İçeriğe Yönlendir

100.000 Lira Civarında Araç Önerileriniz

Murat Öngür

Recommended Posts

• 3 hafta sonra...
Ahmet Çalışkan
Ahmet Çalışkan
Fatih Evcin yazdı:
Ahmet Caliskan yazdı:
Benim aklım Clio'da

Albea be oldu

Kaporasını aldık. Bi sıkıntı çıkmazsa yarın satışını veriyorum.

Yorum bağlantısı
Fatih Evcin
Neden satıyorsun, Albea ve sembol arasında pek fark yoktur ki şu durumda bence araç satmak pek iyi değil gibi.
Yorum bağlantısı
Ahmet Çalışkan
Fatih Evcin yazdı:
Ahmet Caliskan yazdı:

Neden satıyorsun, Albea ve sembol arasında pek fark yoktur ki şu durumda bence araç satmak pek iyi değil gibi.

Biraz masrafı vardı. Biraz da nakit ihtiyacı. Ayrıca Clio almak için satmıyorum zaten. Yukarıda verdiğim linkler dışında araç yok şehirde. İçlerinde en mantıklısı Clio geldi bana o yüzden onu dedim.

Yorum bağlantısı
Ahmet Çalışkan
Murat Gedik
Ahmet Caliskan yazdı:

Bu seçeneklere bakabilen oldu mu acaba? Varsa tavsiye alırım.

Bence de bunların içinden en alınası Clio gibi geldi bana. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Evcin

Bu seçeneklere bakabilen oldu mu acaba? Varsa tavsiye alırım.
Hemen hemen hepsi piyasa arabası. Ben Opel e öncelik verirdim, daha güncel duruyor görüntüsü .
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Bilbey

Merhabalar
max 130000 TL limit

Yılda en fazla 5000 km yol yapılacak ve genelde şehir içi ve kısa mesafede kullanılacak otomatik araç arıyorum

tercihen hatchback 'C Segmenti'

Tavsiye ve önerilerinize ihtiyacım var

saygılarımla

Yorum bağlantısı
İsmail Avcı
Merhabalar
max 130000 TL limit

Yılda en fazla 5000 km yol yapılacak ve genelde şehir içi ve kısa mesafede kullanılacak otomatik araç arıyorum
tercihen hatchback 'C Segmenti'

Tavsiye ve önerilerinize ihtiyacım var
saygılarımla

V40 veya bmw 1 serisi bakardim 2012-2014.
Yada daha genc yasta wv ,opel,ford bakilabilir .ben v40 alirdim heralde
Yorum bağlantısı
Hüseyin Bilbey
İsmail Avcı yazdı:

V40 veya bmw 1 serisi bakardim 2012-2014.
Yada daha genc yasta wv ,opel,ford bakilabilir .ben v40 alirdim heralde

Şanzıman yarı otomatikmi?

Çağlar Bayur yazdı:

peugeot bluehdi 1,6 tdci eat6

Kısa mesafelerde ve az km yapıcak arabada dizel sıkıntı olmazmı çağlar abi

Birde fransız arabaların dayanıksız olduğu kanısı var,ne derece doğrudur bilmiyorum

Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal

Ben olsam hiç düşünmeden yılda 5000 km yapağımı düşünüp Toyota Auris 1.6 otomatik alırdım. CVT şanzıman, şehiriçi ve özellikle uzunyolda gayet sessiz (120 km ile ortalama 2000-2250 devir aralığında) rahat rahat giderdim. 2016 modelleri bir üst kasa, 2015 leri  makyajsız olanı. 2016 kasalarda göstergeler vs daha güzel (2015 modellerde premium donanım göstergesi de güzeldir, diğerleri çok kullanışlı değil) Makyajlı kasada 130000 limiti ile biraz araştırmak beklemek  gerekebilir ama öncesi modellerde 110000-120000 aralığına güzel araçlar mevcut.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Hüseyin Bilbey yazdı:

Şanzıman yarı otomatikmi?

Kısa mesafelerde ve az km yapıcak arabada dizel sıkıntı olmazmı çağlar abi

Birde fransız arabaların dayanıksız olduğu kanısı var,ne derece doğrudur bilmiyorum

mercedesin motoru fransız.

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi
Çağlar Bayur yazdı:

mercedesin motoru fransız.

İdi.

Dci terkedildi om ye döndü 1.6 da. Ha a da 1.5 dci devam ediyor mu bilmiyorum Mercedes gözüyle bakılmıyor sonuçta

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
(düzenlendi)
Mustafa Tüfekçi yazdı:

İdi.

didi lipton fark etmez, fransız motorları iyidir, pazarlaması kötü

tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Mustafa Tüfekçi yazdı:

Ayvalık tostu ayvalikta, dci da renoda güzel

2019 yaklaşımı o , artık yeni düzen var

Yorum bağlantısı
Bülent Tarakçı

J kasa HB Astra (1.4 turbo benzinli Eat6 şanzıman) . 

Lastik sesini dert etmem diyorsanız, CVT şanzımanlı 1.6 benzinli Auris.

Yorum bağlantısı
Ayhan Esen
(düzenlendi)

Merhaba Arkadaşlar, yaklaşık 8 yıl önce 2007 focus ghia sahibi olmak nasip olunca aranıza katılmıştım. Bir yıl kadar sonra focus gidince yıllarca arabasız kaldım. Geçen yıl 2007 model civic 1.8 Hb almak nasip oldu. Şimdi aracımı satıp üstüne de biraz ekleme yaparak aracı yenileyeceğim inşallah.  

Maksimum 100 bin TL bandı olacak şekilde önerileriniz nelerdir acaba? Daha önce focus varken hep Kuga yı beğenirdim. Şimdi malum siteden ilanlara bakınca 2011-12 model 150 - 200 km arası birkaç ilan var hasar kayıtlı. Temizini bulmak imkansız mıdır?

Ya da diğer aklımdaki araç 2012-2013 focus hb titanium kasalara bakmak. Mondeoyu eskiden çok severdim, hatta iki arkadaşıma aldırdım. Ama 2 yıldır nedense bana çok büyük bir araçmış gibi geliyor ve almak istemiyorum o nedenle. Sanki zorlanarak sürecekmişim ve park mark olayları beni tiksindirecekmiş gibi hissediyorum. 

Aslında DS5 e çok niyetlendim ama en az 20 bin daha çıkmak gerekiyordu ve malesef çıkamıyorum. borca da girmek istemiyorum. Kia optima vardı, ikinci eli yok vazgeçtim. 

Marka takıntım yok arkadaşlar, sizlerin de önerilerine açığım. Otomotik vites şartım var arkadaşlar, bir de dolu paket tercihimdir. Kendi aracını satmayı düşünen olursa da görüşebiliriz

tarihinde Cem Işık tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...