İçeriğe Yönlendir

100.000 Lira Civarında Araç Önerileriniz

Murat Öngür

Recommended Posts

Murat Sahın
Ali Gök yazdı:

benim arkadaşta vardı. volvo motoru var bunda diyordu bi kaç sefer sürmüştüm uçak gibiydi

2.0 olanından dı oda

sen kendine araba mı almaya karar verdin

Ümit Türk yazdı:

İlandaki kötüledi mi onuda anlamadım neden öyle birşey yazma gereği duydu? 

Köksal Yılmaz yazdı:

Volvo motorun parçası pahalı ustası zor bulunuyor gibi bir durum var. Reno motorlar daha çok tutuluyor gibi bişeye de gönderme var :)

Ali Gök yazdı:

kötü veya iyi anlamda demedim . arkadaş öyle söylemişti o zaman 2.0 olanlar volvo motoru demişti 

Ben açıklayım bunu, vaktiyle çok araştırmıştım.

4 tane 2.0 sıralı 4 atmosferik motor seçeneği var. 139 hp, 140 hp, 113 hp ve 114 hp. 

113 ve 114 hp seçenekler 8v, 139 ve 140 hp seçenekler 16v. 

Tutulan motor 16v olanı. Yakıtı daha düşük, performansı daha iyi. 
99 model dahil volvo üretimi, 2000 ve sonrası renault kendi üretimi. 

Bu kadar gereksiz bilgiden sonra önemli noktaya geleyim, laguna'da yaşanacak en büyük problem elektronik olacaktır. Tamirciler yapmaya yanaşmaz, servisler çok para ister. Genelde baş ağrıtan kısım motor değildir yani :) Acaba motor nasıldır sorusunun bir cevabı elbet vardır, kompresyona sokulur o yapılır bu yapılır. Bunların özellikle konuşan paket ıvır zıvır full donanım olanlarının tesisatından çıkılmıyor. Kayınpeder'e 2 yıl önce tamirci 7-8 bin, servis 11 bin tutar demişti bu arıza için. Ona göre düşün. 

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
(düzenlendi)
Murat Sahın yazdı:

Ben açıklayım bunu, vaktiyle çok araştırmıştım.

4 tane 2.0 sıralı 4 atmosferik motor seçeneği var. 139 hp, 140 hp, 113 hp ve 114 hp. 

113 ve 114 hp seçenekler 8v, 139 ve 140 hp seçenekler 16v. 

Tutulan motor 16v olanı. Yakıtı daha düşük, performansı daha iyi. 
99 model dahil volvo üretimi, 2000 ve sonrası renault kendi üretimi. 

Bu kadar gereksiz bilgiden sonra önemli noktaya geleyim, laguna'da yaşanacak en büyük problem elektronik olacaktır. Tamirciler yapmaya yanaşmaz, servisler çok para ister. Genelde baş ağrıtan kısım motor değildir yani :) Acaba motor nasıldır sorusunun bir cevabı elbet vardır, kompresyona sokulur o yapılır bu yapılır. Bunların özellikle konuşan paket ıvır zıvır full donanım olanlarının tesisatından çıkılmıyor. Kayınpeder'e 2 yıl önce tamirci 7-8 bin, servis 11 bin tutar demişti bu arıza için. Ona göre düşün. 

O zaman bir-iki soru da benden gelsin;

Otomatik olanlarda 140 bg var mı? 140 bg olanların hepsi volvo motor mu veya nedir?

tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Murat Sahın
Köksal Yılmaz yazdı:

O zaman bir-iki soru da benden gelsin;

Otomatik olanlarda 140 bg var mı? 140 bg olanların hepsi volvo motor mu veya nedir?

Abi otomatiğini bilmem, o modelde renonun otomatiğini düşünmediğim için hiç bakmadım açıkçası. 140 olanlar 99 modele kadar volvo, 2000 model ve üstü reno kendi motorunu kullandı yine 140lık. 

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Alacağımız arabanın 1,9 tdi motor olması konusunda babamla hem fikir olduk. 1.9 tdi motorların bozulmadan yıllarca ve kmlerce yol yaptığını biliyoruz. Varsa bir uyarınız bu motor hakkında öğrenmek isterim. Nelere dikkat etmek lazım. 

Saygılar 

Yorum bağlantısı
Koray Demir
Ali Darbaz yazdı:

Alacağımız arabanın 1,9 tdi motor olması konusunda babamla hem fikir olduk. 1.9 tdi motorların bozulmadan yıllarca ve kmlerce yol yaptığını biliyoruz. Varsa bir uyarınız bu motor hakkında öğrenmek isterim. Nelere dikkat etmek lazım. 

Saygılar 

Şöyle bir araç tam size göre ömürlük:

https://youtu.be/CAM8ISagrKU

Yorum bağlantısı
Fikri Keleş

biz 40 altı rakam için aileye bi Renault 9 almaya karar verdik.Yatırım tavsiyesi olur

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
(düzenlendi)
Fikri Keleş yazdı:

biz 40 altı rakam için aileye bi Renault 9 almaya karar verdik.Yatırım tavsiyesi olur

Cruze satıp sıfır toyota corolla 1.5 cvt almak istiyorum. Ama az daha vakti var. 

Ekonomik istikrar yok memlekette. Normalleşmeyi bekliyoruz. 

tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi
Ali Darbaz yazdı:

Saygılar 

Kaç model? kaç kırmızı? Hangi kasa da?

Fikri Keleş yazdı:

Ellenmemis fairway denk gelirse güzel olur. Yada gte

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
(düzenlendi)
Mustafa Tüfekçi yazdı:

Cady de olur octaviada. Toledoda olur poloda. 

60000 bine kadar zorlarız

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ali Darbaz yazdı:

. 1.9 tdi motorların bozulmadan yıllarca ve kmlerce yol yaptığını biliyoruz.

nerden kaynaklı bu bilgi

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi
Çağlar Bayur yazdı:

nerden kaynaklı bu bilgi

Satıcılar :)

60 bine alınan TDI da ne tatlı olur. Bol videoluk

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Fikri Keleş
Ali Darbaz yazdı:

Cruze satıp sıfır toyota corolla 1.5 cvt almak istiyorum. Ama az daha vakti var. 

Ekonomik istikrar yok memlekette. Normalleşmeyi bekliyoruz. 

konuyla alakası nerde anlamadım,40 civarı araba idi mevzu

Mustafa Tüfekçi yazdı:

Ellenmemis fairway denk gelirse güzel olur. Yada gte

sprink gibi şuan ama bakalım

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
(düzenlendi)
Fikri Keleş yazdı:

Mustafa Tüfekçi yazdı:

Konuyla alakası şöyle, covit olmasa idi 2 araba yerine tek sıfır almak daha mantıklı olacaktı. Eski arabalara 40 50 bin tl ödemek biraz canımı sıkıyor. 22 yaşında araba 50 bin tl. 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ali Darbaz yazdı:

Konuyla alakası şöyle, covit olmasa idi 2 araba yerine tek sıfır almak daha mantıklı olacaktı. Eski arabalara 40 50 bin tl ödemek biraz canımı sıkıyor. 22 yaşında araba 50 bin tl. 

mutfak alışverişini kim yapıyor? ayçiçek yağı da alamassın o zaman

Yorum bağlantısı
Fikri Keleş
Ali Darbaz yazdı:

yine alakasız,tek araba iş görüyorsa ha sıfır olmuş,ha 20 yaşında.demek ki mevzu covid vs değil mevcut ihtiyaç.

Neyse hayırlısı

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi
Fikri Keleş yazdı:

sprink gibi şuan ama bakalım

Spring de kötü değil ama o kasada gte daha iyidir kırmızı veya beyaz severim

Yorum bağlantısı
Fikri Keleş
Mustafa Tüfekçi yazdı:

Spring de kötü değil ama o kasada gte daha iyidir kırmızı veya beyaz severim

bakalım,birader ne sevecek.Bende fairvey daha iyi derim ama kullanacak olan karar verince...

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Fikri Keleş yazdı:

yine alakasız,tek araba iş görüyorsa ha sıfır olmuş,ha 20 yaşında.demek ki mevzu covid vs değil mevcut ihtiyaç.

Benim işime akıl sır ermez zaten. Kafamda çok fazla değişken var. Covit olmasa işe araba ile gitmek zorunda kalmam. Araba ihtiyacı teke düşer. Elimizdeki parayı + Cruze okutsak 200 binlik arabaya girecek gücümüz var. İte kaka sıfır otomatik Corolla miss gibi olurdu. 

Benim işim nedeniyle (işe otobus ile gitmemiz yasak) araba kullanıyorum . 

Yorum bağlantısı
Ali Gürbüz

Benim işime akıl sır ermez zaten. Kafamda çok fazla değişken var. Covit olmasa işe araba ile gitmek zorunda kalmam. Araba ihtiyacı teke düşer. Elimizdeki parayı + Cruze okutsak 200 binlik arabaya girecek gücümüz var. İte kaka sıfır otomatik Corolla miss gibi olurdu. 
Benim işim nedeniyle (işe otobus ile gitmemiz yasak) araba kullanıyorum . 
Sizin 306 yı geçen gün içerenköy avicenna hastanesinin orda gördüm sanki. Jantlarından tanıdım
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Ali Gürbüz yazdı:

Sizin 306 yı geçen gün içerenköy avicenna hastanesinin orda gördüm sanki. Jantlarından tanıdım

Zaten sahibi orda çalışıyor :D

Yorum bağlantısı
Ali Gürbüz

Zaten sahibi orda çalışıyor [emoji3]
Bende yakın zamanda bel fıtığından ameliyat olacağım orda.[emoji3]
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Ali Gürbüz yazdı:

Bende yakın zamanda bel fıtığından ameliyat olacağım orda.emoji3.png

Allah şifa versin, tez zamanda iyileşmeniz dileğiyle. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Gürbüz

Allah şifa versin, tez zamanda iyileşmeniz dileğiyle. 
Eyvallah dostum
Yorum bağlantısı
  • 5 hafta sonra...
Erman Uzun

Tam otomatik olmak kaydıyla bu fiyat aralığında genel manada sorunsuz  ne önerebilirsiniz 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...