İçeriğe Yönlendir

100.000 Lira Civarında Araç Önerileriniz

Murat Öngür

Recommended Posts

Furkan Bakırel
vesile

Bende bunların hastasıyım , etiket bir t stop 131 le Cengiz Kurtoğlu dinlemeden gidersem boşa yaşamışım ...
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

şunlara mjet motoru takıp vereceklerdi sıfır klimalı

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu
Çağlar Bayur yazdı:

şunlara mjet motoru takıp vereceklerdi sıfır klimalı

Eski alıp mjet taksak olmaz mı ki

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Mehmet Kazancıoğlu yazdı:

Eski alıp mjet taksak olmaz mı ki

kanuna aykırı

Yorum bağlantısı
Ali Gök

Şanzımanı değiştirene kimse soru sormaz motor değişince yasak 

yurtdışındada böylemi

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu
Çağlar Bayur yazdı:

kanuna aykırı

yokmu başvuru, proje değişikliği gibi işlemler yapılmaz mı. bmv motoru takanlar var uçan şahinlere 

Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

Benzin e benzin oluyor ama dizel olmaz gibi birşey vardı, birde belli bir oranda artış serbest.

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

yokmu başvuru, proje değişikliği gibi işlemler yapılmaz mı. bmv motoru takanlar var uçan şahinlere 

benzine benzin %25 beygrgücü en çok artışı olabilir. motor faturalı olacak (halledilir). 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

Benzin %30, Dizel %50 diye okudum, birde aynı üretici olacak motor demişler, Tofaş a BMW motoru yasal değil sanırım :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Ahmet İhsan Akşen yazdı:

Benzin %30, Dizel %50 diye okudum, birde aynı üretici olacak motor demişler, Tofaş a BMW motoru yasal değil sanırım :)

markaları siliyorlar diye biliyorum. NONAME motor oluyor.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

köprüden atlayan da var, yani ama yasal değil

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Kemalcan Taşkın
(düzenlendi)

Selamın aleyküm arkadaşlar konu başlığından da belli olacağı üzeri 40 50 lira arası tamiri kolay parça zorluğu olmayan araç tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler hatchback olursa daha iyi olur

tarihinde Kemalcan Taşkın tarafından düzenlendi
Eksik yazı
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Kemalcan Taşkın

Abi eline sağlık ama bunlara bakmıyorum

Yorum bağlantısı
Murat Sahın
Kemalcan Taşkın yazdı:

Abi eline sağlık ama bunlara bakmıyorum

Peki neye bakıyorsunuz acaba?

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

baktıklarını söyle :) clio 2 ler de var 2000 model.

baktıklarını söyle :) clio 2 ler de var 2000 model.

50 bine mersedes de alabilirsin ama onlar sürekli bakım ister vs vs

Yorum bağlantısı
Murat Sahın

MK2 mondeo alabilirsiniz, hem otomatik hem hb olanları mevcut. Parçası da ustası da bulunur. Abs, hava yastıkları, bazılarında dijital klima falan, güzel özellikleri de mevcut.

Yorum bağlantısı
Kemalcan Taşkın
Murat Sahın yazdı:

Peki neye bakıyorsunuz acaba?

Abi daha çok japon bakıyorum hani kolay arıza çıkarmayan az yakan araçlara bakıyorum

Murat Sahın yazdı:

MK2 mondeo alabilirsiniz, hem otomatik hem hb olanları mevcut. Parçası da ustası da bulunur. Abs, hava yastıkları, bazılarında dijital klima falan, güzel özellikleri de mevcut.

Abi 2 motor fazla yakmasın daha önce nissan Primera 2.0 araç aldık 65 kuruş yakıyordu yine başımız ağırmasın hangi ustaya götürdüysek hiç bir şeyi yok dediler

Yorum bağlantısı
Murat Sahın
Kemalcan Taşkın yazdı:

Abi daha çok japon bakıyorum hani kolay arıza çıkarmayan az yakan araçlara bakıyorum

Abi 2 motor fazla yakmasın daha önce nissan Primera 2.0 araç aldık 65 kuruş yakıyordu yine başımız ağırmasın hangi ustaya götürdüysek hiç bir şeyi yok dediler

65 kuruş yakmaz. Yakacağı şehir içinde (şehrine göre) 12-14 litre lpg. Uzun yolda 8 litrelere kadar düşürebiliyorlar. Ama ben sana bir şey söyleyim kardeşim, abi tavsiyesi olarak gör bunu, o bütçe ile alacağın otomatik vites araç çok can sıkıcı olabilir. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf
Kemalcan Taşkın yazdı:

Selamın aleyküm arkadaşlar konu başlığından da belli olacağı üzeri 40 50 lira arası tamiri kolay parça zorluğu olmayan araç tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler hatchback olursa daha iyi olur

Ah eski piyasa olacaktı ki hemen Golf 6 çekecektik bir tane tertemizinden. Şimdiden Hayırlı uğurlu olsun dileklerimle.

Geçen senelerde Temmuzda 68 Bine Melek Kasa Otomatik 177.000'de BMW 5 20 almıştık. Parayı kazanmak zordan da zor harcaman kolaydan da kolay oldu ben anlamadım bu işi. Artık bunları hurdaya ayırmaları gerek insan sağlığı için tehlike oluşturuyorlar dediğimiz külüstürler için 1 yıl çalışıyoruz. :D 

Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan

Hala sağlamı kaldıysa Mitsubishi Colt

Yorum bağlantısı
Kemalcan Taşkın
Çağrı Alaf yazdı:

Ah eski piyasa olacaktı ki hemen Golf 6 çekecektik bir tane tertemizinden. Şimdiden Hayırlı uğurlu olsun dileklerimle.

Geçen senelerde Temmuzda 68 Bine Melek Kasa Otomatik 177.000'de BMW 5 20 almıştık. Parayı kazanmak zordan da zor harcaman kolaydan da kolay oldu ben anlamadım bu işi. Artık bunları hurdaya ayırmaları gerek insan sağlığı için tehlike oluşturuyorlar dediğimiz külüstürler için 1 yıl çalışıyoruz. :D 

Ah be abi eski piyasa olsa en azından sanayi yolunu birazda olsa belki unuturuz şimdiye 40,50 araçları hep 98 model şimdikilerin lafında belli beğenmiyorsan git şahin al şeytan diyo al şahin otomatiğe çevir Türkiyede ilk ol

Harun Kocaçalışkan yazdı:

Hala sağlamı kaldıysa Mitsubishi Colt

Abi baktım da hiç bulamadım gelenellikle 40 50 arası en yüksek model daihatsu çıkıyor

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Kemalcan Taşkın
Murat Sahın yazdı:

65 kuruş yakmaz. Yakacağı şehir içinde (şehrine göre) 12-14 litre lpg. Uzun yolda 8 litrelere kadar düşürebiliyorlar. Ama ben sana bir şey söyleyim kardeşim, abi tavsiyesi olarak gör bunu, o bütçe ile alacağın otomatik vites araç çok can sıkıcı olabilir. 

Abi dediğin gibi haklısın malesef şu zamanda şu piyasada araba almak o kadar can sıkıcıki ama işte arabasız olmuyor be abi

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...