Ali Darbaz 22 Kasım 2019 Paylaş 22 Kasım 2019 Şöyle Rusların R-7 Roketi gibi, yıllar geçsede güncelliğini kaybetmeyen, başarı oranı yüksek bir otomobil yokmu. Hem ucuz hemde nesiller boyu hizmet edecek araba varmı ? Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 22 Kasım 2019 Paylaş 22 Kasım 2019 Ali Darbaz yazdı: Şöyle Rusların R-7 Roketi gibi, yıllar geçsede güncelliğini kaybetmeyen, başarı oranı yüksek bir otomobil yokmu. Hem ucuz hemde nesiller boyu hizmet edecek araba varmı ? var lada niva Konu başlığını okudum. kredi mredi bişey ayarlayıp boraç harç taşının bence arabanız dursun mümkünse. şartları zorlayın. 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 22 Kasım 2019 Paylaş 22 Kasım 2019 Ali Darbaz yazdı: Şöyle Rusların R-7 Roketi gibi, yıllar geçsede güncelliğini kaybetmeyen, başarı oranı yüksek bir otomobil yokmu. Hem ucuz hemde nesiller boyu hizmet edecek araba varmı ? 2 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 22 Kasım 2019 Paylaş 22 Kasım 2019 Piyasada en bol parça ve en sağlam mekanik aksam eski corolla’lar. Biraz temizini bulup almak en mantıklısı. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 22 Kasım 2019 Paylaş 22 Kasım 2019 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Piyasada en bol parça ve en sağlam mekanik aksam eski corolla’lar. Biraz temizini bulup almak en mantıklısı. çok tutulan araba çok tutuluyor. o nedenle gereksiz pahalı oluyor. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Çalışkan 22 Kasım 2019 Paylaş 22 Kasım 2019 Ali Darbaz yazdı: 20 bin liramı , 20 bin liraya nazilerden kalma Kübelwagen bile satmıyorlar. Gariban ne yapsın binmesin mi, arabası olmasın mı hee bence olmasın, çocuk var diye alıyorum yoksa ARABANIN FİYATI x ARABA FİYATININ 2 KATI TUTARINDA VERGİ = ARABA SATIŞ BEDELİ olan ülkede araba falan alınmaz. M. Asım Kahraman yazdı: O paralara fazla hırpalanmamış ama tr piyasasında tutulmayan japonlar en mantıklısı... Ev alma niyetiyle elimdeki Focusu satınca ben de aynı düşünceyle araba arayışına girdim. Birinin tavsiyesi ile Mitsubishi Carisma aldım. 3 yıl kullandım. Tabiri caizse tank gibi araçtı. Motorları uzun ömürlü zaten malum... Satarken ise sadece 3 gün ilanda kaldı beni üzmedi. Ben de baktım ama yakıtından korktuğumdan yanaşmadım. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 22 Kasım 2019 Paylaş 22 Kasım 2019 Sinan Akgöl yazdı: Rusların bu sağlamcı zihniyetine hasta oluyorum. Ama lada 2105 buna katmıyorum. Nivayı katarım ama. yahu düşünki Yuri Gagarin , yörüngeye ilk çıkan adam R-7 ile 1961 yörüngeye göndermişler. Yıl olmuş 2019 R-7 roketi bu gün hala var. Üsteli Uluslararası uzay istasyonu da olmak üzere uzaya insan taşıyan tek roket . Tüm dünyadaki diğer roketlerin fişi çekilmiş. İnsan taşıyan roket kalmamış. Halen bu eski roket aktif kullanılıyor VAy diyorum ağzım açık kalıyor. Koca amerigan mekikleri bile emekli oldu. R-7 emekli olmadı. Halen japonyada 1991 tasarım Toyota Cresta taxilerini kullanıyor olması gibi. Yorum bağlantısı
Ahmet Çalışkan 22 Kasım 2019 Paylaş 22 Kasım 2019 Mehmet Göktürk yazdı: var lada niva Konu başlığını okudum. kredi mredi bişey ayarlayıp boraç harç taşının bence arabanız dursun mümkünse. şartları zorlayın. Arabayı bugün verdim, artık çok geç Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 22 Kasım 2019 Paylaş 22 Kasım 2019 2 kapılı temiz bir araç alabilirsiniz 2 kapı diye nisbeten fiyat düşüyor. Megane HB olabilir. Yorum bağlantısı
M. Asım Kahraman 22 Kasım 2019 Paylaş 22 Kasım 2019 Ahmet Caliskan yazdı: Ben de baktım ama yakıtından korktuğumdan yanaşmadım. 1.6 Focusun yanında 1.6 Carismanın daha az yaktığını söyleyebilirim. Zaten genel olarak japonlar yakıt konusunda avrupa araçlarından daha cimridir. 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 22 Kasım 2019 Paylaş 22 Kasım 2019 Ahmet Caliskan yazdı: Ben de baktım ama yakıtından korktuğumdan yanaşmadım. Bence bir değerlendirin o seçeneği de. Çekik gözlülerin araçları düşük bütçede şahsi fikrim 1. tercihim olurdu. Yorum bağlantısı
Ahmet Çalışkan 22 Kasım 2019 Paylaş 22 Kasım 2019 Mehmet Göktürk yazdı: 2 kapılı temiz bir araç alabilirsiniz 2 kapı diye nisbeten fiyat düşüyor. Megane HB olabilir. Bagaj lazım olmasa kesinlikle değerlendirirdim. Sinan Akgöl yazdı: Bence bir değerlendirin o seçeneği de. Çekik gözlülerin araçları düşük bütçede şahsi fikrim 1. tercihim olurdu. Japon olursa yine de Mazda düşünürüm galiba. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 22 Kasım 2019 Paylaş 22 Kasım 2019 Mehmet Göktürk yazdı: çok tutulan araba çok tutuluyor. o nedenle gereksiz pahalı oluyor. Yine 20-25’e ilanları görüyorum abi. Yani aklıma, parçası bol, ucuz, ustası da bol, elde asla kalmayacak, mekanik sağlamlıkta ün yapmış başka araç gelmiyor. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 22 Kasım 2019 Paylaş 22 Kasım 2019 Ahmet Caliskan yazdı: Japon olursa yine de Mazda düşünürüm galiba. Aklıma gelen bir seçenekte bu. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-sahibinden-temiz-aile-arabasi-749608860/detay 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 22 Kasım 2019 Paylaş 22 Kasım 2019 Aklıma gelen bir seçenekte bu. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-sahibinden-temiz-aile-arabasi-749608860/detayÇok güzel bir öneri Yorum bağlantısı
Ahmet Çalışkan 22 Kasım 2019 Paylaş 22 Kasım 2019 Sinan Akgöl yazdı: Aklıma gelen bir seçenekte bu. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-sahibinden-temiz-aile-arabasi-749608860/detay Mehmet Ozyurek yazdı: Çok güzel bir öneri Bugün sedanlarını inceledim, almayı düşünmüştüm. Ben yine bi delilik yapacağım galiba. Piyasanın tutulmayanlarından devam etmeye karar verdim Çinlilerden devam edeceğim (Geely FC ya da Chery Alia). "Yaşı genç olsun, km düşük olsun, varsın tutulmayan olsun" kafasından yine çıkamadım. "Bu kadar tavsiyeyi boşa mı verdik" demeyin. Hepsi bilgi birikim olarak hafızaya eklendi şu taşınma işlerim bitsin, yeni hayatımıza bir başlayalım, belki ondan sonra sizin seviyedeki araçlara ulaşmak nasip olur bana da. Yardımcı olan herkese teşekkürler. Bir sonraki konum "Arabam" başlığı altında olacak inşallah yakın zamanda 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Çoşkun 5 Aralık 2019 Paylaş 5 Aralık 2019 iyi günler herkese. 2017 - Focus 1.5 Dizel otomatik Trend X aracımızı soran bi tanıdık var. babamda razı geliyor bu duruma. yakında satışı gerçekleşicek. ve otomatik daha düşük bütçeli bir araç bakıyoruz. aylık 1000km civarı yapıyor. - 1.6 ve altındaki benzinli otomatikler olur. lpg siz binebilir çok can yakmaz umarım. - biraz daha yaşlı CRV tarzında 2.0 motor olup lpg li araçlarda olabilir. fakat 2000 model CRV ye 50bin tl isteyen var. biraz fazla gibi geldi. - otomatik şartı var. - bütçe max. 75bin TL. tam olarak ne istediğini söylemedi. bu bütçede otomatik bir araç istiyor kısacası opel corsa 1.4 twinport otomatiklerden var ilanlarda. fakat malum sitede fiyatlar çok değişken. anlamadım piyasaları nedir bunların. yada bu bütçeye ne alınabilir . yorumlarınız için şimdiden teşekkürler. Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 5 Aralık 2019 Paylaş 5 Aralık 2019 Benzinli otomatik ve düşük model can yakacaktır .Bu arada 2000 model CRV için 50.000 çok da değil gibi 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 5 Aralık 2019 Paylaş 5 Aralık 2019 (düzenlendi) 2001 crv iyidir. 147 bg b20 motoru sağlamdır. Dikkat edilecek 3 noktası var, araç lifte alınacak ve yere indirilecek. Amortisörler sıkışmaz ise tamam, direksiyon tam sağ veya sola çevrilip hızlıca kalkış yapılacak, arkada alttan vuruntu duyulmamalı ( hidrolix haldex kavrama ) ve son olarak rölantide dalgalanma ve yumuşak gaza basıp hızlanma ve yavaşlama. Durma anında rölanti stabil kalmalı ( elektronik distribütör ). Bunlar normal ise boyasına kılına tüyüne bakmadan alın keyfini sürün. tüketim, şehir içinde extrem trafik olursa 12litre lpg olacaktır, normal trafik ile 8-9 litre lpg. Şehir dışı 90 km ile 7-8 litre lpg tüketimi olacak. 5 Aralık 2019 tarihinde Servet Aydın tarafından düzenlendi imla 4 1 Yorum bağlantısı
Selim Kaya 5 Aralık 2019 Paylaş 5 Aralık 2019 Önceki araçları nasıldı? 1.5 TDCi Pws çok canlı bir araç. 1.0 TSi DSG bir nebze olsun aratmaz diye düşünüyorum. Önceki kasa İbiza 'ya bakılabilir. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Çankaya 5 Aralık 2019 Paylaş 5 Aralık 2019 forumda bir tane benzinli otomatik 508 vardı, bütçenize uygun... 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 5 Aralık 2019 Paylaş 5 Aralık 2019 Servet Aydın yazdı: tüketim, şehir içinde extrem trafik olursa 12litre lpg olacaktır, normal trafik ile 8-9 litre lpg. Şehir dışı 90 km ile 7-8 litre lpg tüketimi olacak. 12 litre benzin olmasın abi 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 5 Aralık 2019 Paylaş 5 Aralık 2019 Tansu Kalafatoğlu yazdı: 12 litre benzin olmasın abi Kullandığım aracın hemde 1600km hangi yakıtı kaç litre yaktığını bilirim, bildiğim denediğim verileri yazmayı huy edinirim 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Aralık 2019 Paylaş 5 Aralık 2019 Servet Aydın yazdı: 147 bg b20 olsa da sürsek temizi nerdeee 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 5 Aralık 2019 Paylaş 5 Aralık 2019 Servet Aydın yazdı: Kullandığım aracın hemde 1600km hangi yakıtı kaç litre yaktığını bilirim, bildiğim denediğim verileri yazmayı huy edinirim Hrv 2.0 ile 11-12 aşağı düşmüyordu. Crv’yi denedik 12 aşağı görmedik. Sürüş şartlarında olabilir tabi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts