Ümit Türk 8 Mart 2021 Paylaş 8 Mart 2021 bütçeyi aşar belkide ama tavsiye sadece https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-ilk-gelene-vericem-cok-temiz-aile-araci-906509118/detay 1 Yorum bağlantısı
Kemalcan Taşkın 8 Mart 2021 Paylaş 8 Mart 2021 Ümit Türk yazdı: bütçeyi aşar belkide ama tavsiye sadece https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-ilk-gelene-vericem-cok-temiz-aile-araci-906509118/detay Malesef işte 1 sene önce olsaydı ama bütçeyi aşıyor Yorum bağlantısı
Kemalcan Taşkın 8 Mart 2021 Paylaş 8 Mart 2021 Ümit Türk yazdı: Manuel bakmanız faydanıza. Manuel hiç kullanamıyorum Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 8 Mart 2021 Paylaş 8 Mart 2021 Kemalcan Taşkın yazdı: ..şeytan diyo al şahin otomatiğe çevir Türkiyede ilk ol . Reno otomatik linki verdik beğenmediniz. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 8 Mart 2021 Paylaş 8 Mart 2021 Mehmet Göktürk yazdı: Reno otomatik linki verdik beğenmediniz. Kuşun eti daha tatlı demek 😛 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 8 Mart 2021 Paylaş 8 Mart 2021 marea brava yahut albea palio belki bulunabilir. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 8 Mart 2021 Paylaş 8 Mart 2021 Mehmet Göktürk yazdı: marea brava yahut albea palio belki bulunabilir. Palio speedgear olabilir. Marea brava güzel ama çok temiz kurcalanmamis olmalı. sattığım Marea 50 bine verse yine alırdım şuan. şehir efsaneleri gibi çok yakmiyordu. Konforu da Tofaşk dan çok çok iyiydi. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 8 Mart 2021 Paylaş 8 Mart 2021 Mustafa bu mareaların kurcalanma olayı bence tamamen zamanında bu aracı almış olan insan tipi ile ilgili. servise götürmüyor uzman olmayan ucuz elektrikçiye elletiyor o a beceremiyor. Çünkü aracı alan profil servise gitmeyen nüfus. albea'da olmuyor mesela o. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 8 Mart 2021 Paylaş 8 Mart 2021 Mehmet Göktürk yazdı: Mustafa bu mareaların kurcalanma olayı bence tamamen zamanında bu aracı almış olan insan tipi ile ilgili. servise götürmüyor uzman olmayan ucuz elektrikçiye elletiyor o a beceremiyor. Çünkü aracı alan profil servise gitmeyen nüfus. albea'da olmuyor mesela o. İlk sahiplerinde servis görmüş oluyorda, ikinci sahibi ucuz alanlarsa tofascilara gidiyor. Onlarda şahin tamir eder gibi kurcalayinca randıman alınmıyor. Ben yetkili servisten almıştım takasa bırakmış ilk sahibi. O konuda şanslı idim. Kronik bı kaç sorunu az da olsa vardı. Onu da kendim çözmüştüm mesela. Elektrik elektronik arızasi çok diyorlar misal. Hâlbuki şase güçlendirme ile direk çözdüm. Orjinal bı şekilde . O konuda daha birine elletilmemis olması benim şansına idi. Yoksa tesisatts fantazi yapanları görüyordum nette. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 8 Mart 2021 Paylaş 8 Mart 2021 Mustafa Tüfekçi yazdı: İlk sahiplerinde servis görmüş oluyorda, ikinci sahibi ucuz alanlarsa tofascilara gidiyor. Onlarda şahin tamir eder gibi kurcalayinca randıman alınmıyor. Ben yetkili servisten almıştım takasa bırakmış ilk sahibi. O konuda şanslı idim. Kronik bı kaç sorunu az da olsa vardı. Onu da kendim çözmüştüm mesela. Elektrik elektronik arızasi çok diyorlar misal. Hâlbuki şase güçlendirme ile direk çözdüm. Orjinal bı şekilde . O konuda daha birine elletilmemis olması benim şansına idi. Yoksa tesisatts fantazi yapanları görüyordum nette. evet aynen böyle Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 27 Mart 2021 Paylaş 27 Mart 2021 https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-tofas-1979-model-murat-131-t-stop-nostalji-914597780/detay Gittim gördüm tecrübesini yaptım. Pazarlık etmiyor ama az esnese alasım var. Bu da yeni düşmüş. Beyoğlunda neci acaba https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-tofas-italyan-murat-131-t-stop-dogan-1.6-907279809/detay Haftaya o tarafa geçersem bı bakacam 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Mart 2021 Paylaş 27 Mart 2021 Mustafa Tüfekçi yazdı: Gittim gördüm tecrübesini yaptım. Pazarlık etmiyor ama az esnese alasım var. eksiksiz gibi, farlar da olması gerektiği gibi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Mart 2021 Paylaş 27 Mart 2021 metalik mavi doğan açık ara efsanedir ama taban önemli Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 27 Mart 2021 Paylaş 27 Mart 2021 T stop doğan nadir de badem far daha nostalji kalıyor. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Mart 2021 Paylaş 27 Mart 2021 Mustafa Tüfekçi yazdı: T stop doğan nadir de badem far daha nostalji kalıyor. mavi metalik ile sokağa girince ne olurdu bilionmu... halay ile karşılanırdın Yorum bağlantısı
Selim Kaya 27 Mart 2021 Paylaş 27 Mart 2021 Mustafa Tüfekçi yazdı: Bu da yeni düşmüş. Beyoğlunda neci acaba https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-tofas-italyan-murat-131-t-stop-dogan-1.6-907279809/detay Haftaya o tarafa geçersem bı bakacam T stop, yuvarlak far Doğan mı varmış? T stopu sadece badem farda, 1300cc düz 131 lerde var zannediyorum. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Mart 2021 Paylaş 27 Mart 2021 Mehmet Yeter yazdı: Mavisinde pas gördüm antenin orada. fiyata dahil o 1 Yorum bağlantısı
Emre Demir 27 Mart 2021 Paylaş 27 Mart 2021 (düzenlendi) Mustafa mavi fena aküsü de varta 27 Mart 2021 tarihinde Emre Demir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 27 Mart 2021 Paylaş 27 Mart 2021 (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: fiyata dahil o Ama aklım mavide kaldı. Jantları da çok iyi. Sarı alaman taksileri gibi duruyor. 27 Mart 2021 tarihinde Mehmet Yeter tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Mart 2021 Paylaş 27 Mart 2021 Metalik gri SW vardı, plaka yanı sol sis farlı, sıfır.... Yorum bağlantısı
Recommended Posts