Çağlar Bayur 14 Temmuz 2021 Paylaş 14 Temmuz 2021 merso da,Range rover da gibi bazı markalarda km düşürme işi çok pahalı. çok yüksek rakama 2.el satışı yiyebilcek olanlar anca düşürür, diğer sıkıntı da, müşteri kitlesi,: bu segmenti satın alan kitle de bu durumu anlarsa, yoğun sıkıntı çıkarabilecektir , yani her türlü riski büyük. 2 Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz 25 Temmuz 2021 Paylaş 25 Temmuz 2021 Ne dersiniz, bu yaş ve km.de sanayiye abone ve de son sahibi olur muyuz? 😊 https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-tertemiz-otomatik-vites-ford-focus-ghia-935456389/detay/ Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 25 Temmuz 2021 Paylaş 25 Temmuz 2021 Motor bı tur dönmüştür de şanzıman elden geçti mi acaba Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Temmuz 2021 Paylaş 25 Temmuz 2021 Saygın Can Oğuz yazdı: Ne dersiniz, bu yaş ve km.de sanayiye abone ve de son sahibi olur muyuz? 😊 https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-tertemiz-otomatik-vites-ford-focus-ghia-935456389/detay/ ön farları ve ghia tamponu hala üstünde. 70 bin e daha ne olsun. 20 sene daha binilir buna Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz 25 Temmuz 2021 Paylaş 25 Temmuz 2021 Mustafa Tüfekçi yazdı: Motor bı tur dönmüştür de şanzıman elden geçti mi acaba Hadi ya, motor yapıldıysa iyi mi yoksa kötü mü değerlendirmek lazım? Bu kasada neyi ön planda tutmak lazım? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Temmuz 2021 Paylaş 25 Temmuz 2021 Saygın Can Oğuz yazdı: Bu kasada neyi ön planda tutmak lazım? ruhsat sahipliği süresini. 3- 5 yıllık sahibinden ise alırdım, 1-2 sene lik ise 65, 1 seneden az ise 55 verirdim. 1 Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz 25 Temmuz 2021 Paylaş 25 Temmuz 2021 Çağlar Bayur yazdı: ön farları ve ghia tamponu hala üstünde. 70 bin e daha ne olsun. 20 sene daha binilir buna Evet, o nikelajlı tampon benim de dikkatimi çekti. ☺️Çağlar abi bu kasalr artık 200-400 bin km arası, bu araca olası motor-şanzuman vs masraf için ne kadar kenarda tutmak gerekir? Hiç bu kadar yüksek km.de araç kullanmadığımdan sormak istedim açıkçası. Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz 25 Temmuz 2021 Paylaş 25 Temmuz 2021 Çağlar Bayur yazdı: ruhsat sahipliği süresini. Onu nereden kontrol ediyoruz? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Temmuz 2021 Paylaş 25 Temmuz 2021 Saygın Can Oğuz yazdı: Onu nereden kontrol ediyoruz? trafik sigortasından olabilir, geçmiş tüv kağıdından olabilir, satıcıya sorulabilir Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 25 Temmuz 2021 Paylaş 25 Temmuz 2021 Saygın Can Oğuz yazdı: Hadi ya, motor yapıldıysa iyi mi yoksa kötü mü değerlendirmek lazım? Bu kasada neyi ön planda tutmak lazım? Yapılmadi ise ister. Yapıldı ise ne zaman nasıl yapıldığına göre yine istiyebilir. Kaçıncı sahibinden olduğu evet önemli. Şanzıman için kapalı kutu hiç tecrübe etmedim ins etmem. Güzel bı Ford ustası. Yaşı 40 50 arası servis geçmişi olan ( gençliği serviste bu araçla çalışmış) birine