Arif Aykın 21 Aralık 2020 Yazar Paylaş 21 Aralık 2020 Arif Aykın yazdı: Bugün ilk kendi hatam olan kazaya karıştım sabah işe giderken. Çok şükür büyük birşey yok ama insanın yinede canı sıkılıyor. Kaportacı arkadaşımla beraber tamponu komple söktük ve tampon radyatör panel ızgarası kırılmış tüm tırnaklar plastik kaynak içe düzelttik logo altı görülüyor zaten üstteki fotoğrafta tırnaklar ve tamponda hafif yırtık vardı tamamını düzelttik. Arif Aykın yazdı: Bugün sabah iş yerinde otoparkta arabayı park ederken işe geç kalıyorum telaşıyla manevrayı hesap edemeyip ön sol çamurluğu tofaş-kartal model arabanın tamponuna sürttük. Tam çizgi üzerinde resimde görüleceği gibi göçük oluştu İlk hasarlı kazamız arabamızla tam 1 yılını doldurdu böyle bir olay oldu Aynı zamanda sol ön çamurluk çizgi bölgesinde oluşan göçüğüde işlemsiz düzeltme yaptık orayı da hallettik. Arka tampon altı plastik muhafaza çok aşırı bel vermişti çok çirkin görünüyor ve LPG dolum ağzı içine girmişti orayı da hallettik ve gönül rahatlığıyla binmeye devam. 4 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 21 Aralık 2020 Paylaş 21 Aralık 2020 Allah beterinden korusun Tekrar geçmiş olsun. 2 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 8 Mart 2021 Yazar Paylaş 8 Mart 2021 2 aydır yıkanmıyordu aracımız ve iş yerinin otoparkında kireç desen kireç değil tuhaf bir kalıntı oluşuyor yağmurla beraber. Ne kadar sık yıkatsan da aralıklı yıkatsanda sonuç kaçınılmaz oluyor maalesef. Sonunda yıkattık ve önceki sonraki hali paylaştım. Sonrası 4 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 8 Mart 2021 Paylaş 8 Mart 2021 Arabam kireçtir benimYüzüm güleçtir benim [emoji16] 1 1 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 8 Mart 2021 Yazar Paylaş 8 Mart 2021 Hay maşallah ne güzel uydurmuşsun 😂😂😂 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 8 Mart 2021 Paylaş 8 Mart 2021 Hay maşallah ne güzel uydurmuşsun [emoji23][emoji23][emoji23]Türküsü de güzeldir [emoji16] Yorum bağlantısı
Arif Aykın 9 Mart 2021 Yazar Paylaş 9 Mart 2021 Metin Akbal yazdı: Türküsü de güzeldir Nasıl türkü mü bu ben bilmiyordum 😖 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 9 Mart 2021 Paylaş 9 Mart 2021 Arif Aykın yazdı: Nasıl türkü mü bu ben bilmiyordum 😖 Odam kireçtir benim, Yüzüm güleçtir benim, Soyun da gir koynuma Terim ilaçtır benim https://www.youtube.com/watch?v=PMqYQjFok34 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 9 Mart 2021 Yazar Paylaş 9 Mart 2021 Metin Akbal yazdı: Odam kireçtir benim, Yüzüm güleçtir benim, Soyun da gir koynuma Terim ilaçtır benim https://www.youtube.com/watch?v=PMqYQjFok34 Abi yapma böyle şeyler nasıl müstehcen türküler böyle 😂😂😂 Odam kireç tutmuyor sözleri böylemiymiş demek ki hiç oralara kulak vererek dinlememişim😂 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 10 Mart 2021 Paylaş 10 Mart 2021 Bel veren tampon nasıl onarıldı. Bende yaptırmak isterim . Bendeki bel resimdeki gibi. Yorum bağlantısı
Arif Aykın 25 Nisan 2021 Yazar Paylaş 25 Nisan 2021 Ali Darbaz yazdı: Bel veren tampon nasıl onarıldı. Bende yaptırmak isterim . Bendeki bel resimdeki gibi. Kusura bakma yeni gördüm yazını. Kaportacı arkadaşım ısıtarak yapacaktı ama tekrar olur dedi o yüzden alttan doğru yan u gibi parça yapıpta vidayla sabitledi diye hatırlıyorum. Arabaya inince fotoğraf çekerim. Yorum bağlantısı
