İçeriğe Yönlendir

100.000 Lira Civarında Araç Önerileriniz

Murat Öngür

Recommended Posts

Çağlar Bayur

zevk tarz meselesi ancak listedeki modeller biraz ağırbaşlı kalmış gibi. tsi motorlu ibiza lar falan olmaz mı?

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Osman Yüksel
(düzenlendi)
Önder Özcan yazdı:

Merhaba, madem bekarsınız, biraz performanslı araç bakıyorsunuz ve listede W210 Yıldız da var, o zaman size şu versiyonu tavsiye edelim :)

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-ilk-sahibinden-koleksyonluk-2-parca-boyali-763062917/detay

Zamanında bu modellere de bakmıştım temizi denk gelmemişti bi inceleyim, aslında aklımda c230 kompressor de var clk mı c mi sizce :)

Çağlar Bayur yazdı:

zevk tarz meselesi ancak listedeki modeller biraz ağırbaşlı kalmış gibi. tsi motorlu ibiza lar falan olmaz mı?

Olur :) valla öyle şu araç olmasın bu araç olmasın takıntım yok performanslı olsun pek sorunu olmayan bi model olsun ve yakıtı çok üzmesin yeterli

Rifat Şeker yazdı:

Astra 1.6 t yada 1.4 t de olabilir.GTC oluyordu sanırım onlar. 

J kasa Astra beğeniyorum ama 1.6 t ler benim bütçenin biraz üstünde kalıyor 

Hasan Karabekiroglu yazdı:

Bir tanıdığımız değerli abimizde W211 E270 CDI var oda seçenekler arasına girebilir.

E270 cdi ler çok güzel araba ama sanırım şehir içi yakıtı beni biraz aşar, tam bilmiyorum ama 11-12 litre yakar sanırım şehir içi

tarihinde Osman Yüksel tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Osman Yüksel
Recep Selim Kaya yazdı:

Genç ve bekar adam evlenmeden bir Coupe ya da Cabrio almalı. Sonra çok geç oluyor. Örnekteki yıldız yakışır derim. 

Evren Erakçora yazdı:

Kocaman arabaları ne yapacaksınız, gti , coupe falan daha iyi gider. Belli bir yaştan sonra istesen de alamazsınız.

Evet Çok ufak olmamak kaydıyla coupe de olabilir :) önerilen araçlara bi bakayım herkese çok teşekkür ederim 

Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış
Önder Özcan yazdı:

Merhaba, madem bekarsınız, biraz performanslı araç bakıyorsunuz ve listede W210 Yıldız da var, o zaman size şu versiyonu tavsiye edelim :)

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-ilk-sahibinden-koleksyonluk-2-parca-boyali-763062917/detay

😍

Bundan eski patronda vardı çok kullandım, evliye bile gider. Coupe olduğu halde içi ve bagajı çok geniştir.

Yorum bağlantısı
Murat Atagenç
(düzenlendi)

2003 E39 ister misiniz? 2.2 170bg 6 silindir çift vanoslu, prins lpgli..

tarihinde Murat Atagenç tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Önder Özcan
Osman Yüksel yazdı:

Zamanında bu modellere de bakmıştım temizi denk gelmemişti bi inceleyim, aslında aklımda c230 kompressor de var clk mı c mi sizce :)

Olur :) valla öyle şu araç olmasın bu araç olmasın takıntım yok performanslı olsun pek sorunu olmayan bi model olsun ve yakıtı çok üzmesin yeterli

J kasa Astra beğeniyorum ama 1.6 t ler benim bütçenin biraz üstünde kalıyor 

E270 cdi ler çok güzel araba ama sanırım şehir içi yakıtı beni biraz aşar, tam bilmiyorum ama 11-12 litre yakar sanırım şehir içi

C mi Clk mı derseniz C derim :)

E270 korktuğunuz kadar yakmıyor. Çok kısa mesafe kullanmadıkça.

Yorum bağlantısı
Önder Özcan
Selçuk Bakış yazdı:

😍

Bundan eski patronda vardı çok kullandım, evliye bile gider. Coupe olduğu halde içi ve bagajı çok geniştir.

İlandaki tam alınası. Kaçırma  :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Önder Özcan
Selçuk Bakış yazdı:

İlan uçmuş emoji1.png

Bak şimdi ya  🤣

Kim aldı çabuk söylesin.

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış
Önder Özcan yazdı:

Bak şimdi ya  🤣

Kim aldı çabuk söylesin.

Acaba kim 😄

Yorum bağlantısı
Osman Yüksel
Selçuk Bakış yazdı:

İlan uçmuş emoji1.png

Önder Özcan yazdı:

İlandaki tam alınası. Kaçırma  :D

Hayırlısı olsun :) aslında araç bakmaya ilk başladığımda aklımda w210 e320den başka seçenek yoktu çok kafayı taktım bu araca, daha sonra arkadaş tavsiyesi vs. başka tercihlere yöneldim ama sanırım Mercedes'te karar vereceğim... Seçenekler arasında w203 kasa c230 komressor ve c320 de var, hangisini tavsiye edersiniz? Tabiki lpg'li düşünüyorum yakıt konusunda aralarında çok fark olur mu şehir içi ne yakarlar acaba ? 

Yorum bağlantısı
Osman Yüksel
Önder Özcan yazdı:

@Furkan Avcı 3 yıl kadar C320 kullandı, 20 gün önce S350 4 matic e dikey geçiş yaptı :D

C320 ile ilgili fikir verebilir.

Valla çok memnun olurum, hem LPG'de yakıt konusunu çok merak ediyorum, hem de c230 kompressor ile c320 arasında tercih yapmakta zorlanıyorum, c320 için v6 motor olduğu için tadı başka diyorlar, 230 kompressor'ün iyi yanı ise 2004-2005 modellerinin içi falan çok güzel, e320 en fazla 2002 model var sanırım.. 

Yorum bağlantısı
Furkan Avcı
Önder Özcan yazdı:

@Furkan Avcı 3 yıl kadar C320 kullandı, 20 gün önce S350 4 matic e dikey geçiş yaptı :D

C320 ile ilgili fikir verebilir.

Önder abi yaşlanmışın ya 😛 6.5 yıl kullandım C320 yi :)  

Osman Yüksel yazdı:

Valla çok memnun olurum, hem LPG'de yakıt konusunu çok merak ediyorum, hem de c230 kompressor ile c320 arasında tercih yapmakta zorlanıyorum, c320 için v6 motor olduğu için tadı başka diyorlar, 230 kompressor'ün iyi yanı ise 2004-2005 modellerinin içi falan çok güzel, e320 en fazla 2002 model var sanırım.. 

Hocam C320 yi alırsanız bırakamazsınızi S i alırken bütçem geniş olsa C320 vermez tutardım kenarda.
Vaktiniz var ise C320 ile ilgili 6.5 yıllık bütün deneyimlerim şu konuda var (ilk mesajda alt linklerde mevcut)

Birde yaptığım her şeyi içeren konu var  (ilk mesajda alt linklerde mevcut)

Ben C320 kullandım @Mustafa Tüfekçi C230K, V6 motor (m112) 1.8 lik motorlara göre daha dayanıklı ve sorunsuz ben 116.000 km (250.000 den 366.000 e kadar) LPG li olarak kullandım, motor ile ilgili herhangi bir sorun yaşamadım, sadece klima kompressörünü değiştim. 

w203 lerde ayrıca elektronik kontrol ünitelerinde (ECU veya sanayi ağzı beyin :D (kim bulmuşsa güzel bulmuş ne yalan söyliyim) )sorun çıkarsa bazen uğraştırabiliyor ama genel olarak çok çok kronik ciddi bir problem yok bildiğim.

