İçeriğe Yönlendir

100.000 Lira Civarında Araç Önerileriniz

Murat Öngür

Recommended Posts

İnan Çınar

2006 hyundai  accent düşünür müsünüz ? Arkadaşımda  var satılık.

Sol arka çamurlukta işlem var. Kalanı  hatasız. 

Yorum bağlantısı
Metin Genç
(düzenlendi)
İnan Çınar yazdı:

2006 hyundai  accent düşünür müsünüz ? Arkadaşımda  var satılık.

Sol arka çamurlukta işlem var. Kalanı  hatasız. 

hangi modeli acaba hyundai'nin, aracın ilanı var mı, ya da örnek bir ilan gösterebilir misiniz

tarihinde Metin Genç tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Beklenti önemli. Araba çok . Fıesta havada gitti galeri aldı benden. Ben satıyom desem  gitmezdi :)

Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Metin Genç yazdı:

10 gün kadar oldu ihtiyacımdan dolayı arabamı sattım. kalan param 35-40 civarı. malum sitelerde geziyorum da, arkadaş hep mi hurda olur, 1 tık iyi olan hemen 6-7bin TL fark koyuyor. ne yapacaz yahu, ne alacaz. Ankaradan almalıyım şehir dışına çıkamam çünkü.

Manuel, LPG li, küçük büyük farketmez, ağır hasarlı olmasın ve motoru iyi olsun yeterki. Ne önerirsiniz, ruhum daraldı artık.

yeniden satma gayreti olmayacaksa, amerikan aracı alın. rahat edin.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat

ben lacetti öneririm 1.5 ay kadar önce arkadaşıma 2008 model 2 parça boyalısını 37.500 e aldık tam 😀

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Onur Çelebi

Bende 35 civarına Citroen C3 2004-06 model arası dizel bakıyorum. Bu fiyatlara temizleri var.

Yorum bağlantısı
Muhammed Orak
Metin Genç yazdı:

Almera nasıl bir araba acaba? 1.5 Tekna

bende var temiz bulursanız masrafsız araba, aldığımda  2 3 bin masraf etmiştim onun dışında bi sorun çıkartmadı.

Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat
Hatun büyük bunu kullanamam demezse bende bakıyorum aisin 4 ileri olanlara
Hatchback al :D
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Tansu Kalafatoğlu

İşe metroyla gidip gelmek istemiyorum. Beni işe götürüp getirecek bi araba lazım. 

bu nasıl arkadaşlar. 20 bin altında iç kozmetiği en sağlam bunu buldum. Sanki en dirisi bu gibi. Suzuki swift 1.3 yeni lpg’li 2001 model

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-suzuki-aciklamayi-okumadan-kimse-yazmasin-799555714/detay

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

İşe metroyla gidip gelmek istemiyorum. Beni işe götürüp getirecek bi araba lazım. 

bu nasıl arkadaşlar. 20 bin altında iç kozmetiği en sağlam bunu buldum. Sanki en dirisi bu gibi. Suzuki swift 1.3 yeni lpg’li 2001 model

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-suzuki-aciklamayi-okumadan-kimse-yazmasin-799555714/detay

Mazda yok mu?

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Köksal Yılmaz yazdı:

Mazda yok mu?

Temiz bulamıyorum. Temiz derken eli yüzü düzgün, aç kapa düğmeleri yerinde fazla oynanmamış. Mazda 626 bulsam pahalı oluyor. 

Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Alptuğ Özcan yazdı:

1.25 fiesta 20.000’i asmayacaksa bütçe biraz zor. Ayni araçtan kardeşime bakıyoruz 25den asagi düzgün bisey bulamadık. 

çok kalender araba ama onlar. değer bence.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Osman Ersöz

Bütçemiz bu kadar ama şu sıralar araba fiyatları malum herkezin bildiği gibi fiyat performans odaklı bir araç arıyorum. Marka model farketmez su an için araç tavsiyelerinizi bekliyorum.

Bütçemiz 50 bin manisada ikamet ediyorum il dışıda olur fark etmez.

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
Temiz bulamıyorum. Temiz derken eli yüzü düzgün, aç kapa düğmeleri yerinde fazla oynanmamış. Mazda 626 bulsam pahalı oluyor. 
Onu demiyorum yahu, evdeki mazdaya ne oldu :)
Yorum bağlantısı
Mesut Eyibil

eğer hiçbir kriteriniz yoksa;

opel corsa dizel menuel

honda jazz

hundai i20

hundai i10

toyota yaris

genel anlamda en çok tutan bunlara bakcaksınız. ben 60 bine kardeşime 2015 model i10 aldım geçen ay siz düşünün fiyarları tabi yukarda belittiklerim eski kasalar :)

Yorum bağlantısı
Ali Osman Ersöz
Mesut Eyibil yazdı:

eğer hiçbir kriteriniz yoksa;

opel corsa dizel menuel

honda jazz

hundai i20

hundai i10

toyota yaris

genel anlamda en çok tutan bunlara bakcaksınız. ben 60 bine kardeşime 2015 model i10 aldım geçen ay siz düşünün fiyarları tabi yukarda belittiklerim eski kasalar :)

Aslında i20 i30 ve cruze aklımda da iste fiyatlar dolayısıyla bütçeyi asmak istemiyorum düşünme aşamasındayım daha.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...