Arif Aykın 29 Nisan 2021 Yazar Paylaş 29 Nisan 2021 @Ali Darbaz bu şekilde bir aparatla sabitledi problem yok şu anda. 2 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 10 Haziran 2021 Yazar Paylaş 10 Haziran 2021 Arabayı 2 ay sonra bugün yıkattık daha nazar mı değdi ne olduysa sürttük arabayı 😔😔😔 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 10 Haziran 2021 Paylaş 10 Haziran 2021 Pis gezsek olmuyor temiz gezsek yine olmuyor. Çok geçmiş olsun. 1 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 10 Haziran 2021 Yazar Paylaş 10 Haziran 2021 Metin Akbal yazdı: Pis gezsek olmuyor temiz gezsek yine olmuyor. Çok geçmiş olsun. Daha bugün yıkamacıyla konuştuk abi maşallah km falan yerinde tertemiz araba nota koruma yapalım biran önce beyazda olsa boya yanıyor dedi meguiars kullanıyorum sıkıntı yaşamayız dedi inşallah dedim başımıza gelene bak. 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 10 Haziran 2021 Paylaş 10 Haziran 2021 yahu ne yaptın caanım arabaya. Üzüldüm şimdi. Yorum bağlantısı
Arif Aykın 10 Haziran 2021 Yazar Paylaş 10 Haziran 2021 Ali Darbaz yazdı: yahu ne yaptın caanım arabaya. Üzüldüm şimdi. Ya sorma valla çok sıkıldı o anda. Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 10 Haziran 2021 Paylaş 10 Haziran 2021 Geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın. 1 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 11 Haziran 2021 Yazar Paylaş 11 Haziran 2021 Bugün arkadaşıma getirdim. Axa ile anlaşması yok bu sebepten dolayı muhafiyet uygulaması yapılıyormuş sanırım poliçede öyle yazıyor. Başka anlaşmalı yerden dosya açtıracak ama arkadaşım kendi dükkanında yapacak. Boya dahil 800-1000 TL arası masraf olur dedi. Yorum bağlantısı
Arif Aykın 19 Haziran 2021 Yazar Paylaş 19 Haziran 2021 (düzenlendi) Bugün Karabük -Ankara yolculuğu yaptık. Toplam 490 km yol yapmışız. 49.4 lt LPG ile gidip geldik yolu. Yola çıkmadan yol bilgisayarı sıfırlamadık yaptım ve ortalama yakıtı. Ortalama hız 94.7 km/H ortalama yakıt 7.6 lt gösteriyordu arabayı stop ettiğimde. 180 km/H hızı da gördüm kaç defa ve arabanın maşallahı vardı ne titreme ne başka birşey yoktu çok şükür. Dönüşte çubuk ilçesine uğradığımdan dolayı Çerkeş üzerinden geldim o yüzden yakıt ortalaması biraz arttı ortalama hız değeri düştü. 19 Haziran 2021 tarihinde Arif Aykın tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 29 Haziran 2021 Yazar Paylaş 29 Haziran 2021 Araç geçen hafta pazartesiden beri sanayide bende ikame araç var, aracın normalde işlemleri bitti bugün almaya gittim boyasını beğenmediğim yerler vardı o yüzde bıraktım geri pasta cila yaptırdım komple arabaya kendine gelsin diye ama kuş pislikleri beyaz arabada da belli oluyormuş baya bi o yüzden iki üç yerdeki durum biraz üzdü beni. işlem yapılan bölge, pasta cila sonrası bugün alırken çektim sonra geri bıraktım 😁 3 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 30 Haziran 2021 Yazar Paylaş 30 Haziran 2021 Aracımı teslim aldım bugün, boya yapılan alanı işaretledim. Aynı zamanda dün bahsettiğim kuş pisliklerinin bırakmış olduğu lekeleri de işaretledim 😔 Zamanında dolu hasarı oluşmuş araçta ve boyasız düzeltme yapılmış ama sonrasında doluya yakalanmadık diye hatırlıyorum fakat 2 tane dolu göçüğü gördüm belki de pasta cila yapıldığından dolayı belirginleşti. Boya yapılan yer, 5 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 30 Haziran 2021 Paylaş 30 Haziran 2021 Gözün aydın Arif abi. Güzel olmuş güle güle kullan 🙂🙂 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts