Ali Darbaz 28 Ağustos 2021 Paylaş 28 Ağustos 2021 (düzenlendi) yahu Arif, fıstık gibi Astra J , dolum ağzı imiş, filtre imiş. Sök at kurtul LPGyi. Senin motorun soğutma sistemindeki termal yükün miktarını ölçebilsek, kesin lpg butonuna korkudan basmak istemezdin. 28 Ağustos 2021 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Metin Akbal 28 Ağustos 2021 Paylaş 28 Ağustos 2021 Valla bende filtreler bu kadar kirli çıkmadı. Gaz kesici filtreye baktin mı geçenlerde seni etiketlemiştim. Yorum bağlantısı
Arif Aykın 28 Ağustos 2021 Yazar Paylaş 28 Ağustos 2021 Ali Darbaz yazdı: yahu Arif, fıstık gibi Astra J , dolum ağzı imiş, filtre imiş. Sök at kurtul LPGyi. Senin motorun soğutma sistemindeki termal yükün miktarını ölçebilsek, kesin lpg butonuna korkudan basmak istemezdin. gel Karabük’e ölçelim kardeşim ayıpsın 😃 Metin Akbal yazdı: Valla bende filtreler bu kadar kirli çıkmadı. Gaz kesici filtreye baktin mı geçenlerde seni etiketlemiştim. Abi gfi sisteminde bir adet filtre varmış. 1 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 2 Eylül 2021 Yazar Paylaş 2 Eylül 2021 (düzenlendi) İki gün önce bakımlar için sipariş vermiş olduğun ürünler bugün elime ulaştı ve bakımı yaptırdım. 5-30 liqui-Moly 4600 5 lt Hava filtresi filtron polen filtresi filtron yağ filtresi gm marka, ayrıca krater korumada ve motor üzerinde terleme şeklinde yağ gördüğüm için yağ sızıntı önleyici würth, arka balatalar bittiğinden apatech marka Balata taktılar ses sorunu yaşarsan direkt gel dediler garanti verdiler. Km 80690, 300 işlik, 120 sızıntı giderici, 200 Balata ve 25 TL temizleme spreyi ücreti ödedim. 360 TL yağa ödeme yaptım hb üzerinden, 151 TL filtrelere ücret ödedim. 1150 TL bitirdik işi. Bakım öncesi arabanın motor hali Motor gövdesindeki yağlanma Komple işlem bittikten sonra würth temizleme spreyi ile heryer temizlendi birdahaki gelirse ona göre yer tespiti yapılacak. 2 Eylül 2021 tarihinde Arif Aykın tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı
Hacı Şenyurt 2 Eylül 2021 Paylaş 2 Eylül 2021 İki gün önce bakımlar için sipariş vermiş olduğun ürünler bugün elime ulaştı ve bakımı yaptırdım. 5-30 liqui-Moly 4600 5 lt Hava filtresi filtron polen filtresi filtron yağ filtresi gm marka, ayrıca krater korumada ve motor üzerinde terleme şeklinde yağ gördüğüm için yağ sızıntı önleyici würth, arka balatalar bittiğinden apatech marka Balata taktılar ses sorunu yaşarsan direkt gel dediler garanti verdiler. Km 80690, 300 işlik, 120 sızıntı giderici, 200 Balata ve 25 TL temizleme spreyi ücreti ödedim. 360 TL yağa ödeme yaptım hb üzerinden, 151 TL filtrelere ücret ödedim. 1150 TL bitirdik işi. Bakım öncesi arabanın motor hali Motor gövdesindeki yağlanma Komple işlem bittikten sonra würth temizleme spreyi ile heryer temizlendi birdahaki gelirse ona göre yer tespiti yapılacak. Süper çok güzel olmuş darısı sonraki bakıma artık. 1 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 2 Eylül 2021 Yazar Paylaş 2 Eylül 2021 (düzenlendi) Hacı Şenyurt yazdı: Süper çok güzel olmuş darısı sonraki bakıma artık İnşallah. Ön balatalardan ses geliyor ara ara ama değiştirmeyelim boşa para harcamayın dediler peki dedik. Araba hemen anında kendini belli etti bakım sonrası 2 Eylül 2021 tarihinde Arif Aykın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Arif Aykın 24 Kasım 2021 Yazar Paylaş 24 Kasım 2021 83920 km de kışlıklarımızı taktırdık. 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 24 Kasım 2021 Paylaş 24 Kasım 2021 Yol yapmamış bu yahu. Ben 110 bin oldum. Yorum bağlantısı
Arif Aykın 24 Kasım 2021 Yazar Paylaş 24 Kasım 2021 Metin Akbal yazdı: Yol yapmamış bu yahu. Ben 110 bin oldum. Abi senin maşallahın var birde yol yapacak yerin var bizde o yok ki 😃 Amortisörlerden ses geliyor gibi hissediyorum veya tümsekten geçerken ben ölüyorum mu diyor sence yada ölmüş defin eden yok mu diyor. Sağ teker Sol teker Birde aks tarafında yağlanma var Yorum bağlantısı
Metin Akbal 25 Kasım 2021 Paylaş 25 Kasım 2021 Amortisörlerde yağ sızıntısı mı var? Gitmiş sanki onlar. Yorum bağlantısı
Arif Aykın 25 Kasım 2021 Yazar Paylaş 25 Kasım 2021 Metin Akbal yazdı: Amortisörlerde yağ sızıntısı mı var? Gitmiş sanki onlar. Var gibi yada körük yerinde olmadığından tozlandığından mı onu tespit edemedim. Yani sonuçta içindeki sızdırmazlık keçesiyle hareket ediyor o yüzden mi öyle anlayamadım. Çok ses gelmeye başlarsa değişim yapacağız artık Yorum bağlantısı
