Öner Kurukuz 23 Ağustos 2019 Paylaş 23 Ağustos 2019 Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız binin inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 23 Ağustos 2019 Paylaş 23 Ağustos 2019 Hayırlı olsun, kazasız belasız inşallah. Bir kaç kere kullanmıştım bu araçtan çok keyifli ve hoş bir araç sadece ön direkleri biraz yadırgamıştım, görüşümü etkilemişti baya . 1 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 23 Ağustos 2019 Yazar Paylaş 23 Ağustos 2019 Öner Kurukuz yazdı: Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız binin inşallah. Teşekkür ederim. Fatih Evcin yazdı: Hayırlı olsun, kazasız belasız inşallah. Bir kaç kere kullanmıştım bu araçtan çok keyifli ve hoş bir araç sadece ön direkleri biraz yadırgamıştım, görüşümü etkilemişti baya . Teşekkürler ilk başta banada tuhaf geldi ama fiestanında ön direk biraz uzundu hemen alıştım sıkıntı şimdilik yok. Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 23 Ağustos 2019 Paylaş 23 Ağustos 2019 Arif Aykın yazdı: Teşekkür ederim. Teşekkürler ilk başta banada tuhaf geldi ama fiestanında ön direk biraz uzundu hemen alıştım sıkıntı şimdilik yok. bana tombul gelmişti baya 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak 23 Ağustos 2019 Paylaş 23 Ağustos 2019 Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Onur Bulut 23 Ağustos 2019 Paylaş 23 Ağustos 2019 Hayırlısı olsun. Fiesta'dan sonra uçan halı gibi gelmiştir Astra Bende 1.6 T Cosmo İnsignia arayışındayım. Bakalım nasip. 1 Yorum bağlantısı
Onur Çelebi 23 Ağustos 2019 Paylaş 23 Ağustos 2019 Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın 1 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 23 Ağustos 2019 Yazar Paylaş 23 Ağustos 2019 Gökhan Albayrak yazdı: Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanın. Mert Üçkaleler yazdı: Hayırlı olsun 🧿 Onur Çelebi yazdı: Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın Teşekkür ederim hepinizede. Onur Bulut yazdı: Hayırlısı olsun. Fiesta'dan sonra uçan halı gibi gelmiştir Astra Bende 1.6 T Cosmo İnsignia arayışındayım. Bakalım nasip. Evet gerçekten güzel keyif açısından. Yorum bağlantısı
Arif Aykın 29 Ağustos 2019 Yazar Paylaş 29 Ağustos 2019 Şimdilik telefon fotoğraflarıyla idare edeceğiz. Bugün ancak yıkatma fırsatım oldu. 9 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 29 Ağustos 2019 Paylaş 29 Ağustos 2019 Acil Yapilacaklar listesi: Camlara krom cerceve krom Plakalik Sticker. 😊 Takipteyim🙄 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 29 Ağustos 2019 Paylaş 29 Ağustos 2019 Maşallah güle güle kullanın kazasız belasız inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 29 Ağustos 2019 Yazar Paylaş 29 Ağustos 2019 (düzenlendi) Alpay Sumer yazdı: Acil Yapilacaklar listesi: Camlara krom cerceve krom Plakalik Sticker. 😊 Takipteyim🙄 Sticker talep ediyorum acil😀😀😀 Krom çerçeve ilk sırada bende de. Krom plakalık bilmiyorum abi bakayım onada 😊 Sinan Akgöl yazdı: Maşallah güle güle kullanın kazasız belasız inşallah. Teşekkür ederim allah razı olsun 29 Ağustos 2019 tarihinde Arif Aykın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 29 Ağustos 2019 Paylaş 29 Ağustos 2019 Tabii ki etik değil ama maalesef yapılıyor. Fakat burada sorumlu eksperler mi sigortacılar mı bilemiyorum? Aracı kontrol etmeden tamam yaptık diyorlar. [emoji3526]Sorumlu araç sahibidir. Eksper zaten görmez. Acente de güvenmiştir. Acil Yapilacaklar listesi: Camlara krom cerceve krom Plakalik Sticker. [emoji4] Takipteyim[emoji849]Ben talep listesini bi kontrol edeyim. Bakmıyorum çoktandır. Şimdilik telefon fotoğraflarıyla idare edeceğiz. Bugün ancak yıkatma fırsatım oldu.Hayırlı olsun.Opelin çirkin aracı yok. Bu da çok yakışıklı. Maşallah. Güle güle kullan. 2 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 29 Ağustos 2019 Yazar Paylaş 29 Ağustos 2019 Mehmet Ozyurek yazdı: Sorumlu araç sahibidir. Eksper zaten görmez. Acente de güvenmiştir. Ben talep listesini bi kontrol edeyim. Bakmıyorum çoktandır. Hayırlı olsun. Opelin çirkin aracı yok. Bu da çok yakışıklı. Maşallah. Güle güle kullan. Teşekkür ederim abi allah razı olsun zilin sesini duydun hemen geldin 😊😊 ne zaman geliyor sticker😊 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 29 Ağustos 2019 Paylaş 29 Ağustos 2019 Sipariş vermiştim. Yapılmıştır. Gidip almaya fırsat bulamadım. Yorum bağlantısı
Arif Aykın 29 Ağustos 2019 Yazar Paylaş 29 Ağustos 2019 Mehmet Ozyurek yazdı: Sipariş vermiştim. Yapılmıştır. Gidip almaya fırsat bulamadım. Canın sağolsun abi biz yabancı değiliz müdavimiyiz zaten😊 gelince hallederiz. 2 Yorum bağlantısı
Ersin Gökdemir 29 Ağustos 2019 Paylaş 29 Ağustos 2019 Hayırlı olsun. Allah kazasız belasız binmek nasip etsin. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 30 Ağustos 2019 Paylaş 30 Ağustos 2019 Maşallah Maşallah. Arka koltuğunda bebek koltuğu görünce daha bi seviyorum ben bu arabaları 1 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 30 Ağustos 2019 Yazar Paylaş 30 Ağustos 2019 Ersin Gökdemir yazdı: Hayırlı olsun. Allah kazasız belasız binmek nasip etsin. Teşekkür ederim allah razı olsun. Fatih Evcin yazdı: Maşallah Maşallah. Arka koltuğunda bebek koltuğu görünce daha bi seviyorum ben bu arabaları Bende ayrı sevdim bu kadar geniş olacağını tahmin etmiyordum. Yorum bağlantısı
Arif Aykın 30 Ağustos 2019 Yazar Paylaş 30 Ağustos 2019 Alpay Sumer yazdı: arif bu hangi paketti? Edition paketi abi. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 30 Ağustos 2019 Paylaş 30 Ağustos 2019 Arif Aykın yazdı: Sticker talep ediyorum acil😀😀😀 Taleplere baktım ama.. Yok talep göremedim İstiyorsan ilk mesajda tarif edildiği şekilde talep etmelisin.. Yorum bağlantısı
Arif Aykın 30 Ağustos 2019 Yazar Paylaş 30 Ağustos 2019 Mehmet Ozyurek yazdı: Taleplere baktım ama.. Yok talep göremedim İstiyorsan ilk mesajda tarif edildiği şekilde talep etmelisin.. Abi kusura bakma. Bende unuttum oradan talep etmeyi hata benim. Fiesta için göndermiştin ama bunun İçin talep etmeyi unuttum hemen talep ediliyor. 😌 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts