İçeriğe Yönlendir

100.000 Lira Civarında Araç Önerileriniz

Murat Öngür

Recommended Posts

Murat Sahın
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Euro 4 dizel otomatik. Daha üstünde sıkışık trafikte dert çıkarabilir. 

Ya da toyota 1.6 valvematic motor lpg uyumludur. Taksiciler yıllardır sorunsuz kullanıyor

Aynen katılıyorum. Şehir içi hele sıkışık trafikte euro 4'den yukarısı zarar. Yok dpf doldu yok bilmem ne oldu :) Bazen navigasyondan bakıyorum gideceğim yere, 15 km yola 40 dk diyor. Hemen rota değiştirip mesafeyi artırıp uzak ama trafiksiz rotadan gidiyorum sırf o dpf dolacak diye :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Onur Doğan

Bi kaç sene öncesinin 15-20 bin aralığının araçları olarak hemen hemen bi cok araci incelememe rağmen twingoda karar kılmış birisi olarak keyifle sürülecek ve arac ihtiyacını karşılayacak kompakt bi araçtır tavsiye ederim. Her bindiğiniz de yuzunuzde istemsiz bi gülümseme yaratıyor (en azından bende öyle)

SM-A315F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum bağlantısı
Furkan Sumer

Megane 3 🙈

135 civari 0.9 clio (manuel) bulunuyordu, ama Megane sonrası performası guzel; ic mekani ve bagaji dar gelebilir.. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emrah Altun

Bütçenize göre Fiat Egea bulabilirsiniz sanırım. Hem modelli olmuş olur. Kullananlar memnun.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi
Çağlar Bayur yazdı:

steyşın birşeyler al, yükselen segment

Palio weekend ler vardı da şuan istedigim konsept o değil.

Yorum bağlantısı
Koray Demir

İkinci el araç alım satımına en az kasko değeri kadar olabilecek satış miktarının binde 5’i oranında vergi yoldaymış diyorlar.

Yorum bağlantısı
Ahmet Çankaya

evimizin 2. aracı 78 binde otomatik 2013 model Juke 1.6 Sport Pack satılık, forumda konusu var...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Mustafa Tüfekçi yazdı:

Palio weekend ler vardı da şuan istedigim konsept o değil.

bizim konspetler piyasada iş yapmaz, steyşın al sen :f1:

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi
Çağlar Bayur yazdı:

bizim konspetler piyasada iş yapmaz, steyşın al sen :f1:

Picasso almadan station Alacaktım. Bana minik LPG'li bişi lazım iki koca araba işime yaramaz. VTS ler var aslında biraz düşse belki alınır.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-satilik-mavi-boncuk-904967946/detay 

Ama LPG yok ve üst limitin çok üstünde

Yorum bağlantısı
Ali Gürbüz
Far yıkamasi [emoji14] önden darbe almamış bişi olsun diye bide o tip olanın önden bakınca daha bı şirin geliyor gözüme. 
Klima çok elzem değil o da albeni sebebi sadece. Zaten bozulup uğraştıracak bişi  [emoji14]

Kafalık konusu donanım ayırmak için sordum [emoji4] ilanlarda SX donanım adında çok farklı kombin var ondan.

Broadway de bakıyorum hatta bı flash a alıcı oldum da  satan sanayi esnafı ama eksiklerini yapmaya yanaşmadı kızdım
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-1989-renault-flash-yeni-muayeneli-899148553/detay

Sattığım Fairwayi arıyorum denk gelse ama benzerine 42 lira istiyorlar

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-tr-de-tek-graj-arabasi-bakmadan-gecme-902518037/detay
Hocam uno alacak olsak karbüratörlümü yoksa enjeksiyonlumu almalı?
Yoksa hangisinin temizi denk gelirsemi?[emoji846]
Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Ben karbüratör seviyom direk LPG ile . Tek nokta olanlar da direk LPG ile çalışıyor ama baktığım kadarıyla benzin LPG geçişinde sıkıntı yapabiliyormus. SX lerin hepsi tek nokta galiba S ler karbüratörlu. Benin beğendiklerim SX. Uzun vade de aslında lpgsiz bulup sırali takılsa efsane olur

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Akbal

Tek nokta enjeksiyon lpg de yakıyor ayroca verimsiz. Kayinpederde Siena vardı kaç sene önce benim araba Edirne den Silivri ye 36 lira yakmıştı onun araba 49 lira.

Palio da arkadaş bir türlü düzen tutturamadı.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Metin Akbal yazdı:

Tek nokta enjeksiyon lpg de yakıyor ayroca verimsiz. Kayinpederde Siena vardı kaç sene önce benim araba Edirne den Silivri ye 36 lira yakmıştı onun araba 49 lira.

Palio da arkadaş bir türlü düzen tutturamadı.

tek enjeksiyonlulara, karbüretörlünün lpg sini takıyorlar, doğal olarak birçok sorun çıkıyor. tek enjektörlü lpg dünyada mevcut, bize gelmedi, rakamı yüksek idi

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

yok hayır. ama bi tanıdık bakıyordu ama benzinli bakıyor bunu da o gönderdi link.

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi
Mehmet Göktürk yazdı:

yok hayır. ama bi tanıdık bakıyordu ama benzinli bakıyor bunu da o gönderdi link.

90 üstü baksın . 

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Mustafa Tüfekçi yazdı:

Sana 35 e verse almam demişsin bana 40 bine yıkık araba teklif ediyon. Sağol ben almiyayim

Mustafa yazıyı neresinden anlıyorsun. Açık açık yazmışım sağlam arabaya 10 bin tl harcayan adamım ben. Benim standardımla senin standardın aynımı ? Bir daha oku istersen. 

"Kalan sorunları birkaç Fransızca forum okuyarak çözebilirdik.  40 bin isteniyor. dayım bana 35000 tl bıraksa bile o arabayı istediğim kondisyona getirmek beni maf eder. " 

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi
Ali Darbaz yazdı:

Mustafa yazıyı neresinden anlıyorsun. Açık açık yazmışım sağlam arabaya 10 bin tl harcayan adamım ben. Benim standardımla senin standardın aynımı ? Bir daha oku istersen. 

"Kalan sorunları birkaç Fransızca forum okuyarak çözebilirdik.  40 bin isteniyor. dayım bana 35000 tl bıraksa bile o arabayı istediğim kondisyona getirmek beni maf eder. " 

Senin üslubunla cevap verirsem  kalbin kırılır. Sen cevabimi alamazsın.

Sağlam arabaya 10 bin harcıyorsan o senin problemin yada senin sağlamlık anlayışınla alakalı.

Senin standartinin altında ise önerme öyle arabayı.

Blok çatlatmis dedigin arabaya 3000 masraf ile yaptılar demişsin.  Ya blok çatlama nedir bilmiyorsun. Ya da milleti saf sanıyorsun. 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...