Selim Bilgin 9 Mayıs 2019 Paylaş 9 Mayıs 2019 Cruze'un 2.0 dizelini yazılımlayıp şaka makinesi yapıyorlarmış. 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 9 Mayıs 2019 Paylaş 9 Mayıs 2019 (düzenlendi) 51 dakika önce, Ali Darbaz yazdı: Abi şoyle şeyler yazmayin. Adam beğenmiş aliyor. 19 bin aboneli gruba bile abone oldum. Parça sitelerinde oem parçalarinin katoloğunu bile buldum. Aliexpreste parçalari var. Motor f16d4 ecotec . Opel servisleri emrimize amade. Bana Ecotec yaziyor motorunda demistiniz 😊 tekrar hayirli ugurlu olsun. Gule gule kullanin.Size ufak bir tavsiyem araci alirken sogutma suyu kapagini acip bir bakin.Yag sogutucu durumu hakkinda harika bilgi verir. ust kapakta hafif yaglanma var, araci hafif sıkıstırmıslardır, takildiginiz detay olursa yazin bana. 9 Mayıs 2019 tarihinde Alpay Sumer tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 9 Mayıs 2019 Paylaş 9 Mayıs 2019 2 dakika önce, Alpay Sumer yazdı: Bana Ecotec yaziyor motorunda demistiniz 😊 tekrar hayirli ugurlu olsun. Gule gule kullanin.Size ufak bir tavsiyem araci alirken sogutma suyu kapagini acip bir bakin.Yag sogutucu durumu hakkinda harika bilgi verir. ust kapakta hafif yaglanma var, araci hafif sıkıstırmıslardır, takildiginiz detay olursa yazin bana. Aynen hocam. Babam arabayi incelerken soyledim. Sogutma suyunu acip incele dedim. Bunlarda yağ soğutucusu varmiydi. Sizinle ögreniyorum. Yarin sabah araç el degistircek. Aksam eve vardigimda test edecegim. Araba bizim ailenin otoban arabasi olacak. Zaten benim i10 şehir içi surulmekte. Aslinda bombayi birakayim. Arac benim ikinci arabam gibi bisey olcak. Babamin arabasi benim arabam. Benim arabam babamin arabasiydi. Fethiye tatilime bu araba ile gidebilirim. Ben bazi ingilizce topikler okudum..hypermiler suruculer bu arabayi 58 mpg ile suruyor. Yani 4 litre tuketim ile. Ben okadar optimist degilim ama 6.5 litreyi yakalarsam bana yeter. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 10 Mayıs 2019 Paylaş 10 Mayıs 2019 Çok heyecanlıyım, Ailemizin ikici aracı 2 saat önce bize geçti. Akşam incelemek nasip olcak. Hayır olsunlarınızı eksik etmeyin. 5 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 10 Mayıs 2019 Paylaş 10 Mayıs 2019 Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin. 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 10 Mayıs 2019 Paylaş 10 Mayıs 2019 Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın insallah 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 10 Mayıs 2019 Paylaş 10 Mayıs 2019 maşallah hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Murat Atagenç 10 Mayıs 2019 Paylaş 10 Mayıs 2019 Hayırlı olsun. https://www.facebook.com/umutelektronikmarket/?ref=profile_intro_card Sahibi Tokatlı, facebookta ekli olduğundan görüyorum hemen hemen her parça orj olarak satışa sunuyor. (Yer İstanbul) 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 10 Mayıs 2019 Paylaş 10 Mayıs 2019 (düzenlendi) Az önce araci test ettim. Malesef çalistigim icin araca ancak uzaktan destek verdim. Bazi canimi sikan sorunlar var. Masraf yapilcak. Araba oksijen sensoru bozuk. Değişmeli. Arabanin arka disk frenlerinden biri ses yapiyor. Frene basinca ugulduyor. Araba 2 seneye yakin yatmiş gibi. Motor yagi 2 yaşinda. Akuyu bakacam derken aku koruyucusunu kirdim. Fren hidrolik kabi koruyucu lastik uctu gitti. Elimden firladi bulamdim. Sevindirici haber ise 10 km test surusunde 7.4 litre tuketime indi. Cutt off yapiyor. 5 nci vitesde dik rampayi cikiyor. 2000 devir altinda bir silkelemesi var gibi hissettim. Umarim oksijen sensoru ile duzelir. Acil bakima sokmaliyiz. Ama para kalmamiş. 10 Mayıs 2019 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 10 Mayıs 2019 Paylaş 10 Mayıs 2019 Hayırlı olsun, basit sorunlar gibi duruyor. 1 Yorum bağlantısı
Furkan Muhammet Çınar 29 Mayıs 2019 Paylaş 29 Mayıs 2019 Ford Fusion 1.6 Ford Focus Reno Megane 2 Citröen C4 Reno Scenic Herkese iyi günler dilerim Hayırlı Ramazanlar abim için alınacak bir araba otomatik olması şartı ile yengem birde yiğenim var şuanki duruma göre hangisi tercih etmek yakıt-parça-bakım bu konulardan hangisi daha iyi olur ? Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 29 Mayıs 2019 Paylaş 29 Mayıs 2019 Focus’u tercih ederdim. (Benzinli) Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 30 Mayıs 2019 Paylaş 30 Mayıs 2019 Bu listede ben de Focus 2 benzinli bakardım.. Yorum bağlantısı
Emrah Altun 30 Mayıs 2019 Paylaş 30 Mayıs 2019 Daha geçen hafta aldık lpg li focus 2.5 kasa otomatik. Bu bütçeye işiniz çok zor. Kolay gelsin. Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 30 Mayıs 2019 Paylaş 30 Mayıs 2019 Listedeki markalar arasında süspansiyonu biraz daha sert olabilir fakat Focus tercih ederdim yine de Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 30 Mayıs 2019 Paylaş 30 Mayıs 2019 Bu liste dışı olacaksa mitsubishi outlander derdim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts