İçeriğe Yönlendir

100.000 Lira Civarında Araç Önerileriniz

Murat Öngür

Recommended Posts

Çağlar Bayur
Ali Darbaz yazdı:

Focus kullanmasam süper araba diycemde 80 km hız ile giderken  hipermil yaparken diğer arabalardan hiç farkı yoktu. 

kaza falan olursa farkı anlatabilecek kadar hayatta kalmak paha biçilemezdir. farkı bayağı anlaşılıyor o zaman

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Koray Demir
Ali Darbaz yazdı:

Focus kullanmasam süper araba diycemde 80 km hız ile giderken  hipermil yaparken diğer arabalardan hiç farkı yoktu. 

Focus kullanıyorsan hipermil yapmayacaksın aradaki fark o zaman anlaşılıyor.

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi
Çağlar Bayur yazdı:

kaza falan olursa farkı anlatabilecek kadar hayatta kalmak paha biçilemezdir. farkı bayağı anlaşılıyor o zaman

Evet o konuda iyi . 

Yorum bağlantısı
Mert Üçkaleler

Tata indica bakın modelli hiç olmazsa

2000 yılı Haziran ayında 1.6 Focus ghia almıştık. 11.000 liraya . Metalik gri renk farkıyla. Babamla bayiden gidip alışımızı unutmam ne gündü

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

Fiat veya renaulttan başka bakmamalı. Zaten sanayiye uğrayacaksın. Parçacı çöpte bile bulunacak düzeyde olmalı

Yorum bağlantısı
Mert Emre ŞAMCI
Ali Darbaz yazdı:

Hypermill ile focusun kalitesi arasındaki ilişki nedir?

Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen
Mert Emre ŞAMCI yazdı:

Hypermill ile focusun kalitesi arasındaki ilişki nedir?

80 ile gidince bütün araçlar aynı demek istemiş şair sanırım :) karşıdan gelen hızlı gelebilir, güvenli araç her zaman iyidir, ben yavaş gidiyorum demekle olmuyor trafik işi.

Yorum bağlantısı
Selim Bilgin
Ali Darbaz yazdı:

Focus 1 ile tramvaya filan makas atıyordum ben o zamanlar, farkı acayip anlaşılıyordu. :D 

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Kaza yok demiş, ön sağdan bi tıklamışlar zamanında sanırım.

Yorum bağlantısı
Selim Bilgin
Sani Gerşon yazdı:

Kaza yok demiş, ön sağdan bi tıklamışlar zamanında sanırım.

Milletin kaza anlayışı farklı.

7 tane tramer kaydı var, çamurluk değişmiş, kaput boyalı, adam kazasız yazmış ilana, mesaj attım, onlar sayılmaz şehir içi ufak şeyler diyor. Ölmesi lazım herhalde kaza sayılması için.

• Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
(düzenlendi)
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Fransızdan korkmuyorsun sanırım. 

2 tane fransız var bizde. İkiside bir çok kez bozuldu. İkisininde tamirleri ile yakınen ilgilendim.  dayanıklı değil gibi görünüyor ama tamirleri hep cüzi rakamlara yapıldı. İki aracında sahipler hipermilci değil. Arabadan anlamıyorlar. Ben onların başına gelen arızalın çoğunu oluşmasına engel olabilirdim. 

tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Fransızdan korkmuyorsun sanırım. 

Fransız'dan fransıza değişiyor durum. Renault grubu senelerdir sorunsuzluğu ile bilinir. Toyota'nın çok tutulan kasası gibi düşünün :)

a76dcaf99f740d01900eb23b60c95d5c.jpg

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Sani Gerşon yazdı:

Fransız'dan fransıza değişiyor durum. Renault grubu senelerdir sorunsuzluğu ile bilinir. Toyota'nın çok tutulan kasası gibi düşünün :)

a76dcaf99f740d01900eb23b60c95d5c.jpg

Fransız derken pejo citroen yani :) renault başka tabi. Ama ben pejo’nun elektrik ve beyin sorunlarından illahlah diyen kolu komşu çok gördüm, ondan diyorum. 

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Mustafa Tüfekçi yazdı:

Neden 1.8 pejo?

Motorunda değilim, fiyatı ucuz ve arabada iyi duruyordu. 

0,9 cc olsada fiyat aynı olsa gene favorime girerdi. 

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Yok güzel bı motor forumda yıllar once bir üyemize almıştık.  Çok canlı . Ama bi kaç tipi var ve sen en eskisini bulmuşsun gibi.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Bizim ikinci araba işi çok zorlaştı. 

Pert alıp toplatsam fiyat nasıl olurdu. 

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi
Ali Darbaz yazdı:

Bizim ikinci araba işi çok zorlaştı. 

Pert alıp toplatsam fiyat nasıl olurdu. 

Sanayide esnaf isen güzel olur

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ali Darbaz yazdı:

Pert alıp

pert satış rakamlarına bakınca bu fikirden aniden vaz geçilir. yahu zaten sağlamı aynı para denir genelde

Mustafa Tüfekçi yazdı:

Sanayide esnaf isen güzel olur

esnaf, esnafın işini daha pahalıya yapıyor, tanımadık dükkana slm ver gir daha iyi rakama çıkarsın , kesin bilgidir yayılabilir.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Bana iett otobusunden hızlı, covitten koruyabilen, ncapten 3 yıldız alsa yeter 22 yaşını geçmemiş araba lazım. :)

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Ali Darbaz yazdı:

Bana iett otobusunden hızlı, covitten koruyabilen, ncapten 3 yıldız alsa yeter 22 yaşını geçmemiş araba lazım. :)

3 tane bayrak yapıştırırsın yav 😁

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

3 tane bayrak yapıştırırsın yav 😁

Ben bu espiriyi anlamadım. :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...