Murat Sahın 18 Mayıs 2021 Paylaş 18 Mayıs 2021 Ali Gök yazdı: benim arkadaşta vardı. volvo motoru var bunda diyordu bi kaç sefer sürmüştüm uçak gibiydi 2.0 olanından dı oda sen kendine araba mı almaya karar verdin Ümit Türk yazdı: İlandaki kötüledi mi onuda anlamadım neden öyle birşey yazma gereği duydu? Köksal Yılmaz yazdı: Volvo motorun parçası pahalı ustası zor bulunuyor gibi bir durum var. Reno motorlar daha çok tutuluyor gibi bişeye de gönderme var Ali Gök yazdı: kötü veya iyi anlamda demedim . arkadaş öyle söylemişti o zaman 2.0 olanlar volvo motoru demişti Ben açıklayım bunu, vaktiyle çok araştırmıştım. 4 tane 2.0 sıralı 4 atmosferik motor seçeneği var. 139 hp, 140 hp, 113 hp ve 114 hp. 113 ve 114 hp seçenekler 8v, 139 ve 140 hp seçenekler 16v. Tutulan motor 16v olanı. Yakıtı daha düşük, performansı daha iyi. 99 model dahil volvo üretimi, 2000 ve sonrası renault kendi üretimi. Bu kadar gereksiz bilgiden sonra önemli noktaya geleyim, laguna'da yaşanacak en büyük problem elektronik olacaktır. Tamirciler yapmaya yanaşmaz, servisler çok para ister. Genelde baş ağrıtan kısım motor değildir yani Acaba motor nasıldır sorusunun bir cevabı elbet vardır, kompresyona sokulur o yapılır bu yapılır. Bunların özellikle konuşan paket ıvır zıvır full donanım olanlarının tesisatından çıkılmıyor. Kayınpeder'e 2 yıl önce tamirci 7-8 bin, servis 11 bin tutar demişti bu arıza için. Ona göre düşün. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 18 Mayıs 2021 Paylaş 18 Mayıs 2021 (düzenlendi) Murat Sahın yazdı: Ben açıklayım bunu, vaktiyle çok araştırmıştım. 4 tane 2.0 sıralı 4 atmosferik motor seçeneği var. 139 hp, 140 hp, 113 hp ve 114 hp. 113 ve 114 hp seçenekler 8v, 139 ve 140 hp seçenekler 16v. Tutulan motor 16v olanı. Yakıtı daha düşük, performansı daha iyi. 99 model dahil volvo üretimi, 2000 ve sonrası renault kendi üretimi. Bu kadar gereksiz bilgiden sonra önemli noktaya geleyim, laguna'da yaşanacak en büyük problem elektronik olacaktır. Tamirciler yapmaya yanaşmaz, servisler çok para ister. Genelde baş ağrıtan kısım motor değildir yani Acaba motor nasıldır sorusunun bir cevabı elbet vardır, kompresyona sokulur o yapılır bu yapılır. Bunların özellikle konuşan paket ıvır zıvır full donanım olanlarının tesisatından çıkılmıyor. Kayınpeder'e 2 yıl önce tamirci 7-8 bin, servis 11 bin tutar demişti bu arıza için. Ona göre düşün. O zaman bir-iki soru da benden gelsin; Otomatik olanlarda 140 bg var mı? 140 bg olanların hepsi volvo motor mu veya nedir? 18 Mayıs 2021 tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Murat Sahın 18 Mayıs 2021 Paylaş 18 Mayıs 2021 Köksal Yılmaz yazdı: O zaman bir-iki soru da benden gelsin; Otomatik olanlarda 140 bg var mı? 140 bg olanların hepsi volvo motor mu veya nedir? Abi otomatiğini bilmem, o modelde renonun otomatiğini düşünmediğim için hiç bakmadım açıkçası. 140 olanlar 99 modele kadar volvo, 2000 model ve üstü reno kendi motorunu kullandı yine 140lık. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 23 Mayıs 2021 Paylaş 23 Mayıs 2021 Alacağımız arabanın 1,9 tdi motor olması konusunda babamla hem fikir olduk. 1.9 tdi motorların bozulmadan yıllarca ve kmlerce yol yaptığını biliyoruz. Varsa bir uyarınız bu motor hakkında öğrenmek isterim. Nelere dikkat etmek lazım. Saygılar Yorum bağlantısı
Koray Demir 23 Mayıs 2021 Paylaş 23 Mayıs 2021 Ali Darbaz yazdı: Alacağımız arabanın 1,9 tdi motor olması konusunda babamla hem fikir olduk. 1.9 tdi motorların bozulmadan yıllarca ve kmlerce yol yaptığını biliyoruz. Varsa bir uyarınız bu motor hakkında öğrenmek isterim. Nelere dikkat etmek lazım. Saygılar Şöyle bir araç tam size göre ömürlük: https://youtu.be/CAM8ISagrKU Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 23 Mayıs 2021 Paylaş 23 Mayıs 2021 biz 40 altı rakam için aileye bi Renault 9 almaya karar verdik.Yatırım tavsiyesi olur Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 23 Mayıs 2021 Paylaş 23 Mayıs 2021 (düzenlendi) Fikri Keleş yazdı: biz 40 altı rakam için aileye bi Renault 9 almaya karar verdik.Yatırım tavsiyesi olur Cruze satıp sıfır toyota corolla 1.5 cvt almak istiyorum. Ama az daha vakti var. Ekonomik istikrar yok memlekette. Normalleşmeyi bekliyoruz. 23 Mayıs 2021 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 23 Mayıs 2021 Paylaş 23 Mayıs 2021 Ali Darbaz yazdı: Alacağımız arabanın 1,9 tdi motor olması konusunda babamla hem fikir olduk. 1.9 tdi motorların bozulmadan yıllarca ve kmlerce yol yaptığını biliyoruz. Varsa bir uyarınız bu motor hakkında öğrenmek isterim. Nelere dikkat etmek lazım. Saygılar Kaç model? kaç kırmızı? Hangi kasa da? Fikri Keleş yazdı: biz 40 altı rakam için aileye bi Renault 9 almaya karar verdik.Yatırım tavsiyesi olur Ellenmemis fairway denk gelirse güzel olur. Yada gte Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 23 Mayıs 2021 Paylaş 23 Mayıs 2021 (düzenlendi) Mustafa Tüfekçi yazdı: Kaç model? kaç kırmızı? Hangi kasa da? Cady de olur octaviada. Toledoda olur poloda. 60000 bine kadar zorlarız 23 Mayıs 2021 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Mayıs 2021 Paylaş 23 Mayıs 2021 Ali Darbaz yazdı: . 1.9 tdi motorların bozulmadan yıllarca ve kmlerce yol yaptığını biliyoruz. nerden kaynaklı bu bilgi Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 23 Mayıs 2021 Paylaş 23 Mayıs 2021 Çağlar Bayur yazdı: nerden kaynaklı bu bilgi Satıcılar 60 bine alınan TDI da ne tatlı olur. Bol videoluk 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 23 Mayıs 2021 Paylaş 23 Mayıs 2021 Ali Darbaz yazdı: Cruze satıp sıfır toyota corolla 1.5 cvt almak istiyorum. Ama az daha vakti var. Ekonomik istikrar yok memlekette. Normalleşmeyi bekliyoruz. konuyla alakası nerde anlamadım,40 civarı araba idi mevzu Mustafa Tüfekçi yazdı: Kaç model? kaç kırmızı? Hangi kasa da? Ellenmemis fairway denk gelirse güzel olur. Yada gte sprink gibi şuan ama bakalım Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 23 Mayıs 2021 Paylaş 23 Mayıs 2021 (düzenlendi) Fikri Keleş yazdı: konuyla alakası nerde anlamadım,40 civarı araba idi mevzu Mustafa Tüfekçi yazdı: Konuyla alakası şöyle, covit olmasa idi 2 araba yerine tek sıfır almak daha mantıklı olacaktı. Eski arabalara 40 50 bin tl ödemek biraz canımı sıkıyor. 22 yaşında araba 50 bin tl. 23 Mayıs 2021 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Mayıs 2021 Paylaş 23 Mayıs 2021 Ali Darbaz yazdı: Konuyla alakası şöyle, covit olmasa idi 2 araba yerine tek sıfır almak daha mantıklı olacaktı. Eski arabalara 40 50 bin tl ödemek biraz canımı sıkıyor. 