Yakıt konusu ise yukarıdaki konuda detaylıca var, 6.5 yılın ortalamasıdır, 1-2 depo ölçümü değil. Gençken kullanmak istiyorum derseniz C de olur E de, S de :D ama C daha pratik

Yine aklınızda varsa sorular detaylı cevaplarım.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Osman Yüksel
Furkan Avcı yazdı:

Önder abi yaşlanmışın ya 😛 6.5 yıl kullandım C320 yi :)  

Hocam C320 yi alırsanız bırakamazsınızi S i alırken bütçem geniş olsa C320 vermez tutardım kenarda.
Vaktiniz var ise C320 ile ilgili 6.5 yıllık bütün deneyimlerim şu konuda var (ilk mesajda alt linklerde mevcut)

Birde yaptığım her şeyi içeren konu var  (ilk mesajda alt linklerde mevcut)

Ben C320 kullandım @Mustafa Tüfekçi C230K, V6 motor (m112) 1.8 lik motorlara göre daha dayanıklı ve sorunsuz ben 116.000 km (250.000 den 366.000 e kadar) LPG li olarak kullandım, motor ile ilgili herhangi bir sorun yaşamadım, sadece klima kompressörünü değiştim. 

w203 lerde ayrıca elektronik kontrol ünitelerinde (ECU veya sanayi ağzı beyin :D (kim bulmuşsa güzel bulmuş ne yalan söyliyim) )sorun çıkarsa bazen uğraştırabiliyor ama genel olarak çok çok kronik ciddi bir problem yok bildiğim.

Yakıt konusu ise yukarıdaki konuda detaylıca var, 6.5 yılın ortalamasıdır, 1-2 depo ölçümü değil. Gençken kullanmak istiyorum derseniz C de olur E de, S de :D ama C daha pratik

Yine aklınızda varsa sorular detaylı cevaplarım.

Cevap için çok teşekkür ederim, 6.5 yıllık c320 deneyimlerinizi içeren konuyu çoktan buldum ve 20 küsür sayfada işime yarayacak her şeyi okudum : ) Temiz bi c320 bulursam kaçırmamaya karar verdim, açıkçası ben çok da anlamıyorum o yüzden gözünüze çarpan ve bu araç alınır dediğiniz bir ilana denk gelirseniz benimle paylaşırsanız çok sevinirim :) Yeni aracınız da hayırlı olsun bu arada maşallah çok güzel, Allah kaza bela vermesin inşallah.. 

Yorum bağlantısı
Furkan Avcı
Osman Yüksel yazdı:

Cevap için çok teşekkür ederim, 6.5 yıllık c320 deneyimlerinizi içeren konuyu çoktan buldum ve 20 küsür sayfada işime yarayacak her şeyi okudum : ) Temiz bi c320 bulursam kaçırmamaya karar verdim, açıkçası ben çok da anlamıyorum o yüzden gözünüze çarpan ve bu araç alınır dediğiniz bir ilana denk gelirseniz benimle paylaşırsanız çok sevinirim :) Yeni aracınız da hayırlı olsun bu arada maşallah çok güzel, Allah kaza bela vermesin inşallah.. 

Tabi ki denk gelirsem muhakkak haber ederim, benim C320 eşimin kuzeninde ama şimdiki aklım olsa denk gelirse en dolusunu alın (koltuk ısıtma, sunroof, elektrikli arka perde olanından).

Ayrıca teşekkür ederim güzel dilekleriniz için.:flowers:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Osman Yüksel
Furkan Avcı yazdı:

Tabi ki denk gelirsem muhakkak haber ederim, benim C320 eşimin kuzeninde ama şimdiki aklım olsa denk gelirse en dolusunu alın (koltuk ısıtma, sunroof, elektrikli arka perde olanından).

Ayrıca teşekkür ederim güzel dilekleriniz için.:flowers:

Mercedes Clup Forum'da Fevzi diye bi arkadaş var orayı takip ediyorsanız belki tanırsınız, kendisinde c320 amg usa versiyon var satmayı düşünüyor, aslında aracı çok hoşuma gitti fakat istediği fiyat benim bütçeyi biraz aşıyor :) 

Yorum bağlantısı
Furkan Avcı
Osman Yüksel yazdı:

Mercedes Clup Forum'da Fevzi diye bi arkadaş var orayı takip ediyorsanız belki tanırsınız, kendisinde c320 amg usa versiyon var satmayı düşünüyor, aslında aracı çok hoşuma gitti fakat istediği fiyat benim bütçeyi biraz aşıyor :) 

Çok iyi tanırım Fevzi'yi, onun arabasında çok ekstra var ama AMG direksiyon var mesela arasanız bulunmuyor, birde onun araç tam dolu :) Jant lastik vs girmiyorum. Ama bütçe meselesine bir şey diyemem.

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

C320 mi mi c230 mu derseniz c230 derim bende. :)

99 202 200k

2000 203 200k

2005 203 230k

2001 210 200k  sahibi oldum.  Performans olarak içlerinde en iyisi 230 sonrada 99 202 kompresördu.

İki defa da c320 almaya niyetlendim.  Nasip olmadı. Ama test sürüşlerinde şehir içi hızlanmalarda hep bir kompresör hissi aradım. Uzun yolda illaki hacimli diye fark olmayacak ama bakimlisi lazım .

suan sattığım c230 u alamıyorum 70 e. 

bu saatten sonra kısmet olursa 204 c200 AMG bakarım. Almaya çok teğet geçtim onlara da 80 lerden 100 110 a geldi rakamları

Yorum bağlantısı
Furkan Avcı
Mustafa Tüfekçi yazdı:

Bende c230k kullandım, hep Bi V6 ciğeri sesi aradım :D

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi
Furkan Avcı yazdı:

Bende c230k kullandım, hep Bi V6 ciğeri sesi aradım :D

Ciğer işi başka 😛 iki susturucu iptal etsen gürul gürül.  Clk320 de baktık o öyleydi :)

Yorum bağlantısı
Osman Yüksel
Mustafa Tüfekçi yazdı:

C320 mi mi c230 mu derseniz c230 derim bende. :)

99 202 200k

2000 203 200k

2005 203 230k

2001 210 200k  sahibi oldum.  Performans olarak içlerinde en iyisi 230 sonrada 99 202 kompresördu.

İki defa da c320 almaya niyetlendim.  Nasip olmadı. Ama test sürüşlerinde şehir içi hızlanmalarda hep bir kompresör hissi aradım. Uzun yolda illaki hacimli diye fark olmayacak ama bakimlisi lazım .

suan sattığım c230 u alamıyorum 70 e. 

bu saatten sonra kısmet olursa 204 c200 AMG bakarım. Almaya çok teğet geçtim onlara da 80 lerden 100 110 a geldi rakamları

C230k'nın lpg uyumu nasıldır acaba, araştırdığım kadarıyla 320ler bayağı sorunsuz ve performans kaybı yok gibi, yakıt da lpg de ideal, 230k şehir içi 100km de kaç litre lpg yakar ve uyumu nasıldır acaba motorda sıkıntı çıkarır mı.. 

Yorum bağlantısı
Recep Ertuğrul

Merhaba arkadaşlar,

Aranıza  yeni katıldım. Sebebi ise araç arıyorum ve buradaki yorumların kalitesi, tecrübe ve teknik bilgiye dayanıyor olması araç bulmamı kolaylaştıracağını düşündürmesi.

Arkadaşlar 55 bin bandında araç arıyorum.

Önceliğim aslında otomatik araba idi. Ancak bu fiyat bandında düzgün bir otomatik araç zor bulacağım gibi. Bulduklarım 2008 ve öncesine ait onlarında yorumları hep sıkıntılı.

İstanbul da yaşıyorum ve ilk arabamı alacağım nasipse. istanbul trafiğinde deneyimim yok. Bu yüzden hb kasa araç bakıyorum  ama memlekete gideceğim zaman da bagaj lazım olur. Bu nedenle küçük bagajlı hb lerin bana uyacağını  sanmam. Bu fiyat bandında tasarruflu sizce ne almalıyım en azından 2 yıl binebileceğim ve bana çok sıkıntı çıkarmamalı. Yardımcı olursanız çok memnun olurum. 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...