Arif Aykın 14 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 14 Mayıs 2022 (düzenlendi) Port bagaj için tavan ara atkı alıp taktık. Sıra port bagaj yada açık bagajda. Bu kadar kaliteli ve duracağını ve sağlam olacağını tahmin edemiyordum çok beğendim. Hiç bir şekilde sallanma oynama yok. @Metin Akbal aklında olsun çok iyi oluyor. 14 Mayıs 2022 tarihinde Arif Aykın tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 14 Mayıs 2022 Paylaş 14 Mayıs 2022 Hanım pazarcı arabası gibi ne o öyle demişti Rize de otururken şansım tutmadı 😅 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 14 Mayıs 2022 Paylaş 14 Mayıs 2022 Metin Akbal yazdı: Hanım pazarcı arabası gibi ne o öyle demişti Rize de otururken şansım tutmadı 😅 Ben seviyorum niyeyse🥰 1 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 14 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 14 Mayıs 2022 Metin Akbal yazdı: Hanım pazarcı arabası gibi ne o öyle demişti Rize de otururken şansım tutmadı 😅 Valla Trabzon’a gittim geldim ordu da @Alpay Sumerabimle görüşmüştük. O zaman bişe arabanın ön koltuğu bagaj ve çocukların ortası full doluydu bir de bu seneden itibaren artık kamp olayı vs olacağı için iyi olacağını düşündük hanımda beğendi 😉 Alpay Sumer yazdı: Ben seviyorum niyeyse🥰 Bende ☺️ 3 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 14 Mayıs 2022 Paylaş 14 Mayıs 2022 Arif Aykın yazdı: Valla Trabzon’a gittim geldim ordu da @Alpay Sumerabimle görüşmüştük. O zaman bile arabanın ön koltuğu bagaj ve çocukların ortası full doluydu ... 😉 pandeminin en hırcın zamanlarıydı.. Ama edip eyleyip sarılmıstım sanki 40 yillik gardaş görmüs gibi.. güzel gündü 🥰 Malzeme tasırken güzel oluyor.. bayaa rahatlık aslında.. Hayırlı olsun tekrar 👍 1 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 14 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 14 Mayıs 2022 Alpay Sumer yazdı: pandeminin en hırcın zamanlarıydı.. Ama edip eyleyip sarılmıstım sanki 40 yillik gardaş görmüs gibi.. güzel gündü 🥰 Malzeme tasırken güzel oluyor.. bayaa rahatlık aslında.. Hayırlı olsun tekrar 👍 Teşekkürler abi valla ben o zamanlar çok kötüydüm kötü zamana denk gelmişti neyse ki atlattık çok şükür o günleri. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 16 Mayıs 2022 Paylaş 16 Mayıs 2022 Alpay Sumer yazdı: Ben seviyorum niyeyse🥰 Bende seviyorum da hanım da beni seviyor 3 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 16 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 16 Mayıs 2022 Metin Akbal yazdı: Bende seviyorum da hanım da beni seviyor O zaman orta yol bulunup alınmaması iyidir Yorum bağlantısı
Arif Aykın 29 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 29 Mayıs 2022 Port bagajımızı da taktık. Çok hoşuma gitti hem görüntüsü hem iç büyüklüğü. Ses çok yapar diyordum hiç ses yapmıyor. Tavan çıtası: 874 TL Port bagaj: 1569 TL 7 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 29 Mayıs 2022 Paylaş 29 Mayıs 2022 cok yakışmıs.. 🧿 sürekli takılı mı olacak? yoksa belirli zamanlarda kullanmak amaclımı düsünüyorsun? 1 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 29 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 29 Mayıs 2022 Alpay Sumer yazdı: cok yakışmıs.. 🧿 sürekli takılı mı olacak? yoksa belirli zamanlarda kullanmak amaclımı düsünüyorsun? Yazları bugün miniklerle yürüyüş programımız vardı 4 km sonra piknik, haftaya 3 günlük kamp var, yazları böyle geçecek o yüzden takılı kalacak mevsim bitiminde ayaklarıyla beraber alacağım abi. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 29 Mayıs 2022 Paylaş 29 Mayıs 2022 Güzel maşallah mavi değil ama olsun 😜 2 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 12 Ağustos 2022 Yazar Paylaş 12 Ağustos 2022 ESP arızası meydana geldi 10.08.2022 tarihinde ve 11.08.2022 tarihinde buji ve LPG filtresi değişimi yapıldı. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 12 Ağustos 2022 Paylaş 12 Ağustos 2022 (düzenlendi) Fren ampulü değiştin mi hiç? 16w dipsiz ampul görünüyor. Bende biri patladı elimde vardı değiştirdim, bikaç gün yine uyarı verdi sonra kendiliğinden söndü. 12 Ağustos 2022 tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts