İçeriğe Yönlendir

100.000 Lira Civarında Araç Önerileriniz

Murat Öngür

Recommended Posts

Mehmet Göktürk yazdı:

Alan da satan da piyasa berbat diyor anlamıyorum

ben yakın tarihte 2. el araba aldım

25 le başladım yok

35 e çıktım yok

40 a dizel manuel bir araba alim dedim ( çoğu pert bağcılar galeri arabası ne üdüğü belirsiz leş ilanlar)

50 ye yakın bir fiyata bakım geçmişi belli olan içime sinen bir manuel dizel c sınıfı araç bulabildim.

piyasa çok yüksek . 

açıkçası 30 bin bütçe ile düzgün focus 1 denk gelmez diye tahmin ediyorum

hyundai elentra olabilir mesela 

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Gökhan Aksu

Arkadaşlar merhaba,

Kayın babam için en fazla 50.000 TL bütçeli,dizel,düz vites tercihen hatchback bir araç arayışım var.

Linkteki araçlar gözümüze hoş görüldü.Bu konuda öneri ve desteklerinize ihtiyacım var.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2010-plus-plushatasiz-boyasiz-plus-plusfocus-plus-plus1.6-tdci-plus-plustrend-x-plus-plusdizel-777867795/detay

https://www.arabam.com/ilan/sahibinden-satilik-renault-megane-1-5-dci-dynamique/model-yukselticegim-icin-satiyorum/12937180

Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz

bana focus daha agır bastı yalnız içerde sunu ısıkta fotograf cektikleri için aracın hatlarını tam göremiyorum

hasar sorgulamada exper raporlu araclarda değişen parcalar dedigi zaman aracın biyerleri değişmiş algılıyorum ben ama neresi arastırmak lazım. hayırlısı

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Atagenç

Dizele ihtiyaç duyacak kadar (yılda 20bin ve üstü km) binmiyorsa benzinli bakın.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Arkadaşlar merhaba,

Merhaba Gökhan. Araç danışma bölümüne taşıdım.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal

İlk aracın km yüksek, sonrasında turbo enjektör egr gibi aksamlar sorun çıkarabilir. Bilmiyorum uygun mu ancak ya b sınıfı dizellere yönelin ya da c sınıfı benzinli bakın. Diğer türlü 50000 dediğiniz araç 60000 lirayı bulabilir. 

Astra hb h kasa(biraz zor ama bakılabilir)

Toyota auris veya corolla hb olabilir (dizel ve araç durumuna göre ancak benzinlisi daha iyidir) 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Gökhan Aksu
(düzenlendi)
Okay Kaygusuz yazdı:

bana focus daha agır bastı yalnız içerde sunu ısıkta fotograf cektikleri için aracın hatlarını tam göremiyorum

hasar sorgulamada exper raporlu araclarda değişen parcalar dedigi zaman aracın biyerleri değişmiş algılıyorum ben ama neresi arastırmak lazım. hayırlısı

Bende şahsen Focus tercih ediyorum ama Renault'a takmış durumda.Vazgeçirmeye çalışıyorum

Ali Darbaz yazdı:

Babamda Cruze var, arabaya aşık olduk. Onuda bir düşünün. 

Chevrolet hiç düşünmüyor maalesef.

Murat Atagenç yazdı:

Dizele ihtiyaç duyacak kadar (yılda 20bin ve üstü km) binmiyorsa benzinli bakın.

En fazla yılda 8-10 bin km yapar.Bu konuda da fikrini değiştirebilecek miyim bakalım.

Mehmet Ozyurek yazdı:

Merhaba Gökhan. Araç danışma bölümüne taşıdım.

Teşekkürler Emmim.

Ü.Emre Kartal yazdı:

İlk aracın km yüksek, sonrasında turbo enjektör egr gibi aksamlar sorun çıkarabilir. Bilmiyorum uygun mu ancak ya b sınıfı dizellere yönelin ya da c sınıfı benzinli bakın. Diğer türlü 50000 dediğiniz araç 60000 lirayı bulabilir. 

Astra hb h kasa(biraz zor ama bakılabilir)

Toyota auris veya corolla hb olabilir (dizel ve araç durumuna göre ancak benzinlisi daha iyidir) 

Bir araştırayım.teşekkürler.

tarihinde Gökhan Aksu tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Atagenç
Gökhan Aksu yazdı:

En fazla yılda 8-10 bin km yapar.Bu konuda da fikrini değiştirebilecek miyim bakalım.

En az 55-60 yaşlarında bir insan. 300bindeki dizellerin derdini ve arıza ihtimallerini göze almak o kadar binmeye mantıksız.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Gökhan Aksu
Murat Atagenç yazdı:

En az 55-60 yaşlarında bir insan. 300bindeki dizellerin derdini ve arıza ihtimallerini göze almak o kadar binmeye mantıksız.

Yaş 68.Benzinli bakmaya başladım:))

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Fatih Evcin
Gökhan Aksu yazdı:

Arkadaşlar merhaba,

Kayın babam için en fazla 50.000 TL bütçeli,dizel,düz vites tercihen hatchback bir araç arayışım var.

Linkteki araçlar gözümüze hoş görüldü.Bu konuda öneri ve desteklerinize ihtiyacım var.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2010-plus-plushatasiz-boyasiz-plus-plusfocus-plus-plus1.6-tdci-plus-plustrend-x-plus-plusdizel-777867795/detay

https://www.arabam.com/ilan/sahibinden-satilik-renault-megane-1-5-dci-dynamique/model-yukselticegim-icin-satiyorum/12937180

Merhaba, 

Baktığınız araçların km yüksek. Km yüksek olduğu için fiyatları uygun. 

daha düşük model bakmanızı tavsiye ederim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak
Gökhan Aksu yazdı:

Yaş 68.Benzinli bakmaya başladım:))

Honda Accord 2.4 Executive bakın derim. Otomatik, taş gibi araba. 

Murat Atagenç yazdı:

Genç arabası bu demezseniz :)

Bu da olur. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Gökhan Aksu
Murat Atagenç yazdı:

Genç arabası bu demezseniz :)

Güzel araç.Demeyiz😃 ancak bütçe maalesef 50.000

Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Eyüp Çetin

Arkadaşlar yaklaşık 2-3 ay önce ailem bir kaza yaptı ve araç pert oldu. Şu anda yeni araç arıyorlar. Bütçe maksimum 63000 lira. Bütün araba modellerine açığız. Öneriler arasından en uygun olanına yönetebiliriz. Aşağıda attığım linkte bir Focus var fakat nasıl bir araçtır bilemiyorum. LPG'li bir araba ve bu model için sorun teşkil ediyor mu sizce? Fikirlerinizi bekliyorum. 

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-sahibinden-temiz-focus-hb-787477660/detay

Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

Geçmiş olsun öncelikle.

Gaziantep, Şehitkamil, kapalı plaka... ilandan kaçarak uzaklaşın. Genel olarak focus mk2.5 öneririm tabi, 6 senedir dizeline biniyorum.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl
(düzenlendi)

Eyüp hocam öncelik olarak lpgli Hb manuel bakiyoruz dogru mudur?

tarihinde Sinan Akgöl tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin
Sinan Akgöl yazdı:

Eyüp hocam lpgli bakiyoruz

Hb bakiyoruz

Manuel bakiyoruz dogru mudur?

Yok yok. Bu öylesine baktığım bir arabaydı. Herhangi bir araç olabilir. Sedan da olabilir, hatchback de, LPG'li veya dizel de olabilir. Önerilere göre karar vereceğiz. Yeni bakmaya başladık. 

Yorum bağlantısı
Fatih Akbaş

W203 kasa C200 Kompresör yada 210 kasa Kompresör mercedes öneririm

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray

63 bin liramız var ben bu paraya alınabilecek araçlar epey eski yada düşük sınıf. ne kadar ciddi bir problem farkındamısınız? 63 bin tl ne kadar sürede biriktirilebilir kendi halinde bir çalışan tarafından? bence de alınabiliyorsa hemen temiz ve daha ucuz bir araç alınıp yola devam edilmeli. her ay yüzde 5 artıyor fiyatlar çünkü. en kıymetli şey nakit para gibi görünüyor.

Yorum bağlantısı
Emrah Uludağ

Sahibini bildiğiniz bi satılık araç varsa beklemeyin. Yoksa en büyük kriteriniz son sahiplik süresi olsun derim ben. Malum sitedeki 10 ilandan 4'ü esnaf, 4'ü alsatçı, 2'si de gerçek sahibinden. Özellikle piyasa arabası olarak bilinen modeller alsatçılar arasında elden ele geziyor, hepsi de bakımsız, çoğunun km'si oynanmış ama ortaya çıkarsa kim oynamış bilen yok, iki senede 7 sahip değişmiş. İşiniz biraz zor ama içinize sinen aracı evelemeden almak en iyisi. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...