Fatih Keskin 2 Ağustos 2020 Paylaş 2 Ağustos 2020 Ayın 10 da muayene yapılacak sonra satılacak araç ama satılık konusunda ki rakam farklı olacak.Bı foto da burada dursun 3 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 2 Ağustos 2020 Paylaş 2 Ağustos 2020 Cem Işık yazdı: Chery falan hiç niyetlenmemek gerek.Ka çöpsüz üzüm olur. Aslında ilanlarda gördüğüm için dikkatimi çekti bilenlerden fikir alayım dedim. Eşim Kimi çok güzel falan demişti ama benim içime bir türlü sinmiyor. Ford çok sağlam geliyor, Peugeot 106 da benim hoşuma gidiyor. 😊 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 2 Ağustos 2020 Paylaş 2 Ağustos 2020 Fatih Keskin yazdı: Ayın 10 da muayene yapılacak sonra satılacak araç ama satılık konusunda ki rakam farklı olacak. Bı foto da burada dursun 10'undan önce alabilmem imkansız ancak 15'inden sonra. Maaş yatınca. 😊 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 2 Ağustos 2020 Paylaş 2 Ağustos 2020 Eyüp Çetin yazdı: Aslında ilanlarda gördüğüm için dikkatimi çekti bilenlerden fikir alayım dedim. Eşim Kimi çok güzel falan demişti ama benim içime bir türlü sinmiyor. Ford çok sağlam geliyor, Peugeot 106 da benim hoşuma gidiyor. 😊 Bence ford emsal markaların çoğundan sağlam ve kemikli. Araç alırken önceliğim euroncap ve kaza resim ve videolarını incelemek sonra karar vermek olur. Hanıma araç alırken fiesta bulamamış punto almıştım. Surum iyileşince satıp fiesta 1,25 aldım. Kullanınca Çok ta iyi yapmışım diyorum . 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 2 Ağustos 2020 Paylaş 2 Ağustos 2020 Metin Uzunoğlu yazdı: Bence ford emsal markaların çoğundan sağlam ve kemikli. Araç alırken önceliğim euroncap ve kaza resim ve videolarını incelemek sonra karar vermek olur. Hanıma araç alırken fiesta bulamamış punto almıştım. Surum iyileşince satıp fiesta 1,25 aldım. Kullanınca Çok ta iyi yapmışım diyorum . Fordlarda sürüş güvenliği de yüksek bence, direksiyon ,yol tutuş , çeviklik yüksek olduğu için engelden kaçmak vs daha kolay. 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 2 Ağustos 2020 Paylaş 2 Ağustos 2020 KA alınacaksa önce ustasını bulun. Ka sorunsuz bi araçtır, ustası var ise! Başkan'ın KA'sını Çağlar abi topladı. Uzun yıllar sorunsuzca binilir. 1 1 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 3 Ağustos 2020 Paylaş 3 Ağustos 2020 Eşim özellikle Peugeot 106 istiyor. Önceliği ona verdik. Ama diğer seçenekleri de cepte tutuyoruz. Bulunduğum yerde usta önemli ve işi bilen bir abimizle konuştuk Ford Ka ile ilgili sıkıntı yaşadığında sorunu çözmek zor olabilir dedi Gaziantep için. Peugeot 106 veya Palio, Siena tarzı araçlara yoğunlaşacağım sanki. Yorum bağlantısı
Ahmet Çalışkan 3 Ağustos 2020 Paylaş 3 Ağustos 2020 Ben olsam "eski araç alacağıma yeni olsun Chery olsun, Tata olsun, Geely olsun" mantığıyla hareket ederdim. 20-25 yaşlarında alacağım markalı arabanın, Çin malı arabadan daha masrafsız olacağının, daha sağlam olacağının garantisini kim verebilir ki? 1 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 3 Ağustos 2020 Paylaş 3 Ağustos 2020 Ahmet Caliskan yazdı: Ben olsam "eski araç alacağıma yeni olsun Chery olsun, Tata olsun, Geely olsun" mantığıyla hareket ederdim. 20-25 yaşlarında alacağım markalı arabanın, Çin malı arabadan daha masrafsız olacağının, daha sağlam olacağının garantisini kim verebilir ki? Aslında durum birazda alacağımız aracın ustasını bulmakla ilgili. Mesela Ford alırsın adam yıllarca Ford tamir etmiş az çok anlar fakat Tata'nın özel durumlarını anlayacak ustayı bulmak biraz daha zor olabilir. Yoksa iki türlü de garantisi yok bozulabilir. Sonuçta eski arabalar bu fiyata sorun çıkarsa daha rahat çözebilmek adına bu şekilde düşünülüyor galiba. Yorum bağlantısı
