İçeriğe Yönlendir

100.000 Lira Civarında Araç Önerileriniz

Murat Öngür

Recommended Posts

Tolgahan Doğru
Ahmet Caliskan yazdı:

Neden ki ya açılmama gibi bir şey olur mu ki?

Megane lar da var ama tabi ne kadar temizdir bilmiyorum. O paralara Megane almamalı mıyım acaba?

Mazda tavsiyesi çok geldi ama yakıtı yüksek değil mi Mazdaların?

Ağır kazalı araca hemen hemen kimse yeni airbag takmaz çünkü çok pahalilar. Eski model araçlarda ise hem acilmama ihtimali çok yüksek hem de kaza anında kasa çok fazla sağa sola buruldugu için açılan airbag vücudu ıskaliyor. Görevini yapamıyor

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Efe Özer
Ahmet Caliskan yazdı:

Megane lar da var ama tabi ne kadar temizdir bilmiyorum. O paralara Megane almamalı mıyım acaba?

Kendi fikirmi soyluyorum.20 bandindaki araclara bakiyorsan 4-5 de masraf kalemi ayirman lazim.Ha parcasi ucuz arabalar 5 e komple arabayi yenilerim gibi dusunme yan sanayi parcalar randiman vermiyor orjinallerde ucuz degil.Ornek e7j motorlu broadwayin orjinal su pompasi 200 un ustunde.Yan sanayi 1 ay dayanmadı.

Surekli uzun yol yapacagim dedigin icin benim gozumde aracin kondisyonu guvenliginden ve ozelliklerinden daha on planda.Senin durumunda olsam o paraya dokuk bir megan alacagima daha derli toplu bir renault 19 alirim.Meganda bak renault 19 da ama buldugun kaportasi en diri,en dusuk km,en az el degistirmis,en az ellenmis,motor ve alt takim olarak en saglam araba hangisiyse onu al.Son olarak 20 li rakamlara almana fransiza yanasmamani tavsiye ederim.Simdiden Allah kolaylik versin ederine duzgun arac kalmadi piyasada.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet Çalışkan
Mehmet Cihat yazdı:

arabandan memnunsan 10.000 tl fark için böyle bir maceraya girmezdim. :D

Arabamdan memnunum ama bazı şeyler insana uğursuz gelir. Batıl inançlarım yoktur ama bu arabayı aldım alalı hep aksilikler yaşadım. Elden çıkartmam şart oldu, çıkarmışken de bari faydası dokunsun taşınma masrafımı hafifletsin dedim :)

Efe Özer yazdı:

Kendi fikirmi soyluyorum.20 bandindaki araclara bakiyorsan 4-5 de masraf kalemi ayirman lazim.Ha parcasi ucuz arabalar 5 e komple arabayi yenilerim gibi dusunme yan sanayi parcalar randiman vermiyor orjinallerde ucuz degil.Ornek e7j motorlu broadwayin orjinal su pompasi 200 un ustunde.Yan sanayi 1 ay dayanmadı.

Surekli uzun yol yapacagim dedigin icin benim gozumde aracin kondisyonu guvenliginden ve ozelliklerinden daha on planda.Senin durumunda olsam o paraya dokuk bir megan alacagima daha derli toplu bir renault 19 alirim.Meganda bak renault 19 da ama buldugun kaportasi en diri,en dusuk km,en az el degistirmis,en az ellenmis,motor ve alt takim olarak en saglam araba hangisiyse onu al.Son olarak 20 li rakamlara almana fransiza yanasmamani tavsiye ederim.Simdiden Allah kolaylik versin ederine duzgun arac kalmadi piyasada.

Öyleyse işim çok zor. 1 yıl arabasız mı takılsam bilemedim

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Ahmet Caliskan yazdı:

Mazda tavsiyesi çok geldi ama yakıtı yüksek değil mi Mazdaların?

Lpg’li alacaksınız zaten. Manuelleri şehir içinde 12lt, şehir dışında 9lt civarı lpg tüketir. Gayet makul. 

626 dedim çünkü kliması var airbag var. Bilmeyenin almayacağı arabadır. Piyasa malı elden ele dolaşan marka değil. O yüzden Temiz kullanılmışını rahat bulursunuz. Japon atmosferik uzun ömürlü az sorunlu. Gaz tepkisi iyidir. Ve geniş araçtır. Kore arabaları gibi değildir,  Toktur. 

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Murat Atagenç
Dogan Arsiray yazdı:

lada vega ?

isteyen varsa arkadaşımda vagon vega var. 

Ekranlı park sensörü ve uzaktan kumanda taktırdım, orta susturucusunu yenilettim geçenlerde gayet temiz düzgün araç.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi
Sinan Akgöl yazdı:

Honda motorlu Rover'lar da olabilir.

Euro Civic  cinnah

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ahmet Çalışkan
Mustafa Tüfekçi yazdı:

Bagaj lazım değilse Clio

Bagaj şart maalesef.

