel astra H cdti düşünülebilir. Fransızlar konusunda ne düşündüğünüzü bilmiyorum ancak c4 ve megane bulabilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Recep Ertuğrul
Ahmet İhsan Akşen yazdı:

Teşekkür ederim hocam.

Tayfun Aydın yazdı:

Hocam iyi bir araştırmayla tüplü civic 2007 2008 alınabilir diye düşünüyorum. dizel astra H cdti düşünülebilir. Fransızlar konusunda ne düşündüğünüzü bilmiyorum ancak c4 ve megane bulabilirsiniz.

Astra h kasa da olabilir megane da mantıklı ama seçim için hangisi daha ideal o sıkıntı işte

Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak
Tayfun Aydın yazdı:

Civic, FD6, 2007-2008 ve 55.000 tl... Çok çok zor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sinan Uzundumlu
Recep Ertuğrul yazdı:

Focus 2.5 hangisi oluyor?

Ahmet İhsan Akşen yazdı:

Birde içi 2.5, dışı %99 2 olan Focus 2.25  var onu unutmayalım.. :) 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

İçi 2.5 değil onların, gösterge 2 gibi ama beyaz ışıklı, çok nadir sanırım o 2.25 dedikleri :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
Birde içi 2.5, dışı %99 2 olan Focus 2.25  var onu unutmayalım.. [emoji4] 
2.25 bende vardı 2.5 kasaya değişmem.
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Sinan Uzundumlu
(düzenlendi)
Ahmet İhsan Akşen yazdı:

İçi 2.5 değil onların, gösterge 2 gibi ama beyaz ışıklı, çok nadir sanırım o 2.25 dedikleri :)

2 lerde kare sony var. Gösterge isiklarina ek olarak 2.25 lerde 2.5 ta oldugu gibi oval sony ve oval klima var (ghialar icin konusuyorum). 2.25 lerde bildigim kadariyla yalnizca 2008 model mevcut. 2008 focus 2.25 sahibiyim, daha cok fark sayarım ama detaya girip konuyu dağıtmayayım :)

tarihinde Sinan Uzundumlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tayfun Aydın
Gökhan Albayrak yazdı:

Civic, FD6, 2007-2008 ve 55.000 tl... Çok çok zor.

hocam manuel de bulabilir. tabii biraz araştırma ve pusu atacak :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Melih DURAN

Başlıkta da belirttiğim gibi 20.000TL fiyat bazında araç önerilerinizi bekliyorum

WW Polo Classicler hakkında ne düşünüyorsunuz ? tavsiyeleriniz nelerdir ?

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...