İçeriğe Yönlendir

100.000 Lira Civarında Araç Önerileriniz

Murat Öngür

Recommended Posts

Kemalcan Taşkın
Ümit Türk yazdı:

Manuel bakmanız faydanıza.

Manuel hiç kullanamıyorum 

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Kemalcan Taşkın yazdı:

..şeytan diyo al şahin otomatiğe çevir Türkiyede ilk ol

.

Reno otomatik linki verdik beğenmediniz.

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi
Mehmet Göktürk yazdı:

Reno otomatik linki verdik beğenmediniz.

Kuşun eti daha tatlı demek 😛

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi
Mehmet Göktürk yazdı:

marea brava yahut albea palio belki bulunabilir. 

Palio speedgear olabilir. Marea brava güzel ama çok temiz kurcalanmamis olmalı.  sattığım Marea 50 bine verse yine alırdım şuan.  şehir efsaneleri gibi çok yakmiyordu. Konforu da Tofaşk dan çok çok iyiydi.

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

Mustafa bu mareaların kurcalanma olayı bence tamamen zamanında bu aracı almış olan insan tipi ile ilgili. servise götürmüyor uzman olmayan ucuz elektrikçiye elletiyor o a beceremiyor. Çünkü aracı alan profil servise gitmeyen nüfus. albea'da olmuyor mesela o. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi
Mehmet Göktürk yazdı:

Mustafa bu mareaların kurcalanma olayı bence tamamen zamanında bu aracı almış olan insan tipi ile ilgili. servise götürmüyor uzman olmayan ucuz elektrikçiye elletiyor o a beceremiyor. Çünkü aracı alan profil servise gitmeyen nüfus. albea'da olmuyor mesela o. 

İlk sahiplerinde servis görmüş oluyorda, ikinci sahibi ucuz alanlarsa tofascilara gidiyor. Onlarda şahin tamir eder gibi kurcalayinca randıman alınmıyor. Ben yetkili servisten almıştım takasa bırakmış ilk sahibi. O konuda şanslı idim. Kronik bı kaç sorunu az da olsa vardı. Onu da kendim çözmüştüm  mesela. Elektrik elektronik arızasi çok diyorlar misal. Hâlbuki şase güçlendirme ile direk çözdüm. Orjinal bı şekilde . O konuda daha birine elletilmemis olması benim şansına idi. Yoksa tesisatts fantazi yapanları görüyordum nette.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Mustafa Tüfekçi yazdı:

İlk sahiplerinde servis görmüş oluyorda, ikinci sahibi ucuz alanlarsa tofascilara gidiyor. Onlarda şahin tamir eder gibi kurcalayinca randıman alınmıyor. Ben yetkili servisten almıştım takasa bırakmış ilk sahibi. O konuda şanslı idim. Kronik bı kaç sorunu az da olsa vardı. Onu da kendim çözmüştüm  mesela. Elektrik elektronik arızasi çok diyorlar misal. Hâlbuki şase güçlendirme ile direk çözdüm. Orjinal bı şekilde . O konuda daha birine elletilmemis olması benim şansına idi. Yoksa tesisatts fantazi yapanları görüyordum nette.

evet aynen böyle

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Mustafa Tüfekçi

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-tofas-1979-model-murat-131-t-stop-nostalji-914597780/detay 

Gittim gördüm tecrübesini yaptım. Pazarlık etmiyor ama az esnese alasım var.

Bu da yeni düşmüş. Beyoğlunda neci acaba

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-tofas-italyan-murat-131-t-stop-dogan-1.6-907279809/detay 

Haftaya o tarafa geçersem bı bakacam

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Mustafa Tüfekçi yazdı:

Gittim gördüm tecrübesini yaptım. Pazarlık etmiyor ama az esnese alasım var.

eksiksiz gibi, farlar da olması gerektiği gibi

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

T stop doğan nadir de badem far daha nostalji kalıyor.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Mustafa Tüfekçi yazdı:

T stop doğan nadir de badem far daha nostalji kalıyor.

mavi metalik ile sokağa girince ne olurdu bilionmu... halay ile karşılanırdın

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Mehmet Yeter yazdı:

Mavisinde pas gördüm antenin orada. 

fiyata dahil o

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Emre Demir
(düzenlendi)

Mustafa mavi fena :) aküsü de varta :)

tarihinde Emre Demir tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter
(düzenlendi)
Çağlar Bayur yazdı:

fiyata dahil o

Ama aklım mavide kaldı. Jantları da çok iyi. Sarı alaman taksileri gibi duruyor. 

tarihinde Mehmet Yeter tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...