Furkan Bakırel 2 Mart 2021 Paylaş 2 Mart 2021 vesile Bende bunların hastasıyım , etiket bir t stop 131 le Cengiz Kurtoğlu dinlemeden gidersem boşa yaşamışım ... 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Mart 2021 Paylaş 2 Mart 2021 şunlara mjet motoru takıp vereceklerdi sıfır klimalı 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 2 Mart 2021 Paylaş 2 Mart 2021 Çağlar Bayur yazdı: şunlara mjet motoru takıp vereceklerdi sıfır klimalı Eski alıp mjet taksak olmaz mı ki Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Mart 2021 Paylaş 2 Mart 2021 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Eski alıp mjet taksak olmaz mı ki kanuna aykırı Yorum bağlantısı
Ali Gök 2 Mart 2021 Paylaş 2 Mart 2021 Şanzımanı değiştirene kimse soru sormaz motor değişince yasak yurtdışındada böylemi Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 2 Mart 2021 Paylaş 2 Mart 2021 Çağlar Bayur yazdı: kanuna aykırı yokmu başvuru, proje değişikliği gibi işlemler yapılmaz mı. bmv motoru takanlar var uçan şahinlere Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 2 Mart 2021 Paylaş 2 Mart 2021 Benzin e benzin oluyor ama dizel olmaz gibi birşey vardı, birde belli bir oranda artış serbest. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 2 Mart 2021 Paylaş 2 Mart 2021 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: yokmu başvuru, proje değişikliği gibi işlemler yapılmaz mı. bmv motoru takanlar var uçan şahinlere benzine benzin %25 beygrgücü en çok artışı olabilir. motor faturalı olacak (halledilir). 1 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 2 Mart 2021 Paylaş 2 Mart 2021 Benzin %30, Dizel %50 diye okudum, birde aynı üretici olacak motor demişler, Tofaş a BMW motoru yasal değil sanırım 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 3 Mart 2021 Paylaş 3 Mart 2021 Ahmet İhsan Akşen yazdı: Benzin %30, Dizel %50 diye okudum, birde aynı üretici olacak motor demişler, Tofaş a BMW motoru yasal değil sanırım markaları siliyorlar diye biliyorum. NONAME motor oluyor. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Mart 2021 Paylaş 3 Mart 2021 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: yokmu başvuru, proje değişikliği gibi işlemler yapılmaz mı. bmv motoru takanlar var uçan şahinlere köprüden atlayan da var, yani ama yasal değil 1 Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz 6 Mart 2021 Paylaş 6 Mart 2021 Çocukluktan gelen bir his ile bunlara bayılıyorum. Daha uygunları da var. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-mazdaci-dogan-dan-hatasiz-degisensiz-orjinal-145-bin-km-323-879468157/detay Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel 6 Mart 2021 Paylaş 6 Mart 2021 Çocukluktan gelen bir his ile bunlara bayılıyorum. Daha uygunları da var. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-mazdaci-dogan-dan-hatasiz-degisensiz-orjinal-145-bin-km-323-879468157/detayÇok temizmiş , çok güzel . Yorum bağlantısı
Kemalcan Taşkın 7 Mart 2021 Paylaş 7 Mart 2021 (düzenlendi) Selamın aleyküm arkadaşlar konu başlığından da belli olacağı üzeri 40 50 lira arası tamiri kolay parça zorluğu olmayan araç tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler hatchback olursa daha iyi olur 7 Mart 2021 tarihinde Kemalcan Taşkın tarafından düzenlendi Eksik yazı Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 7 Mart 2021 Paylaş 7 Mart 2021 https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-tr-de-tek-otomatik-vites-86bin-km-911484410/detay olmadı bu https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-herseyi-yenilenmis-otomatik-vites-brodway-2023-muayeneli-909153715/detay olmadı clio https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-114-binde-masrafsiz-otomatik-sadece-1-hafta-yayinda-906602036/detay Yorum bağlantısı
Kemalcan Taşkın 7 Mart 2021 Paylaş 7 Mart 2021 Abi eline sağlık ama bunlara bakmıyorum Yorum bağlantısı
