İçeriğe Yönlendir

100.000 Lira Civarında Araç Önerileriniz

Murat Öngür

Recommended Posts

Cem Işık

Ayhan Bey,

Başlıkta "90-100 arası" demişsiniz de KM mi dir,  Bin TL mi dir emin olamadım, ben Bin TL olarak düzenledim. Değişiklik gerekirse bilgi verirsiniz. 

Yorum bağlantısı
Ayhan Esen
Cem Işık yazdı:

Ayhan Bey,

Başlıkta "90-100 arası" demişsiniz de KM mi dir,  Bin TL mi dir emin olamadım, ben Bin TL olarak düzenledim. Değişiklik gerekirse bilgi verirsiniz. 

Doğrudur Cem Bey, fiyat anlamında yazmıştım. Düzeltme için teşekkür ederim. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal

Dediğiniz rakamlara temiz titanium-x fiestalar denk geliyor, ki onlarda da benzinli otomatik çok az. Bahsettiğiniz araçların büyük çoğunluğu hasar kayıtlı km yüksek ve masraflı/masraf adayı araçlar olacaktır. 150-200000 km demek yapılmadıysa enjektör bakımı, baskı balata, yürüyen aksam bakımı demek en basiti. 

2013-2014 model benzinli otomatik corollalar denk gelebilir belki o rakamlara. Yine hb araç dediğiniz için aurisler olabilir aynı modellerde. 

Egeaların fiyatları ne durumda bilmiyorum belki onlardan denk gelebilir. 

Özetle c sınıfında çok seçenek yok, b sınıfında daha kolay bulursunuz. Tabi km çok sıkıntı değil, hasar kayıdı vs önemsiz araçta çok ciddi şeyler olmasın yeter derseniz c sınıfında seçenek artar. 

Yorum bağlantısı
Hüseyin Bilbey

Bayan kullanıcak,Auris yada 308 mantıķlı seçim olucak sanırım 

308, ile aurisin dolu modeli hangileridir?

2016 auris üst kasa denileni çok anlamadım. 2016 modelde 2 farklı kasamı var?  

Yorum bağlantısı
Hüseyin Bilbey

Şöyle sorayım auris ve 308

130000 tl limite en full ve kullanışlı olanı hangi serilerdir

Yorum bağlantısı
Kemalcan Taşkın

Herkese hayırlı ramazanlar abiler ve kardeşler 20 ila 27500 civarı japon olursa daha iyi olur otomatik vites araç arıyorum lütfen yardımcı olun

Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl
Sinan Akgöl

Senden de razı olsun biraz daha bakınırız

3 kapı 5 kapı 

maksimum 1600cc mi 2000cc İstanbul'da gözüme çarpanlar bunlar daha leşleride var fiyatı uygun olan.

Bu araçlar alındıktan sonra ustaya götürüp bütün sıvıları sıfırlatmak özellikle pahalı olmayan şanzıman yağını değiştirmekte fayda var. 

Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl
Kemalcan Taşkın yazdı:

Hocam orda bir tane toyota corolla ilanı var sence nasıldır

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-efsane-toyota-811900413/detay

Plakası ilk plakası olma ihtimali çok yüksek. 12 yıldır tek sahipte. Fiyat bu eder mi etmez mi bilemem piyasa belli ufak tefek vurukları var oda normal. Rengi beyaz kolay boyatılır bellide olmaz opak. Kontrol ettirilir binilir frenleri zayıftır ama kliması aktif en azından 4 cam otomatik. Önden büyük kazası yok ön panel etiketi orijinal duruyor. sağ çamurlukta çürük var sanırım macunlanmış orası.Eğer vaktin var ise gidilir canlı gözle bakılır. 

Yorum bağlantısı
Fikri Keleş

308 active ara donanim gayet yeterli,alure ise üst paket cam tavan  vs on arka park sensör,far yağmur sensör vs var.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

30 bine kadar arkadaşım corona ilanlarına baktı istanbuldan Sakarya'ya kadar hepsi dökük çürüktü 2 ay önce. 27-28 bin gibi manuel 96 model Sonata aldı

Bu arada olsa ben de alacaktım yoktu, 2 katı paraya buldum

Yorum bağlantısı
Kemalcan Taşkın
Sinan Akgöl yazdı:

Plakası ilk plakası olma ihtimali çok yüksek. 12 yıldır tek sahipte. Fiyat bu eder mi etmez mi bilemem piyasa belli ufak tefek vurukları var oda normal. Rengi beyaz kolay boyatılır bellide olmaz opak. Kontrol ettirilir binilir frenleri zayıftır ama kliması aktif en azından 4 cam otomatik. Önden büyük kazası yok ön panel etiketi orijinal duruyor. sağ çamurlukta çürük var sanırım macunlanmış orası.Eğer vaktin var ise gidilir canlı gözle bakılır. 

Yağ kaçağı varmış hocam aslında honda civiclere bakıyorum ama onlarda da otomatik cam klimalı modelleri zor bulunuyor 

Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl
(düzenlendi)
Kemalcan Taşkın yazdı:

Yağ kaçağı varmış hocam aslında honda civiclere bakıyorum ama onlarda da otomatik cam klimalı modelleri zor bulunuyor 

Yağ kaçağı nereden varmış üst kapak mı? alt karter contası mı? Bu piyasada zor yağ kaçağı olmaz kliması olmaz yani bi yerden bi bişekilde elde kalabilir :) 

O civiclerin ruhu çekilmiştir ayrıca :) 

tarihinde Sinan Akgöl tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Fatih Evcin
Hangi kasasına bakıyorsunuz? Klimalı otomatik Civic fiyatları bi hayli yükseldi.
Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl
Kemalcan Taşkın yazdı:

Honda euro civicler nasıldır sizce otomatik olanları

İes ile aynı.

Yorum bağlantısı
Fatih Evcin
Honda euro civicler nasıldır sizce otomatik olanları
Kaporta aksamı araştırmak lazım.
Yorum bağlantısı
Ayhan Esen
Metin Taşcı yazdı:

2015 peugeot 308 1.6bluehdi eat6 tavsiye ederim ama boş paket bulabilirsiniz. 

dolu ve ucuz bi araç isterseniz astra J kasa ile aynı olan cruze 1.6 ltz plus 1.6, tam otomatik 6 ileri olabilir.

Ü.Emre Kartal yazdı:

Dediğiniz rakamlara temiz titanium-x fiestalar denk geliyor, ki onlarda da benzinli otomatik çok az. Bahsettiğiniz araçların büyük çoğunluğu hasar kayıtlı km yüksek ve masraflı/masraf adayı araçlar olacaktır. 150-200000 km demek yapılmadıysa enjektör bakımı, baskı balata, yürüyen aksam bakımı demek en basiti. 

2013-2014 model benzinli otomatik corollalar denk gelebilir belki o rakamlara. Yine hb araç dediğiniz için aurisler olabilir aynı modellerde. 

Egeaların fiyatları ne durumda bilmiyorum belki onlardan denk gelebilir. 

Özetle c sınıfında çok seçenek yok, b sınıfında daha kolay bulursunuz. Tabi km çok sıkıntı değil, hasar kayıdı vs önemsiz araçta çok ciddi şeyler olmasın yeter derseniz c sınıfında seçenek artar. 

Emre Bey naptınız, 100 bin liraya c sınıf hemen hemen çoğu arabanın 2012-2015 model ikinci el alabilirsiniz. D sınıfı için dediğiniz doğru, yüksek hasar kayıtsız bulmak zor. 

Ha, sıfır boyalı alamazsınız diyorsanız haklısınız. O boyasızlar sıfırından da pahalı 😁

Metin Taşcı yazdı:

2015 peugeot 308 1.6bluehdi eat6 tavsiye ederim ama boş paket bulabilirsiniz. 

dolu ve ucuz bi araç isterseniz astra J kasa ile aynı olan cruze 1.6 ltz plus 1.6, tam otomatik 6 ileri olabilir.

Hiç 308 e binmedim hocam ama çoğu kişiden duydum. Merak ediyorum aslında. 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...