İçeriğe Yönlendir

100.000 Lira Civarında Araç Önerileriniz

Murat Öngür

Recommended Posts

Servet Aydın

Yakıt canavarı captiva. 7 koltuk 8 kişi. Dağ bayır arfalt karma 8.5 litre. Sorsan çok yakıyor denir. Sadece hiper sürücü Ali mi bizde canım 

• Beğen 1
  • Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl

Hrv de 2.0 yoktu diye hatirliyorum. Zaten Jazz platformu ustune kuruluydu

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

1.6 var. Köksal da da vardı cvt 4x4. Gitmiyor dediği araç test rampasını 90la çıktı 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Servet Aydın yazdı:

Gitmiyor dediği araç test rampasını 90la çıktı 

sonra ki virajda da kalp krizi?

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Sinan Akgöl yazdı:

Hrv de 2.0 yoktu diye hatirliyorum. Zaten Jazz platformu ustune kuruluydu

Valla sene 2001’di 1.6 da olabilir ama aklımda 2.0 kalmış. Doğdurudur yani. 11-12 altına düşmüyordu. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Valla sene 2001’di 1.6 da olabilir ama aklımda 2.0 kalmış. Doğdurudur yani. 11-12 altına düşmüyordu. 

2.0 gibi yakan 1.6 o zaman :D 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Sinan Akgöl yazdı:

2.0 gibi yakan 1.6 o zaman :D 

Yoo. Bendeki 1.6 13,5lt yakıyor. V6 gibi diyelim :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Emre Demir
Servet Aydın yazdı:

2001 crv iyidir. 147 bg b20 motoru sağlamdır. Dikkat edilecek 3 noktası var, araç lifte alınacak ve yere indirilecek. Amortisörler sıkışmaz ise tamam, direksiyon tam sağ veya sola çevrilip hızlıca kalkış yapılacak, arkada alttan vuruntu duyulmamalı ( hidrolix haldex kavrama ) ve son olarak rölantide dalgalanma ve yumuşak gaza basıp hızlanma ve yavaşlama. Durma anında rölanti stabil kalmalı ( elektronik distribütör ). Bunlar normal ise boyasına kılına tüyüne bakmadan alın keyfini sürün.

tüketim, şehir içinde extrem trafik olursa 12litre lpg olacaktır, normal trafik ile 8-9 litre lpg. Şehir dışı 90 km ile 7-8 litre lpg tüketimi olacak.

Enişte kayınço akraba felan derken alacam bi crv abi :D 

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Valla bizimki okey verse yarın alırım landı verip. Az kmli benzinli 147bg. Çıtır yükseltme, hazır turbo kiti, plug in play hemde. Arka lsd bile var lanetin. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız
Valla bizimki okey verse yarın alırım landı verip. Az kmli benzinli 147bg. Çıtır yükseltme, hazır turbo kiti, plug in play hemde. Arka lsd bile var lanetin. 

Vu tu tu yapmış resmen
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Gökhan Çoşkun

teşekkürler yorumlar için :) 

sanırım genel tercih CRV.   eğer bulunabilirse buna bakacağız .  6-7 yaşında 1.4 otomatik B sınıfı araçlara görev CRV daha keyifli olur düşüncesindeyim bende.

inşallah bu piyasada bulabiliriz. babam ile ufak bir sohbet daha edeyim bu konuda bakalım ne diyecek.

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Enteresan bir şekilde 18 yaşında araçların koltukları ve döşemeleri aşınmıyor. Trim sesi sıfır, camları sunroof vs biraz bozulsun. Bi kapı fitilleri değişimi gerekebilir o kadar. Tabi ki yabancı malı gibi kullanan denk gelirse fena. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Samet Sevinç

Ford Fiesta 1.4 tdci Comfort, Collection 2006-2009

Renault Symbol 1.5 dci Expression (Expression Plus) 2009-2012

Fiat Linea 1.3 Mj Active Plus 2009-2013

Yıl olarak çok geriye gitmeden bakılırsa 40.000₺ civarında çok yükselmeden bakılan araçlar arasında aile de düşünülünce en uygun araçlar bunlar gibi. Artıları eksileri konusunda pek bilgim yok fakat kendime göre sıralayarak yazdım. Siz ne dersiniz? Kimisi o kasa Linea'yı hiç önermiyor. Bu yüzden 3. sıraya koydum yoksa Symbol'den önde görüyordum. Fiesta'nın temizi denk gelirse diğer modeller daha güncel olmasına rağmen daha tercih edilesi duruyor. Yardımcı olursanız çok makbule geçer. Farklı tavsiyelere de açığım fakat lütfen daha eski model yılı olmasın.

Yorum bağlantısı
Talha Bilgi
Samet Sevinç yazdı:

Ford Fiesta 1.4 tdci Comfort, Collection 2006-2009

Renault Symbol 1.5 dci Expression (Expression Plus) 2009-2012

Fiat Linea 1.3 Mj Active Plus 2009-2013

Yıl olarak çok geriye gitmeden bakılırsa 40.000₺ civarında çok yükselmeden bakılan araçlar arasında aile de düşünülünce en uygun araçlar bunlar gibi. Artıları eksileri konusunda pek bilgim yok fakat kendime göre sıralayarak yazdım. Siz ne dersiniz? Kimisi o kasa Linea'yı hiç önermiyor. Bu yüzden 3. sıraya koydum yoksa Symbol'den önde görüyordum. Fiesta'nın temizi denk gelirse diğer modeller daha güncel olmasına rağmen daha tercih edilesi duruyor. Yardımcı olursanız çok makbule geçer. Farklı tavsiyelere de açığım fakat lütfen daha eski model yılı olmasın.

Ben iş için linea almıştım şimdide selefi egea var, bence sağlam bakımları kolay sık sık arıza vermeyen tam makul araçlar. Symbol kullanmadım ama Linea tavsiye ederim listedekileri değerlendirirsek. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Samet Sevinç
Hacı Şenyurt yazdı:

Fiat punto da listeye eklenebilir.

Teşekkürler araştıracağım.

Talha Bilgi yazdı:

Ben iş için linea almıştım şimdide selefi egea var, bence sağlam bakımları kolay sık sık arıza vermeyen tam makul araçlar. Symbol kullanmadım ama Linea tavsiye ederim listedekileri değerlendirirsek. 

İlgilendiğiniz için teşekkür ederim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Samet Sevinç
Ayhan Asil yazdı:

Citroen C Elisee de düşünebilirsiniz. 

Onların temizleri 50 bin üstünde hep. Maalesef bize gelmez :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
Servet Aydın yazdı:

1.6 var. Köksal da da vardı cvt 4x4. Gitmiyor dediği araç test rampasını 90la çıktı 

Allah o hrv yi bildiği gibi yapsın, rezil etti beni yokuşta kalkmadı kuru toprakta.

Yorum bağlantısı
Samet Sevinç
Önder Özcan yazdı:

Linea kullandım. Alınıp binilesi araç. Taksi çıkması olmasın

Motoru ve çekişiyle ilgili sıkıntı yaşadınız mı? Klima açınca bariz fark yaşatıyor muydu? Bazı olumsuzluklar duydum ama bana da iyi tercihlerden biri gibi geliyor.

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Gaza basmak dışında ne yapmak lazım otomatik aracın gitmesi için? Patinaj çekecek gücü yok ki 4 çekere geçip çıkarsın.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...