Doğukan Çoktay 3 Ağustos 2020 Paylaş 3 Ağustos 2020 Ford Ka tavsiye ederim bakımlı klimalı.collection model 2000 üstü Yorum bağlantısı
Serhat Işık 3 Ağustos 2020 Paylaş 3 Ağustos 2020 Bildik birisinden araba almak en mantıklısı. Ford ka nın ustası Osman usta. Maslak ta. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 3 Ağustos 2020 Paylaş 3 Ağustos 2020 4 km yol için karbrator LPG bir makina alırdım. klima sartsa sunlarda olabilir https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-seldem-motors-dan-2001-model-128.ooo-km-de-klimali-felicia-843440194/detay Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 4 Ağustos 2020 Paylaş 4 Ağustos 2020 4 km de klima olsa ne olur olmasa ne olur. bence de karbüratör uygundur, hep çok yakar Yorum bağlantısı
İnan Çınar 4 Ağustos 2020 Paylaş 4 Ağustos 2020 (düzenlendi) Bu araç Amasya da. Fiyatı iyi gibi. Eğer düşünürsen bakarım. https://www.letgo.com/tr-tr/i/1998-ford-fiesta-125i-flair_e16b3ff1-8b5b-41ce-b761-b2e908fb469d 4 Ağustos 2020 tarihinde İnan Çınar tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Azad Mirzade 4 Ağustos 2020 Paylaş 4 Ağustos 2020 3 yıldır ka'ya biniyorum, kısa mesafe ve şehiriçi için harika bir araç. Hem forumda pek çok ustası mevcut, her derdine bi çözüm bulduk sayılır 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 4 Ağustos 2020 Paylaş 4 Ağustos 2020 Dogan Arsiray yazdı: 4 km de klima olsa ne olur olmasa ne olur. bence de karbüratör uygundur, hep çok yakar İstanbul'da öldürür adamı. Antep'i hiç düşünemiyorum. 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 Ağustos 2020 Paylaş 4 Ağustos 2020 İstanbulda 4km 2 saati buluyor bazen. Rahmetli amcam derdi, eşek bile alsan klimalı olsun 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 4 Ağustos 2020 Paylaş 4 Ağustos 2020 İnan Çınar yazdı: Bu araç Amasya da. Fiyatı iyi gibi. Eğer düşünürsen bakarım. https://www.letgo.com/tr-tr/i/1998-ford-fiesta-125i-flair_e16b3ff1-8b5b-41ce-b761-b2e908fb469d foto çekerken yağ bidonunu alsaydı keşke Yorum bağlantısı
İnan Çınar 4 Ağustos 2020 Paylaş 4 Ağustos 2020 Fatih Keskin yazdı: foto çekerken yağ bidonunu alsaydı keşke Piyasası 28-30 bin olan bir aracı 23 e alınca yağ yakmıyor olmasını beklemez herhalde arkadaş. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 4 Ağustos 2020 Paylaş 4 Ağustos 2020 İnan Çınar yazdı: Piyasası 28-30 bin olan bir aracı 23 e alınca yağ yakmıyor olmasını beklemez herhalde arkadaş. ben ikinci el aldığım araçta herseyı beklerim kısmetten öte yol olmaz 1 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 15 Ağustos 2020 Paylaş 15 Ağustos 2020 Merhaba arkadaşlar, Aracımı sattım, şimdi araç bakıyorum. Gerçi 1-2 ay bekle diyorlar ama emin değilim fiyatlardan. Malum sitede bir corolla var beğendiğim, biraz bütçemin üzerinde. İlan numarası 848708684. Solda darbe almış gibi ama hava yastıklarında sorun olmadığı söyleniyor. Bir tane de avensis var beğendiğim numarası 848161766. Tüplü, sahibi uyum sorunu olmadığını söylüyor. Bilemedim. Satamam ama geniş ve benim için daha uygun bir araç. Ama motoru arıza yapar diye korkuyorum. Ya da başka öneriniz varsa 75-80 bin civarında değerlendirebilirim. İstenen şey mümkünse tam otomatik ve tüplü olsun. Az arıza çıkarsın Ha bir de kaputu tavanı boyasız olursa iyi olur benim için 😘 Yorum bağlantısı
Bülent Tarakçı 15 Ağustos 2020 Paylaş 15 Ağustos 2020 İkisi arasında seçim yapacak olsam Avensisi seçerdim. 2 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 15 Ağustos 2020 Paylaş 15 Ağustos 2020 Avensis'in motor kodu d4 ile ise lpg sorunu oluyor diye hatırlıyorum. 1 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 15 Ağustos 2020 Paylaş 15 Ağustos 2020 Sinan Akgöl yazdı: Avensis'in motor kodu d4 ile ise lpg sorunu oluyor diye hatırlıyorum. Sanırım d4 Yorum bağlantısı
Recommended Posts