Murat Sahın 7 Mart 2021 Paylaş 7 Mart 2021 Kemalcan Taşkın yazdı: Abi eline sağlık ama bunlara bakmıyorum Peki neye bakıyorsunuz acaba? Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 7 Mart 2021 Paylaş 7 Mart 2021 baktıklarını söyle clio 2 ler de var 2000 model. baktıklarını söyle clio 2 ler de var 2000 model. 50 bine mersedes de alabilirsin ama onlar sürekli bakım ister vs vs Yorum bağlantısı
Murat Sahın 7 Mart 2021 Paylaş 7 Mart 2021 MK2 mondeo alabilirsiniz, hem otomatik hem hb olanları mevcut. Parçası da ustası da bulunur. Abs, hava yastıkları, bazılarında dijital klima falan, güzel özellikleri de mevcut. Yorum bağlantısı
Kemalcan Taşkın 7 Mart 2021 Paylaş 7 Mart 2021 Murat Sahın yazdı: Peki neye bakıyorsunuz acaba? Abi daha çok japon bakıyorum hani kolay arıza çıkarmayan az yakan araçlara bakıyorum Murat Sahın yazdı: MK2 mondeo alabilirsiniz, hem otomatik hem hb olanları mevcut. Parçası da ustası da bulunur. Abs, hava yastıkları, bazılarında dijital klima falan, güzel özellikleri de mevcut. Abi 2 motor fazla yakmasın daha önce nissan Primera 2.0 araç aldık 65 kuruş yakıyordu yine başımız ağırmasın hangi ustaya götürdüysek hiç bir şeyi yok dediler Yorum bağlantısı
Murat Sahın 7 Mart 2021 Paylaş 7 Mart 2021 Kemalcan Taşkın yazdı: Abi daha çok japon bakıyorum hani kolay arıza çıkarmayan az yakan araçlara bakıyorum Abi 2 motor fazla yakmasın daha önce nissan Primera 2.0 araç aldık 65 kuruş yakıyordu yine başımız ağırmasın hangi ustaya götürdüysek hiç bir şeyi yok dediler 65 kuruş yakmaz. Yakacağı şehir içinde (şehrine göre) 12-14 litre lpg. Uzun yolda 8 litrelere kadar düşürebiliyorlar. Ama ben sana bir şey söyleyim kardeşim, abi tavsiyesi olarak gör bunu, o bütçe ile alacağın otomatik vites araç çok can sıkıcı olabilir. 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 7 Mart 2021 Paylaş 7 Mart 2021 Kemalcan Taşkın yazdı: Selamın aleyküm arkadaşlar konu başlığından da belli olacağı üzeri 40 50 lira arası tamiri kolay parça zorluğu olmayan araç tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler hatchback olursa daha iyi olur Ah eski piyasa olacaktı ki hemen Golf 6 çekecektik bir tane tertemizinden. Şimdiden Hayırlı uğurlu olsun dileklerimle. Geçen senelerde Temmuzda 68 Bine Melek Kasa Otomatik 177.000'de BMW 5 20 almıştık. Parayı kazanmak zordan da zor harcaman kolaydan da kolay oldu ben anlamadım bu işi. Artık bunları hurdaya ayırmaları gerek insan sağlığı için tehlike oluşturuyorlar dediğimiz külüstürler için 1 yıl çalışıyoruz. Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 8 Mart 2021 Paylaş 8 Mart 2021 Hala sağlamı kaldıysa Mitsubishi Colt Yorum bağlantısı
Kemalcan Taşkın 8 Mart 2021 Paylaş 8 Mart 2021 Çağrı Alaf yazdı: Ah eski piyasa olacaktı ki hemen Golf 6 çekecektik bir tane tertemizinden. Şimdiden Hayırlı uğurlu olsun dileklerimle. Geçen senelerde Temmuzda 68 Bine Melek Kasa Otomatik 177.000'de BMW 5 20 almıştık. Parayı kazanmak zordan da zor harcaman kolaydan da kolay oldu ben anlamadım bu işi. Artık bunları hurdaya ayırmaları gerek insan sağlığı için tehlike oluşturuyorlar dediğimiz külüstürler için 1 yıl çalışıyoruz. Ah be abi eski piyasa olsa en azından sanayi yolunu birazda olsa belki unuturuz şimdiye 40,50 araçları hep 98 model şimdikilerin lafında belli beğenmiyorsan git şahin al şeytan diyo al şahin otomatiğe çevir Türkiyede ilk ol Harun Kocaçalışkan yazdı: Hala sağlamı kaldıysa Mitsubishi Colt Abi baktım da hiç bulamadım gelenellikle 40 50 arası en yüksek model daihatsu çıkıyor 1 Yorum bağlantısı
Kemalcan Taşkın 8 Mart 2021 Paylaş 8 Mart 2021 Murat Sahın yazdı: 65 kuruş yakmaz. Yakacağı şehir içinde (şehrine göre) 12-14 litre lpg. Uzun yolda 8 litrelere kadar düşürebiliyorlar. Ama ben sana bir şey söyleyim kardeşim, abi tavsiyesi olarak gör bunu, o bütçe ile alacağın otomatik vites araç çok can sıkıcı olabilir. Abi dediğin gibi haklısın malesef şu zamanda şu piyasada araba almak o kadar can sıkıcıki ama işte arabasız olmuyor be abi Yorum bağlantısı
Recommended Posts