Çağlar Bayur 1 Kasım 2020 Paylaş 1 Kasım 2020 Ali Darbaz yazdı: Focus kullanmasam süper araba diycemde 80 km hız ile giderken hipermil yaparken diğer arabalardan hiç farkı yoktu. kaza falan olursa farkı anlatabilecek kadar hayatta kalmak paha biçilemezdir. farkı bayağı anlaşılıyor o zaman 5 Yorum bağlantısı
Koray Demir 1 Kasım 2020 Paylaş 1 Kasım 2020 Ali Darbaz yazdı: Focus kullanmasam süper araba diycemde 80 km hız ile giderken hipermil yaparken diğer arabalardan hiç farkı yoktu. Focus kullanıyorsan hipermil yapmayacaksın aradaki fark o zaman anlaşılıyor. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 1 Kasım 2020 Paylaş 1 Kasım 2020 Çağlar Bayur yazdı: kaza falan olursa farkı anlatabilecek kadar hayatta kalmak paha biçilemezdir. farkı bayağı anlaşılıyor o zaman Evet o konuda iyi . Yorum bağlantısı
Mert Üçkaleler 1 Kasım 2020 Paylaş 1 Kasım 2020 Tata indica bakın modelli hiç olmazsa 2000 yılı Haziran ayında 1.6 Focus ghia almıştık. 11.000 liraya . Metalik gri renk farkıyla. Babamla bayiden gidip alışımızı unutmam ne gündü Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 Kasım 2020 Paylaş 1 Kasım 2020 Fiat veya renaulttan başka bakmamalı. Zaten sanayiye uğrayacaksın. Parçacı çöpte bile bulunacak düzeyde olmalı Yorum bağlantısı
Mert Emre ŞAMCI 1 Kasım 2020 Paylaş 1 Kasım 2020 Ali Darbaz yazdı: Focus kullanmasam süper araba diycemde 80 km hız ile giderken hipermil yaparken diğer arabalardan hiç farkı yoktu. Hypermill ile focusun kalitesi arasındaki ilişki nedir? Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 1 Kasım 2020 Paylaş 1 Kasım 2020 Mert Emre ŞAMCI yazdı: Hypermill ile focusun kalitesi arasındaki ilişki nedir? 80 ile gidince bütün araçlar aynı demek istemiş şair sanırım karşıdan gelen hızlı gelebilir, güvenli araç her zaman iyidir, ben yavaş gidiyorum demekle olmuyor trafik işi. Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 1 Kasım 2020 Paylaş 1 Kasım 2020 Ali Darbaz yazdı: Focus kullanmasam süper araba diycemde 80 km hız ile giderken hipermil yaparken diğer arabalardan hiç farkı yoktu. Focus 1 ile tramvaya filan makas atıyordum ben o zamanlar, farkı acayip anlaşılıyordu. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 Kasım 2020 Paylaş 1 Kasım 2020 Bu araba var , nasıl sizce. 1,8 motordan korkulurmu https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-peugeot-306-kazasiz-1.8-lpg-takas-olur-866960143/detay Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 1 Kasım 2020 Paylaş 1 Kasım 2020 Kaza yok demiş, ön sağdan bi tıklamışlar zamanında sanırım. Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 1 Kasım 2020 Paylaş 1 Kasım 2020 Sani Gerşon yazdı: Kaza yok demiş, ön sağdan bi tıklamışlar zamanında sanırım. Milletin kaza anlayışı farklı. 7 tane tramer kaydı var, çamurluk değişmiş, kaput boyalı, adam kazasız yazmış ilana, mesaj attım, onlar sayılmaz şehir içi ufak şeyler diyor. Ölmesi lazım herhalde kaza sayılması için. 3 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 Kasım 2020 Paylaş 1 Kasım 2020 Ali Darbaz yazdı: Bu araba var , nasıl sizce. 1,8 motordan korkulurmu https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-peugeot-306-kazasiz-1.8-lpg-takas-olur-866960143/detay Fransızdan korkmuyorsun sanırım. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 Kasım 2020 Paylaş 1 Kasım 2020 (düzenlendi) Tansu Kalafatoğlu yazdı: Fransızdan korkmuyorsun sanırım. 2 tane fransız var bizde. İkiside bir çok kez bozuldu. İkisininde tamirleri ile yakınen ilgilendim. dayanıklı değil gibi görünüyor ama tamirleri hep cüzi rakamlara yapıldı. İki aracında sahipler hipermilci değil. Arabadan anlamıyorlar. Ben onların başına gelen arızalın çoğunu oluşmasına engel olabilirdim. 1 Kasım 2020 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 1 Kasım 2020 Paylaş 1 Kasım 2020 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Fransızdan korkmuyorsun sanırım. Fransız'dan fransıza değişiyor durum. Renault grubu senelerdir sorunsuzluğu ile bilinir. Toyota'nın çok tutulan kasası gibi düşünün 1 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 Kasım 2020 Paylaş 1 Kasım 2020 Sani Gerşon yazdı: Fransız'dan fransıza değişiyor durum. Renault grubu senelerdir sorunsuzluğu ile bilinir. Toyota'nın çok tutulan kasası gibi düşünün Fransız derken pejo citroen yani renault başka tabi. Ama ben pejo’nun elektrik ve beyin sorunlarından illahlah diyen kolu komşu çok gördüm, ondan diyorum. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 Kasım 2020 Paylaş 1 Kasım 2020 Mustafa Tüfekçi yazdı: Neden 1.8 pejo? Motorunda değilim, fiyatı ucuz ve arabada iyi duruyordu. 0,9 cc olsada fiyat aynı olsa gene favorime girerdi. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 1 Kasım 2020 Paylaş 1 Kasım 2020 Yok güzel bı motor forumda yıllar once bir üyemize almıştık. Çok canlı . Ama bi kaç tipi var ve sen en eskisini bulmuşsun gibi. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 Kasım 2020 Paylaş 1 Kasım 2020 Bizim ikinci araba işi çok zorlaştı. Pert alıp toplatsam fiyat nasıl olurdu. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 1 Kasım 2020 Paylaş 1 Kasım 2020 Ali Darbaz yazdı: Bizim ikinci araba işi çok zorlaştı. Pert alıp toplatsam fiyat nasıl olurdu. Sanayide esnaf isen güzel olur Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Kasım 2020 Paylaş 1 Kasım 2020 Ali Darbaz yazdı: Pert alıp pert satış rakamlarına bakınca bu fikirden aniden vaz geçilir. yahu zaten sağlamı aynı para denir genelde Mustafa Tüfekçi yazdı: Sanayide esnaf isen güzel olur esnaf, esnafın işini daha pahalıya yapıyor, tanımadık dükkana slm ver gir daha iyi rakama çıkarsın , kesin bilgidir yayılabilir. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 Kasım 2020 Paylaş 1 Kasım 2020 Bana iett otobusunden hızlı, covitten koruyabilen, ncapten 3 yıldız alsa yeter 22 yaşını geçmemiş araba lazım. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 2 Kasım 2020 Paylaş 2 Kasım 2020 Aranan kriterlere uygun ilan bulunamadı 😃 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 Kasım 2020 Paylaş 2 Kasım 2020 Ali Darbaz yazdı: Bana iett otobusunden hızlı, covitten koruyabilen, ncapten 3 yıldız alsa yeter 22 yaşını geçmemiş araba lazım. 3 tane bayrak yapıştırırsın yav 😁 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 Kasım 2020 Paylaş 2 Kasım 2020 Tansu Kalafatoğlu yazdı: 3 tane bayrak yapıştırırsın yav 😁 Ben bu espiriyi anlamadım. Yorum bağlantısı
Recommended Posts