İçeriğe Yönlendir

100.000 Lira Civarında Araç Önerileriniz

Murat Öngür

Recommended Posts

Mehmet Göktürk

74 Land Rover verelim parçası zebil gibi sıfır da var ikinci el de. Vergisi düşük, bakım gideri yoka yakın lpg uyumlu az yakar az kaçar. "Ekstrem" yol tutuş. Hem de elinizdeki para ile iki tane alırsınız bir size bir eşinize. Otelin Valesine verdiğinizde olay yaratır.

Yorum bağlantısı
Cihat Eyüboğlu
Mahmut Karadeniz yazdı:

Peugeot 407 buldum bir tane de. 1.6 dizel 180 binde 2007 model. Kazası boyası vs yok. 44 bine bırakıyor. Sizce bu nasıl, alınır mı? 

motoruna baktırın sağlıklıysa alınır. konforlu ve geniş bir arabadır 407. 180 bin km çok sayılmaz bu araba için fiyatta uygun

Yorum bağlantısı
Mahmut Karadeniz
Mehmet Kazancıoğlu yazdı:

bahsedilen araç benim kendi aracım Mahmut bey iki parça değişince sizin için anası ağlamış olabilir ama bence öyle değil 2002 model 17 yaşında bir aracın iki parçası değişmiş iki parça boyası olunca anası ağlamaz merak etmeyin umarım gönlünüzce bir araç bulursunuz altı üstü saç yığını değişince veya boyanınca özelliğini kaybetmez yerine takılan da aynı saç üstüne atılanda aynı boya. maalesef sizin gibi düşünenler yüzünden şu anda bu aracın tramersiz  (veya tramere kayıt edilmemiş olan) 200 bin km geçmiş araçlara 50 -55 bin fiyat istiyorlar 

Aracın sizin olduğunu bilmiyordum kusura bakmayın. Raporda orijinal kısım göremeyince öyle dedim. Açıkçası bana da saçma geliyor bu boya vs muhabbeti ama algılar böyle, değişmiyor. 

Cihat Eyüboğlu yazdı:

motoruna baktırın sağlıklıysa alınır. konforlu ve geniş bir arabadır 407. 180 bin km çok sayılmaz bu araba için fiyatta uygun

Benim de kafama yattı bu araç, kullanan herkes de memnun hemen hemen ama şehir içinde (ankara) çok yorar diye düşünüyorum. Alçak ve burnu uzun, park vs sorunu olur. Bir de bu bahsettiğim araç comfort paket, en boşuymuş. 

Yorum bağlantısı
İnan Çınar

Pejo gözümü korkuttu ama çok şükür istediğim aralıkta 33500 e aracımı sattım. Pejo baya ucuza alınmış bu mantıkla.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
İnan Çınar yazdı:

Pejo gözümü korkuttu ama çok şükür istediğim aralıkta 33500 e aracımı sattım. Pejo baya ucuza alınmış bu mantıkla.

Hayırlı olsun, bizim aldığımız pejo mu? Öyle bulsam bitane de kendime alırım sw yi satıp. Beğendim ben 307 yi.

Yorum bağlantısı
İnan Çınar

Evet Köksal.  İki araçtan tercih yap deseler  tabiiki 307 . Kiyaslanmaz bile. Herseyi geç sınıf farkı var. Sen 31 bine aldık deyince ben kaça veririm diye düşündüm ama saçma bir şekilde  aynı para hemen hemen. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Arif Aykın

Var mı 50-55 bin civarı satılık aracı olan tanıdığında olan temiz üzmeyecek bizleri. Varsa ilan veya fotoğraflar paylaşabilir misiniz?

Yorum bağlantısı
İnan Çınar
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-temiz-aile-araci-748916712/detay

Hasar kaydı en büyük 8 bin toplam 16 bin 5000 lik kısım teyp hırsızlık diyor
33 diyor 

Canlı gördüm bı kaç kozmetik kusuru dışında kasa geneli düzgün 
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-ogretmenden-kazasiz-87.000-km-lpg-1-parca-boyali-751057713/detay

Mustafa beğenip de almadın çiçek gibi clioyu bak kimlerin eline düştü,kaç tl istiyorlar...
Yorum bağlantısı
İnan Çınar
Beğenmedim değil o paraları veremem [emoji4]
37 verdim vermedi [emoji23][emoji23][emoji23]
Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi
İnan Çınar yazdı:

37 verdim vermedi emoji23.pngemoji23.pngemoji23.png

Komşu aldı aynı renk 30 civarı. O bile fazla benim için

Yorum bağlantısı
İnan Çınar
Komşu aldı aynı renk 30 civarı. O bile fazla benim için
Ya bence de öyle ama piyasa tutturabildiğine işte...
Yorum bağlantısı
Samet Sevinç

Aralık ayında araba satın almayı düşünüyorum. İlk arabam olacağı için 20-30.000₺ bandının üstüne pek çıkasım yok. Aslında arabalara karşı fazla merakım olmadığı için bu konuda pek bilgim yoktu araştırmaya başlayana kadar. Bu süreçte sizlerinde yardımını istemenin iyi olacağını düşündüm. Belirttiğim fiyat aralığında hatta mümkünse 20.000₺'e daha yakın bir fiyatta otomobil satın almak istiyorum. Araçtan fazla bir beklentim yok. Başlıca;

- Aile aracı denen tarzda olsun istiyorum. Bu yüzden B segment, Sedan-HB 5 kapı olarak bakıyorum.
- Mümkünse parçası ucuz olsun, yakıt konusunda çok üzmesin istiyorum.
- Klima mutlaka olmalı diye düşünüyorum.

Bu kriterlerin ışığında bir süredir araştırdığım modelleri aşağıda belirttim. Araçlarla ilgili incelikleri, hangi modelinde ne gibi sorunlar olduğunu, kimleri nasıl üzdüğünü bilmem. Dediğim gibi araç satın almaya niyetlenince araştırmaya başladım pek bilgim yok maalesef. Bu yüzden sizlerden yardım alabilirsem çok güzel olacak.

Gönlümde 1. sırada Clio, 2. sırada Palio var. Ancak araç olarak bakınca benim gördüğüm kadarıyla Clio'nun Palio'ya pek üstünlüğü olmamasına karşın fiyat olarak ortalama 7-8.000₺ daha pahalı. Sizlerin tavsiyesini bekliyorum.

Renault - Clio (1.4 - 1.5 dCi) (2005 ve üstü)
Fiat - Palio (1.2 - 1.4 - 1.6 farketmez hangisini tavsiye ederseniz)
Peugeot - 206 (1.4), 306 (1.6)
Citroen - Xsara (1.6)

Bir ufak sorumda Palio paketleriyle alakalı, internette pek bilgi bulamadım. Klima olmayan modelleri kolayca anlamanın bir yolu yok mudur iç mekan fotoğraflarından?

Yorum bağlantısı
Mesut Eyibil

hoşgeldiniz, belirttiğiniz fiyatlara yazdığınız araçlar kaldıysa iyiymiş bence de direk clio alıp geçin zaten, hem parçası ucuz hem işçiliği, diğerleri özelliklede citroen ve pegeout sıkıntılı araçlar, artık arızalarının hat safaya çıkmışları fln kalmıştır die düşünüyorum. 

yinede alabilirseniz sıkıntısız temiz japon almanız daha iyi olacaktır ben olsam toyota,mazda yada honda alırdım. eski kasalarından.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Deniz Kom

Sağlam Palio kalmamıştır artık diye düşünüyorum. Bir dönem canına okundu piyasadaki çoğu arabanın. Clio'ya ağırlık vermenizde fayda olacaktır. Satmak istediğinizde de birkaç gün içerisinde sonuca ulaşırsınız.  Peugeot araçlar ülkemizde ne yazık ki hor kullanılanlar sınıfına giriyor. İvmeli kalkıyor diye gençler otobanda, sokak aralarında maymun ediyorlar arabaları. 15 yaşına gelmiş bir dizel araba ise sizi üzebilir. O yaş aralığında araba bakıyorsanız, benzinli bakmanızda fayda var. Arabayı bir süre kullanır, daha sonra tüp takarsınız. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Fatih Evcin

Cliodan başkasına bakmayın. otomatik seçeneği de var. Sunrofflu modeli de var. 1.2-1.4-1.6 motor da var ucuzu da var pahalısı da var.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Samet Sevinç
(düzenlendi)
Mesut Eyibil yazdı:

hoşgeldiniz, belirttiğiniz fiyatlara yazdığınız araçlar kaldıysa iyiymiş bence de direk clio alıp geçin zaten, hem parçası ucuz hem işçiliği, diğerleri özelliklede citroen ve pegeout sıkıntılı araçlar, artık arızalarının hat safaya çıkmışları fln kalmıştır die düşünüyorum. 

yinede alabilirseniz sıkıntısız temiz japon almanız daha iyi olacaktır ben olsam toyota,mazda yada honda alırdım. eski kasalarından.

Piyasayı 2 aydır takip ediyorum yazdığım araçlar hep bu fiyat aralıklarında. Palio'lar 25.000₺'nın altında genelde, Clio'lar ise 30.000₺ civarına bulunurken son dönemde biraz fiyat düşürdü satanlar.

Palio'da örneğin şöyle bir ilan var. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-palio-1,2-temiz-masrafsiz-751281876/detay/

Clio'da ise; https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-sahibinden-temiz-aile-araci-742902682/detay/

Deniz Kom yazdı:

Sağlam Palio kalmamıştır artık diye düşünüyorum. Bir dönem canına okundu piyasadaki çoğu arabanın. Clio'ya ağırlık vermenizde fayda olacaktır. Satmak istediğinizde de birkaç gün içerisinde sonuca ulaşırsınız.  Peugeot araçlar ülkemizde ne yazık ki hor kullanılanlar sınıfına giriyor. İvmeli kalkıyor diye gençler otobanda, sokak aralarında maymun ediyorlar arabaları. 15 yaşına gelmiş bir dizel araba ise sizi üzebilir. O yaş aralığında araba bakıyorsanız, benzinli bakmanızda fayda var. Arabayı bir süre kullanır, daha sonra tüp takarsınız. 

Güvenmek doğru olmaz ama bazı ilanlar güven vermişti açıkçası Palio için. Genel intiba Clio'ya yönlendiriyor. Sanırım ona yoğunlaşacağım. Benzinli bakmak konusunda hak veriyorum, öyle yapacağım.

Palio'da örneğin şöyle bir ilan var. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-palio-1,2-temiz-masrafsiz-751281876/detay/

Clio'da ise; https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-sahibinden-temiz-aile-araci-742902682/detay/

Efe Özer yazdı:

Renaukt europa 1.6 rte alize bakilabilir.Megan 1 ayarinda daga uygun fyata.

Bu araca hiç bakmamıştım, araştırayım. Teşekkür ederim ilginiz için.

Fatih Evcin yazdı:

Cliodan başkasına bakmayın. otomatik seçeneği de var. Sunrofflu modeli de var. 1.2-1.4-1.6 motor da var ucuzu da var pahalısı da var.

Dediğiniz detaylar fiyatı arttırıyor maalesef :) İlk arabam olacağı için manuel alsam daha iyi olur gibi geldi bana bu konuda ne dersiniz?

tarihinde Samet Sevinç tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Deniz Kom
Samet Sevinç yazdı:

Piyasayı 2 aydır takip ediyorum yazdığım araçlar hep bu fiyat aralıklarında. Palio'lar 25.000₺'nın altında genelde, Clio'lar iste 30.000₺ civarına bulunurken son dönemde biraz fiyat düşürdü satanlar.

Güvenmek doğru olmaz ama bazı ilanlar güven vermişti açıkçası Palio için. Genel intiba Clio'ya yönlendiriyor. Sanırım ona yoğunlaşacağım. Benzinli bakmak konusunda hak veriyorum, öyle yapacağım.

Bu araca hiç bakmamıştım, araştırayım. Teşekkür ederim ilginiz için.

Dediğiniz detaylar fiyatı arttırıyor maalesef :) İlk arabam olacağı için manuel alsam daha iyi olur gibi geldi bana bu konuda ne dersiniz?

Size önerim arabayı tüp takılmamış olarak almanız olacaktır. Böylece motorda kusur varsa öncelikle anlayabilirsiniz. Tüpün bakımının sizden önce nasıl yapıldığını bilemezsiniz. En temizi sizin taktırmanızdır. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Samet Sevinç
Deniz Kom yazdı:

Size önerim arabayı tüp takılmamış olarak almanız olacaktır. Böylece motorda kusur varsa öncelikle anlayabilirsiniz. Tüpün bakımının sizden önce nasıl yapıldığını bilemezsiniz. En temizi sizin taktırmanızdır. 

İşim iyice zorlaşıyor bu kriterler arttıkça 😅 Fakat haklısınız tabi o konuda bir şey diyemem. Yardımınız için çok teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
Fatih Evcin
Samet Sevinç yazdı:

30.000 e kadar çıkabilirseniz 1.2 benzinli clio bence hem genç hemde sizin ihtiyaçlarınızı karşılayacaktır. otomatik manuel konusunda , manuel ile öğrenmek daha iyi olacaktır.

mesela:https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-bakimli-degisensiz-masrafsiz-2004-751649591/detay

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Deniz Kom
Samet Sevinç yazdı:

İşim iyice zorlaşıyor bu kriterler arttıkça 😅 Fakat haklısınız tabi o konuda bir şey diyemem. Yardımınız için çok teşekkür ederim.

Valla ben araba alıncaya kadar 3 ay piyasaya baktım. Size önerim, olabildiğince orjinalliği bozulmamış bir araç almanız olacaktır. Şase, direkler ve motor sağlamsa değişen ve boya pek sorun olmamalı.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Samet Sevinç
Fatih Evcin yazdı:

30.000 e kadar çıkabilirseniz 1.2 benzinli clio bence hem genç hemde sizin ihtiyaçlarınızı karşılayacaktır. otomatik manuel konusunda , manuel ile öğrenmek daha iyi olacaktır.

mesela:https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-bakimli-degisensiz-masrafsiz-2004-751649591/detay

30.000₺ bandını geçmemeye çalışıyorum sadece. O fiyata çıkabilirim. Dediğiniz 1.2 Clio'ları hiç araştırmamıştım hemen bakacağım. Teşekkür ederim.

Deniz Kom yazdı:

Valla ben araba alıncaya kadar 3 ay piyasaya baktım. Size önerim, olabildiğince orjinalliği bozulmamış bir araç almanız olacaktır. Şase, direkler ve motor sağlamsa değişen ve boya pek sorun olmamalı.

Benimde bu gidişle 3.5-4 aylık bir süreç olacak :) Bende sizin dediğiniz kriterlere katılıyorum. Ek olarak bakarken 170.000 km sınırını aşmamış araçlara bakmaya çalışıyorum. Bu konuda bir öneriniz olur muydu? Km neye göre önemlidir. Dizel için 200.000 gibi bir sınır hep söyleniyor ama benzinlide de bir sınır aramaya lüzum var mı ya da bu sınırı arttırabilir miyim?

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...