İçeriğe Yönlendir

100.000 Lira Civarında Araç Önerileriniz

Murat Öngür

Recommended Posts

Hacı Şenyurt

Bu butce ile en iyi tercih bilinmeyen bir model bile olsa tanidiktan olan araci almaktir sanirim. Tanidikta yoksa yerli olanlari tercih etmek butce acisindan sizi yormayacaktir. Rakamlari bilmiyorum ancak fiesta 1.25 tercih sebebim olurdu. Birde japonlar tercih edilebilir otomatik ihtiyaci var ise degelbdirilebilir. Arayisiniz hayirli olsun.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan

1.25 fiesta 20.000’i asmayacaksa bütçe biraz zor. Ayni araçtan kardeşime bakıyoruz 25den asagi düzgün bisey bulamadık. 

Yorum bağlantısı
Recep Ertuğrul
Tayfun Aydın yazdı:

hocam manuel de bulabilir. tabii biraz araştırma ve pusu atacak :)

Civic hiç düşünmüyordum ama artık onu yada focus 2.5 a bakacam. Nasip artık hangisiyse.

Yorum bağlantısı
Emrah Uludağ

Hocam benim araba artık satılık değil ama Mazda'yı da listene ekleyebilirsin. BL Kasa touring donanım dijital klima, esp-asr, 6 ileri 115 hp dizeli 150.000 km civarı, ufak tefek hasarlı, bakımlı olanı 55'e bulunur. 

Yorum bağlantısı
Selim Bilgin

Durum başlıkta yazdığım gibi, genel olarak eşimin kullanması için Giulietta'yı satmadan bir otomobil daha almak istiyorum.

Kriterim HB olması, tam otomatik ya da DSG olması, benzinli olması. (LPG ya da dizel istemiyorum=

B sınıfları uçmuş fiyatta.

Golf GT var bir tane?

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-golf-2008-model-1.4-tsi-gt-170-hp-sport-753263016/detay/

Ne dersiniz? Alternatif önerisi olan var mı?

Yorum bağlantısı
Hacı Şenyurt

O butceye honda cazz baksaniz olur mu ki? Kulanan hanimefendi arkadaslarimiz hep cok begenmislerdi. C3 picasso da olabilir. Ama sadece ise gidis gelis havali olsun sa mesele seat ibiza ds3 mini bakilabilir.

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

Piyasası yok denilen mazda 3’ler bile uçtu. Benim aracın muadilleri 75-85 arası fiyatlanıyor. 

Yorum bağlantısı
Fikri Keleş

Zor bi fiyat 

Benim de kriterim bu ama araclar uçtu 

6 ay evvrl 50 bin olan i20 ler bile 65 70 olmus

Yorum bağlantısı
Selim Bilgin
Ali Darbaz yazdı:

O fiyata garantisi devam eden 1.2 elite i10 alabilir siniz. 

Otomatik?

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Çağlar Bayur

bütçe üstü ama innılmaz güzel araba 2017 üstü suzuki baleno otomatikler de çok iyi

Yorum bağlantısı
Selim Bilgin
Çağlar Bayur yazdı:

bütçe üstü ama innılmaz güzel araba 2017 üstü suzuki baleno otomatikler de çok iyi

Satılık Focus-S yok mu?

Yorum bağlantısı
Selim Bilgin

Devamında başka arabalar da sorup fikir danışacaktım, konu uçmuş, birleştiren moderatör arkadaşlara teşekkürler. :) 

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi
Selim Bilgin yazdı:

Durum başlıkta yazdığım gibi, genel olarak eşimin kullanması için Giulietta'yı satmadan bir otomobil daha almak istiyorum.

Kriterim HB olması, tam otomatik ya da DSG olması, benzinli olması. (LPG ya da dizel istemiyorum=

B sınıfları uçmuş fiyatta.

Golf GT var bir tane?

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-golf-2008-model-1.4-tsi-gt-170-hp-sport-753263016/detay/

Ne dersiniz? Alternatif önerisi olan var mı?

Corsa 1.4 

Yorum bağlantısı
Selim Bilgin
Mustafa Tüfekçi yazdı:

Corsa 1.4 

65 altı tüm ilanlara baktım, çok yıkık hepsi, düzgünü hiç yok gibi.

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi
Selim Bilgin yazdı:

65 altı tüm ilanlara baktım, çok yıkık hepsi, düzgünü hiç yok gibi.

Tamam gel jipi al LPG yi sokersin.  :p

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...