Kemalcan Taşkın 12 Ağustos 2021 Paylaş 12 Ağustos 2021 Aydın Sert yazdı: Bu olmaz mı? Hem de forum aracı. Genişlet Malesef mondeo bakmıyorum Yorum bağlantısı
Yasin Aygün 12 Ağustos 2021 Paylaş 12 Ağustos 2021 (düzenlendi) Daha 2 gün önce saydığınız kriterlerle araba alan bir yakınım var. 1 aya yakın araba baktı en son 62 bin ₺ ye contası yanık cvt palio 1.2 aldı. Aldığı gibi de daha binemeden sanayiye bıraktı 4-5 bin lira da masraf etti uzun süre binebilmek için. Yani ya şanzıman kriteriniz değişmeli ya da bütçe artırılmalı 12 Ağustos 2021 tarihinde Yasin Aygün tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 12 Ağustos 2021 Paylaş 12 Ağustos 2021 (düzenlendi) https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-erl-motors-dan-1998-model-honda-civic-ls-1.6-sifir-muayeneli-933533971/detay Kasayi ornek olarak atiyorum. Ben bunu alirdim. Euro Civic. 12 Ağustos 2021 tarihinde Sinan Akgöl tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 16 Ağustos 2021 Paylaş 16 Ağustos 2021 Kemalcan Taşkın yazdı: Abi albea yada paliodaki tek sıkıntım cvt şanzımanın parçaları pek bulunmuyormuş ne kadar doğru bilemem clio1 3 ileri tam otomatik, clio2 4 ileri tam otomatik eski renolarda şanzıman problemsizTapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Yorum bağlantısı
Yusuf Gökçe 30 Eylül 2021 Paylaş 30 Eylül 2021 Metin Ankara yazdı: Furkan Bey, üşenmeden çok güzel yazmışsınız teşekkür ederim. Benim gerek burda yazılanlardan, gerek diğer okuduklarımdan çıkardığım sonuç, alacağın araçla alakalı iyi bir usta veya servis bulman gerektiği önce Çünkü fazla yakmasını da göze alsak, parçanın pahalı olmasını da göze alsak, kendin anlamıyorsan, çevrende yoksa iş nihayetinde oraya varıyor. Fakat ben passatı listeye bile almamıştım duyduklarımdan dolayı örneğin, servisi, ustası, parçası ne kadar bol bulunsa da. İşin bir de bu boyutu var. Aynı şekilde yukarıda yazdığım gibi volvo s60'da listemde yok. Ki aslında en hoşuma giden araçlardandır. Şu durumda 3 seçenek görünüyor. civic veya focus otomatik almak Sorun yaşamayı göze alıp mondeo 3 veya 4 almak Ya da gözü karartıp eski bir mersedes almak Genişlet sonuç nasıl oldu merak ettim.... 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Eylül 2021 Paylaş 30 Eylül 2021 umarım almıştır zira temmuz dan bu yana c200 lerin en ucuzu 108000 TL olmuş. 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 1 Ekim 2021 Paylaş 1 Ekim 2021 MK 3, O bir aşktır. Temiz bakımlı bulmak çok zor. Ustası azdır, çok parça seçer, kasapların elinde mahvolur. Bendeki biraz farklıydı ama, O' ndan aldığım keyfi hiç bir araba vermedi. 1 Yorum bağlantısı
Muhammet Onur Aslan 6 Ekim 2021 Paylaş 6 Ekim 2021 Güncel bu fiyat bandında alına bilecek araba önerisi olan var mı? Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 6 Ekim 2021 Paylaş 6 Ekim 2021 (düzenlendi) Muhammet Onur Aslan yazdı: Güncel bu fiyat bandında alına bilecek araba önerisi olan var mı? Genişlet Ben olsam Dizel olmayan Clio bakardım Astra Fiesta yada Fiat modelleride olabilir. 6 Ekim 2021 tarihinde Aytac Sakal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Ekim 2021 Paylaş 6 Ekim 2021 Muhammet Onur Aslan yazdı: Güncel bu fiyat bandında alına bilecek araba önerisi olan var mı? Genişlet nasıl birşey mercedes te bulunur şahin de, birisi çok masraf bol prestij, diğeri az masraf ayağı yerden keser Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 6 Ekim 2021 Paylaş 6 Ekim 2021 Clio parasına diye diye cliolari bile yükselttiler 2 Yorum bağlantısı
Mücahit Erdem 6 Ekim 2021 Paylaş 6 Ekim 2021 Muhammet Onur Aslan yazdı: Güncel bu fiyat bandında alına bilecek araba önerisi olan var mı?Mondeo 1 Yorum bağlantısı
Muhammet Onur Aslan 6 Ekim 2021 Paylaş 6 Ekim 2021 Çağlar Bayur yazdı: nasıl birşey mercedes te bulunur şahin de, birisi çok masraf bol prestij, diğeri az masraf ayağı yerden keser Genişlet Çok masraflı olmayacak ama uzun yolda da gidebilecek. kuş serisine neden bilmiyorum alerjim var Yorum bağlantısı
Ali Gök 6 Ekim 2021 Paylaş 6 Ekim 2021 Konu yeni açıldığında 50 bine focus 2 volvo s40 vs tavsiye edilmiş biraz zaman geçmiş albea lardan. Bahsedilmiş az zaman daha geçmiş mareaya bağlanmış 6 aya doğan slx in temizi zor doğan l olur bu paraya deriz heralde 1 1 1 Yorum bağlantısı
Muhammet Onur Aslan 6 Ekim 2021 Paylaş 6 Ekim 2021 Mücahit Erdem yazdı: Mondeo Genişlet https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-eren-otomotiv-den-otomatik-mondeo-961316891/detay bu tarz bir araç alırken nelere dikkat etmeliyim Yorum bağlantısı
Mücahit Erdem 6 Ekim 2021 Paylaş 6 Ekim 2021 Muhammet Onur Aslan yazdı: https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-eren-otomotiv-den-otomatik-mondeo-961316891/detay bu tarz bir araç alırken nelere dikkat etmeliyimİç trim parçaları ve stopları piyasa da az bulunduğu için pahalı. Baktığınız araçta bunlara dikkat edin. Elektrik tesisatı kaynaklı problemler olabiliyor, özellikle motor tesisatını kontrol edin saçma sapan eklentiler, düzensiz kablo demetleri görürseniz uzak durun. Baktığınız araçta değişen boyadan daha çok yağ durumuna ve motor suyuna bakın antifrizsiz kullanılmışsa, orjinal dışında filtre kullanılmışsa uzak durun. Bu piyasada 50 bin bandında alınacak en konforlu ve özellikli araçtır bence. Sürüşü zevklidir. Temiz bulursaniz 50 değil 60 verin ancak yıpranmış bir araca denk gelirseniz toplaması zor olur. İlandaki araç da feleğin çemberinden geçmiş gibi duruyor Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Ekim 2021 Paylaş 6 Ekim 2021 Muhammet Onur Aslan yazdı: https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-eren-otomotiv-den-otomatik-mondeo-961316891/detay bu tarz bir araç alırken nelere dikkat etmeliyim Genişlet kırık stop lambası ile satışa çıkanı almazdım, prensip. olay stop lambası değil genel durumunu özetler. Muhammet Onur Aslan yazdı: Çok masraflı olmayacak ama uzun yolda da gidebilecek. kuş serisine neden bilmiyorum alerjim var Genişlet karbüratörlü birşey bakardım 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 6 Ekim 2021 Paylaş 6 Ekim 2021 97 otomatik var bende, şu an rötuş vs boya için serviste ilk sahibi lpg siz 220 binde beyaz hb bütçenizi biraz aşar ama temiz arabadır 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 7 Ekim 2021 Paylaş 7 Ekim 2021 Mehmet Pınar yazdı: 97 otomatik var bende, şu an rötuş vs boya için serviste ilk sahibi lpg siz 220 binde beyaz hb bütçenizi biraz aşar ama temiz arabadır Genişlet daha satmadın dimi beni bekliyorsun Yorum bağlantısı
Yunus Gökhan Ay 7 Ekim 2021 Paylaş 7 Ekim 2021 Corolla ae101 yada civic bakabilirsiniz, 94-96 model. Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 7 Ekim 2021 Paylaş 7 Ekim 2021 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: daha satmadın dimi beni bekliyorsun Genişlet Ay sonundan önce satmayacağım😃 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts