Köksal Yılmaz 12 Ağustos 2021 Paylaş 12 Ağustos 2021 Astra g varsa bakılabilir ama bu fiyatlara kenarda bir miktar para bulundurmakta fayda var. Yorum bağlantısı
Muhammet Ali Deli 12 Ağustos 2021 Paylaş 12 Ağustos 2021 Kemalcan Taşkın yazdı: Abi ford focus çıkmıyor o fiyatlara ama honda çıkıyor oda euro civic normal 1.4 is ler Peugeot grubuna bulaşmıyorum şanzıman sıkıntısı çok reno clio tercihler arasında palio dememdeki sebep cvt şanzıman yada en son Toyota abi Focus için biraz daha çıkman lazım dedim ya dostum. Eğer imkanları biraz daha zorlayabiliyorsan focus al derim. Civic iyidir ama tercih etmiyorsun anlaşılan. Cvt çok sağlam şanzımandır. Palio Albea önermeme sebebim birçoğu çok döküntü duruyorlar hani diri durmuyor araç ama temizini illaki bulursun her araç gibi. Bulursan temiz elbet tercih edilir. Sen Clio ve dediğin gibi palio albeaya yoğunlaş. Bütçene en uygun bu ikisi şu an için. Çok ince eleyip sık dokumak lazım eski model bir otomatik için. Allah gönlüne göre verir inşallah kardeşim. Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 12 Ağustos 2021 Paylaş 12 Ağustos 2021 Reno Clio tavsiye ederim o paralara 2 yada 1 kasa alınır her serisi enjeksiyonlu motor. Bende 1 serisi var bende eşime aldım memnunuz Yorum bağlantısı
Kemalcan Taşkın 12 Ağustos 2021 Paylaş 12 Ağustos 2021 Talha Bilgi yazdı: Reno Clio tavsiye ederim o paralara 2 yada 1 kasa alınır her serisi enjeksiyonlu motor. Bende 1 serisi var bende eşime aldım memnunuz Şanzıman olarak nasıl? Muhammet Ali Deli yazdı: Focus için biraz daha çıkman lazım dedim ya dostum. Eğer imkanları biraz daha zorlayabiliyorsan focus al derim. Civic iyidir ama tercih etmiyorsun anlaşılan. Cvt çok sağlam şanzımandır. Palio Albea önermeme sebebim birçoğu çok döküntü duruyorlar hani diri durmuyor araç ama temizini illaki bulursun her araç gibi. Bulursan temiz elbet tercih edilir. Sen Clio ve dediğin gibi palio albeaya yoğunlaş. Bütçene en uygun bu ikisi şu an için. Çok ince eleyip sık dokumak lazım eski model bir otomatik için. Allah gönlüne göre verir inşallah kardeşim. Abi albea yada paliodaki tek sıkıntım cvt şanzımanın parçaları pek bulunmuyormuş ne kadar doğru bilemem 1 Yorum bağlantısı
Münir Nurettin Taşova 12 Ağustos 2021 Paylaş 12 Ağustos 2021 İlk sahibi olması avantaj, iyice baktırılıp değerlendirilebilir. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-ilk-sahibinden-942207525/detay 1 Yorum bağlantısı
Kemalcan Taşkın 12 Ağustos 2021 Paylaş 12 Ağustos 2021 Aydın Sert yazdı: Bu olmaz mı? Hem de forum aracı. Malesef mondeo bakmıyorum Yorum bağlantısı
Yasin Aygün 12 Ağustos 2021 Paylaş 12 Ağustos 2021 (düzenlendi) Daha 2 gün önce saydığınız kriterlerle araba alan bir yakınım var. 1 aya yakın araba baktı en son 62 bin ₺ ye contası yanık cvt palio 1.2 aldı. Aldığı gibi de daha binemeden sanayiye bıraktı 4-5 bin lira da masraf etti uzun süre binebilmek için. Yani ya şanzıman kriteriniz değişmeli ya da bütçe artırılmalı 12 Ağustos 2021 tarihinde Yasin Aygün tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 12 Ağustos 2021 Paylaş 12 Ağustos 2021 (düzenlendi) https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-erl-motors-dan-1998-model-honda-civic-ls-1.6-sifir-muayeneli-933533971/detay Kasayi ornek olarak atiyorum. Ben bunu alirdim. Euro Civic. 12 Ağustos 2021 tarihinde Sinan Akgöl tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 16 Ağustos 2021 Paylaş 16 Ağustos 2021 Abi albea yada paliodaki tek sıkıntım cvt şanzımanın parçaları pek bulunmuyormuş ne kadar doğru bilemem clio1 3 ileri tam otomatik, clio2 4 ileri tam otomatik eski renolarda şanzıman problemsizTapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Yorum bağlantısı
Yusuf Gökçe 30 Eylül 2021 Paylaş 30 Eylül 2021 Metin Ankara yazdı: Furkan Bey, üşenmeden çok güzel yazmışsınız teşekkür ederim. Benim gerek burda yazılanlardan, gerek diğer okuduklarımdan çıkardığım sonuç, alacağın araçla alakalı iyi bir usta veya servis bulman gerektiği önce Çünkü fazla yakmasını da göze alsak, parçanın pahalı olmasını da göze alsak, kendin anlamıyorsan, çevrende yoksa iş nihayetinde oraya varıyor. Fakat ben passatı listeye bile almamıştım duyduklarımdan dolayı örneğin, servisi, ustası, parçası ne kadar bol bulunsa da. İşin bir de bu boyutu var. Aynı şekilde yukarıda yazdığım gibi volvo s60'da listemde yok. Ki aslında en hoşuma giden araçlardandır. Şu durumda 3 seçenek görünüyor. civic veya focus otomatik almak Sorun yaşamayı göze alıp mondeo 3 veya 4 almak Ya da gözü karartıp eski bir mersedes almak sonuç nasıl oldu merak ettim.... 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Eylül 2021 Paylaş 30 Eylül 2021 umarım almıştır zira temmuz dan bu yana c200 lerin en ucuzu 108000 TL olmuş. 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 1 Ekim 2021 Paylaş 1 Ekim 2021 MK 3, O bir aşktır. Temiz bakımlı bulmak çok zor. Ustası azdır, çok parça seçer, kasapların elinde mahvolur. Bendeki biraz farklıydı ama, O' ndan aldığım keyfi hiç bir araba vermedi. 1 Yorum bağlantısı
Muhammet Onur Aslan 6 Ekim 2021 Paylaş 6 Ekim 2021 Güncel bu fiyat bandında alına bilecek araba önerisi olan var mı? Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 6 Ekim 2021 Paylaş 6 Ekim 2021 (düzenlendi) Muhammet Onur Aslan yazdı: Güncel bu fiyat bandında alına bilecek araba önerisi olan var mı? Ben olsam Dizel olmayan Clio bakardım Astra Fiesta yada Fiat modelleride olabilir. 6 Ekim 2021 tarihinde Aytac Sakal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Ekim 2021 Paylaş 6 Ekim 2021 Muhammet Onur Aslan yazdı: Güncel bu fiyat bandında alına bilecek araba önerisi olan var mı? nasıl birşey mercedes te bulunur şahin de, birisi çok masraf bol prestij, diğeri az masraf ayağı yerden keser Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 6 Ekim 2021 Paylaş 6 Ekim 2021 Clio parasına diye diye cliolari bile yükselttiler 2 Yorum bağlantısı
Mücahit Erdem 6 Ekim 2021 Paylaş 6 Ekim 2021 Güncel bu fiyat bandında alına bilecek araba önerisi olan var mı?Mondeo 1 Yorum bağlantısı
Muhammet Onur Aslan 6 Ekim 2021 Paylaş 6 Ekim 2021 Çağlar Bayur yazdı: nasıl birşey mercedes te bulunur şahin de, birisi çok masraf bol prestij, diğeri az masraf ayağı yerden keser Çok masraflı olmayacak ama uzun yolda da gidebilecek. kuş serisine neden bilmiyorum alerjim var Yorum bağlantısı
Ali Gök 6 Ekim 2021 Paylaş 6 Ekim 2021 Konu yeni açıldığında 50 bine focus 2 volvo s40 vs tavsiye edilmiş biraz zaman geçmiş albea lardan. Bahsedilmiş az zaman daha geçmiş mareaya bağlanmış 6 aya doğan slx in temizi zor doğan l olur bu paraya deriz heralde 1 1 1 Yorum bağlantısı
Muhammet Onur Aslan 6 Ekim 2021 Paylaş 6 Ekim 2021 Mücahit Erdem yazdı: Mondeo https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-eren-otomotiv-den-otomatik-mondeo-961316891/detay bu tarz bir araç alırken nelere dikkat etmeliyim Yorum bağlantısı
Recommended Posts