Dogan Arsiray yazdı:

lada vega ?

Olabilir. Direksiyonları hidrolik değil diye biliyordum, ondan seçenekler arasında yoktu. Yanlış mı biliyorum?

Murat Atagenç yazdı:

isteyen varsa arkadaşımda vagon vega var. 

Ekranlı park sensörü ve uzaktan kumanda taktırdım, orta susturucusunu yenilettim geçenlerde gayet temiz düzgün araç.

İlanı var mı?

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Palio weekend ilgimi çeken bir araç bu fiyatlarda. 1.6 sı da iyi gider az yakar.

Yorum bağlantısı
Murat Atagenç

Direksiyonları hidrolik değil ama tofaş grubu kadar ağırda değil. 

Aracın ilanı yok aslında illa satılsın diye durumu da yok. Satarsak biraz daha iyi bir şey alırız düşüncesinde. İlgilenirseniz bilgilerini paylaşırım.

Yorum bağlantısı
Ahmet Çalışkan
Murat Atagenç yazdı:

Direksiyonları hidrolik değil ama tofaş grubu kadar ağırda değil. 

Aracın ilanı yok aslında illa satılsın diye durumu da yok. Satarsak biraz daha iyi bir şey alırız düşüncesinde. İlgilenirseniz bilgilerini paylaşırım.

Aklımda bulunsun. Önce elimdekini bir satayım da ondan sonra ciddi ciddi düşünürüm.

Köksal Yılmaz yazdı:

Palio weekend ilgimi çeken bir araç bu fiyatlarda. 1.6 sı da iyi gider az yakar.

Hiç aklımda yoktu gemi gibi bi araba :) Ama listeye alıyorum.

Yorum bağlantısı
Cem Işık

Mazda nissan gibi japonlara yönelmeli. 323 Familia grubu çok sağlamdır, ae101 corolla muadilidir. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

Bu arada corolla ve lada parçalarını çok ucuza sıfır bulabilirsiniz. Mazda bir iki tık daha zor olur. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli

Selam,

Mümkünse tüplü, 2-3 yıl binmelik, otomatik, sonra çoook zarar etmeden hızlıca satmalık :) araç bakıyorum. Ve ayrıca ön kaput ve tavanı boyasız olsun istiyorum, neden derseniz, satması zor :) 

Corolla bakıyorum 2001+ ama foruma da danışayım dedim. Var mı öneriniz?

Corollalarda terra 1-2 tane buldum sarı sitede ama henüz inceleme arifesindeyim.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-orjinal-160.000-km-17-sene-tek-kisi-tarafindan-kullanildi-758909627/detay

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-sahibinden-tertemiz-otamatik-terra-son-bir-hafta-ilandan-kalkaca-738927599/detay

Bunda kaputun uç kısmı boyalı diyor? Sol modeli

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-davetci-otomotiv-den-corolla-sol-otomatik-744210766/detay

Yardımlarınızı bekliyorum

Yorum bağlantısı
Fatih Evcin

ilk ilandaki araç kendi modelinde ilgili sitedeki en pahalı araç . Temiz tamam ama çok tutan bir kasa olmadığını söyleyebilirim. Hızlı satış niyetiniz var ise Honda bakın derim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Enteresan. 

Sırf otomatik olması yüzünden böylesi eski arabaların fiyatları gereksiz pahalı. Aynı rakamlara 8 havayastıklı 2010 model manual cruze alınır. 

Yorum bağlantısı
Ali Gök
Ali Darbaz yazdı:

Enteresan. 

Sırf otomatik olması yüzünden böylesi eski arabaların fiyatları gereksiz pahalı. Aynı rakamlara 8 havayastıklı 2010 model manual cruze alınır. 

Sana sordum 50 dedin ama 42 demedin 😂

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Ali Gök yazdı:

Sana sordum 50 dedin ama 42 demedin 😂

Bizimki pahalı Ali, daha ucuzlar var. Onların fiyatlarını bildiğim için örnek verdim. 

Gel sana cruze satayım deseydim sen haklıydın. 

Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli
Fatih Evcin yazdı:

ilk ilandaki araç kendi modelinde ilgili sitedeki en pahalı araç . Temiz tamam ama çok tutan bir kasa olmadığını söyleyebilirim. Hızlı satış niyetiniz var ise Honda bakın derim.

Honda da baktım ama civic yok o fiyata temiz. City var ama tutuyor mu satılır mı hiç bilmiyorum. Hangi model bakmak gerek

Yorum bağlantısı
Fatih Evcin
Murat Sürücü yazdı:

Honda da baktım ama civic yok o fiyata temiz. City var ama tutuyor mu satılır mı hiç bilmiyorum. Hangi model bakmak gerek

Biraz daha farklı sitelere yönelmek gerekebilir. O fiyat aralığında temiz bir araç mutlaka bulunur. 2000 - 2001 otomatik Civic

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...