göstermek lazım. Km için normali bu 10 yıl önce zaten 200 binlere yaklaşan araba idi 20 yaşında 400 e yaklaşan demekki sağlam araçmis Fiyat olarak kondisyonunu görmek lazım. Ama hep bı sürprizi olacaktır. Yapılacak şey benim gözümde uzun süre binilecekse bozulan aksam, sistem komple yenilenerek tamir edilmeli. Misal devirdaim mi arıza verdi. Komple soğutma sistemi yenilenecek hortum radyatör dahil. Amortisör mu patlak komple takozdan burca yenilenecek. O zaman bı 5 sene gideri olur. 70 e alıp kenarda 10 bin tutulursa ilk iki seneyi atlatır. Satilma işine gelince fiyat bı tık düşük yazildikca illa alıcı çıkar. 85 serceye biniyorum hala para cokomel eğrisi kuramı ile Saygın Can Oğuz yazdı: Onu nereden kontrol ediyoruz? En basit ruhsat isteyince tescil tarihi gözükür son sahibine geçişi. Bu arada fiyat hariç ilk izlenim güzel. Fiyat için bende yeni fiyatlar oturmadı hala. O paraya f2.5 kovaliyordum 6 ay önce 😛 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Temmuz 2021 Paylaş 25 Temmuz 2021 Mustafa Tüfekçi yazdı: O paraya f2.5 kovaliyordum 6 ay önce kargo bekliyorum henüz gelmedi, ürün %10 zamlanmış. 6 çekmece dolap Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 25 Temmuz 2021 Paylaş 25 Temmuz 2021 Çağlar Bayur yazdı: kargo bekliyorum henüz gelmedi, ürün %10 zamlanmış. 6 çekmece dolap Yanarım at izi ile it izi bana denk geldi ona yanarım. 2 Yorum bağlantısı
Selim Kaya 25 Temmuz 2021 Paylaş 25 Temmuz 2021 Plakaya göre 2018 sonu 2019 başı en iyi ihtimalle ruhsat sahipliği. Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 26 Temmuz 2021 Paylaş 26 Temmuz 2021 Can hocam konu dışı ama ilk sayfada 2019 yılında konuşulan araç rakamlarını görünce gözlerim buğulandı... Keşke 2019 da 20 tane şahin alaydım, şimdi milyonerdim... Yorum bağlantısı
Murat Sahın 2 Ağustos 2021 Paylaş 2 Ağustos 2021 Muhammet Ali Deli yazdı: Kullanılacak km çok az. Dizele gerek yok. Ford Focus 1.6 benzinli. Ben lpg karşıtı biriyim ama tercih senin lpgli de alabilirsin. Karşı olma bence, zira iş oraya gidiyor. Dizel bitiyor yavaş yavaş. Yorum bağlantısı
Muhammet Ali Deli 2 Ağustos 2021 Paylaş 2 Ağustos 2021 Murat Sahın yazdı: Karşı olma bence, zira iş oraya gidiyor. Dizel bitiyor yavaş yavaş. Bitene kadar dizele binerim bitti üretmiyoruz dedikleri zaman da bir turbo benzinli alır devam ederim artık.. Beni pillilere bulaştırmayıp bir 40 sene filan daha içten yanmalı motorları üretmeye devam etsinler yeterli benim açımdan. 1 Yorum bağlantısı
Kemalcan Taşkın 12 Ağustos 2021 Paylaş 12 Ağustos 2021 (düzenlendi) Arkadaşlar uzun süreler boyunca bineceğim hatchback 5 kapı tarzı beni fazla sanayiye götürmeyecek ustası çok parçası bol olan çok eski model olmayan araç tavsiyelerinizi bekliyorum fiat albea palio otomatik vites hakkındaki düşüncelerinizde paylaşırsanız sevinirim. 12 Ağustos 2021 tarihinde Kemalcan Taşkın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tufan Caliskan 12 Ağustos 2021 Paylaş 12 Ağustos 2021 Eski model olmayan zor. Sanayi bu bütçe ile biraz şansa kalır. Ustası ve parçası bol seçeneği için önerim: Megane Uzun süreler boyunca bineceğim seçeneği için: Civic Yorum bağlantısı