22 yaşında araba 50 bin tl. mutfak alışverişini kim yapıyor? ayçiçek yağı da alamassın o zaman Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 23 Mayıs 2021 Paylaş 23 Mayıs 2021 Ali Darbaz yazdı: Konuyla alakası şöyle, covit olmasa idi 2 araba yerine tek sıfır almak daha mantıklı olacaktı. Eski arabalara 40 50 bin tl ödemek biraz canımı sıkıyor. 22 yaşında araba 50 bin tl. yine alakasız,tek araba iş görüyorsa ha sıfır olmuş,ha 20 yaşında.demek ki mevzu covid vs değil mevcut ihtiyaç. Neyse hayırlısı Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 23 Mayıs 2021 Paylaş 23 Mayıs 2021 Fikri Keleş yazdı: konuyla alakası nerde anlamadım,40 civarı araba idi mevzu sprink gibi şuan ama bakalım Spring de kötü değil ama o kasada gte daha iyidir kırmızı veya beyaz severim Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 23 Mayıs 2021 Paylaş 23 Mayıs 2021 Mustafa Tüfekçi yazdı: Spring de kötü değil ama o kasada gte daha iyidir kırmızı veya beyaz severim bakalım,birader ne sevecek.Bende fairvey daha iyi derim ama kullanacak olan karar verince... Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 23 Mayıs 2021 Paylaş 23 Mayıs 2021 https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-full-orjinal-gel-923111220/detay Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 23 Mayıs 2021 Paylaş 23 Mayıs 2021 Fikri Keleş yazdı: yine alakasız,tek araba iş görüyorsa ha sıfır olmuş,ha 20 yaşında.demek ki mevzu covid vs değil mevcut ihtiyaç. Benim işime akıl sır ermez zaten. Kafamda çok fazla değişken var. Covit olmasa işe araba ile gitmek zorunda kalmam. Araba ihtiyacı teke düşer. Elimizdeki parayı + Cruze okutsak 200 binlik arabaya girecek gücümüz var. İte kaka sıfır otomatik Corolla miss gibi olurdu. Benim işim nedeniyle (işe otobus ile gitmemiz yasak) araba kullanıyorum . Yorum bağlantısı
Ali Gürbüz 24 Mayıs 2021 Paylaş 24 Mayıs 2021 Benim işime akıl sır ermez zaten. Kafamda çok fazla değişken var. Covit olmasa işe araba ile gitmek zorunda kalmam. Araba ihtiyacı teke düşer. Elimizdeki parayı + Cruze okutsak 200 binlik arabaya girecek gücümüz var. İte kaka sıfır otomatik Corolla miss gibi olurdu. Benim işim nedeniyle (işe otobus ile gitmemiz yasak) araba kullanıyorum . Sizin 306 yı geçen gün içerenköy avicenna hastanesinin orda gördüm sanki. Jantlarından tanıdım Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 24 Mayıs 2021 Paylaş 24 Mayıs 2021 Ali Gürbüz yazdı: Sizin 306 yı geçen gün içerenköy avicenna hastanesinin orda gördüm sanki. Jantlarından tanıdım Zaten sahibi orda çalışıyor Yorum bağlantısı
Ali Gürbüz 24 Mayıs 2021 Paylaş 24 Mayıs 2021 Zaten sahibi orda çalışıyor [emoji3]Bende yakın zamanda bel fıtığından ameliyat olacağım orda.[emoji3] Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 24 Mayıs 2021 Paylaş 24 Mayıs 2021 Ali Gürbüz yazdı: Bende yakın zamanda bel fıtığından ameliyat olacağım orda. Allah şifa versin, tez zamanda iyileşmeniz dileğiyle. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gürbüz 24 Mayıs 2021 Paylaş 24 Mayıs 2021 Allah şifa versin, tez zamanda iyileşmeniz dileğiyle. Eyvallah dostum Yorum bağlantısı
Erman Uzun 22 Haziran 2021 Paylaş 22 Haziran 2021 Tam otomatik olmak kaydıyla bu fiyat aralığında genel manada sorunsuz ne önerebilirsiniz Yorum bağlantısı
Recommended Posts