Münir Nurettin Taşova 12 Ağustos 2021 Paylaş 12 Ağustos 2021 Kemalcan Taşkın yazdı: fazla sanayiye götürmeyecek Kemalcan Taşkın yazdı: çok eski model olmayan Kemalcan Taşkın yazdı: otomatik vites Bütçeyi arttırmanız gerek, bu fiyatlara zor. 3 Yorum bağlantısı
Kemalcan Taşkın 12 Ağustos 2021 Paylaş 12 Ağustos 2021 Münir Nurettin Taşova yazdı: Bütçeyi arttırmanız gerek, bu fiyatlara zor. Çokta eskiden kasıt yani 90,98 model olmasın abi bütçede malesef bu Tufan Caliskan yazdı: Eski model olmayan zor. Sanayi bu bütçe ile biraz şansa kalır. Ustası ve parçası bol seçeneği için önerim: Megane Uzun süreler boyunca bineceğim seçeneği için: Civic Abi civicleride harcadılar resmen arabaların hiçbiri sağlam değil evet sorunsuz ama çok kurcanlamış araçlar Kemalcan Taşkın yazdı: Çokta eskiden kasıt yani 90,98 model olmasın abi bütçede malesef bu Abi civicleride harcadılar resmen arabaların hiçbiri sağlam değil evet sorunsuz ama çok kurcanlamış araçlar Euro civic var ama parça sorunu fazla anca facebook gibi gruplarda bulunuyor Yorum bağlantısı
Murat Azalma 12 Ağustos 2021 Paylaş 12 Ağustos 2021 Kemalcan Taşkın yazdı: Çokta eskiden kasıt yani 90,98 model olmasın abi bütçede malesef bu yine de yazayım , oynanmış civic yerine , temiz otomatik ae101 corolla olabilir. en azından kullanıcı kitlesi biraz daha bu tarz oynamalara yada aracı zorlayıp yıpratmalara uzak . bu arada ae101 de güncel hb kasalar boyutlarında , sadece Uzunluk; 4270 mm Yorum bağlantısı
Murat Öngür 12 Ağustos 2021 Yazar Paylaş 12 Ağustos 2021 Bu fiyatlara biraz zor bulunsa bile otomatik olduğundan baya bi masraf çıkabilir Yorum bağlantısı
Muhammet Ali Deli 12 Ağustos 2021 Paylaş 12 Ağustos 2021 Ford Focus ghia - 3-5 daha çıkabilirsen fiyatta temizini bulabilirsin belki Honda Civic Peugeot 206 Reno Clio Fiat Albea, Palio (pek önermem) bu araçların 99-2000 başı modellerini bu fiyat aralığında bulabilirsin ama temizini bulmak çok zor otomatikte özellikle. Yazdıklarım içinde özellikle ilk 2si iyidir. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 12 Ağustos 2021 Paylaş 12 Ağustos 2021 Asm şanzımanlı fiestalar kaç para ki. Kardeşim kullanıyor 1.4 dizel otm Yorum bağlantısı
Kemalcan Taşkın 12 Ağustos 2021 Paylaş 12 Ağustos 2021 Muhammet Ali Deli yazdı: Ford Focus ghia - 3-5 daha çıkabilirsen fiyatta temizini bulabilirsin belki Honda Civic Peugeot 206 Reno Clio Fiat Albea, Palio (pek önermem) bu araçların 99-2000 başı modellerini bu fiyat aralığında bulabilirsin ama temizini bulmak çok zor otomatikte özellikle. Yazdıklarım içinde özellikle ilk 2si iyidir. Abi ford focus çıkmıyor o fiyatlara ama honda çıkıyor oda euro civic normal 1.4 is ler Peugeot grubuna bulaşmıyorum şanzıman sıkıntısı çok reno clio tercihler arasında palio dememdeki sebep cvt şanzıman yada en son Toyota abi İlkay BAŞARAN yazdı: Asm şanzımanlı fiestalar kaç para ki. Kardeşim kullanıyor 1.4 dizel otm Var abi ama ağır hasar kayıtlı çoğu 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts