Ali Darbaz 23 Ağustos 2019 Yazar Paylaş 23 Ağustos 2019 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Abi 132 sınır galiba. Çok da şey yapmamak lazım. Yeterli bi hız türkiye için. Bilinçli kullanıcı az olduğundan bizde böyle sınırların olması gerekli. Gece hepsi sarı yanıp sönüyor Genişlet Gece yolculuğu gibisi yok klima bile açmıyon çoğu zaman . 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 23 Ağustos 2019 Paylaş 23 Ağustos 2019 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Gece hepsi sarı yanıp sönüyor Genişlet Gölcük şehir içi 24 saat aktif. Değirmendere- Altınova ışıklar ise otomatik. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Eylül 2019 Paylaş 1 Eylül 2019 YandexHer seferinde ısrarla köprüye yönlendiriyor 1 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 2 Eylül 2019 Paylaş 2 Eylül 2019 Mehmet Ozyurek yazdı: Yandex Her seferinde ısrarla köprüye yönlendiriyor Genişlet bu ara bir anlaşma mı vardır nedir, yandex sürekli ücretli yollara yönlendiriyor. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 Eylül 2019 Paylaş 2 Eylül 2019 Yandex olayım bende bol paralı yola atarım. Komisyon candır Aynısını Google de yapıyor Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 2 Eylül 2019 Paylaş 2 Eylül 2019 Osman Gazi'den geçip Bursa'ya gidince köprü + otoyol ne kadar oluyor. 150 civarı sanırım, doğru mu? Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 2 Eylül 2019 Paylaş 2 Eylül 2019 (düzenlendi) Selim Bilgin yazdı: Osman Gazi'den geçip Bursa'ya gidince köprü + otoyol ne kadar oluyor. 150 civarı sanırım, doğru mu? Genişlet aşağı yukarı 103,50 Köprü + 33,50 Altınova Bursa Ali Darbaz yazdı: Çözüm belli Genişlet sakın bunu yapıp aydına falan gitmeye çalışma öyle köylerden geçersin ki şaşırırsın 2 Eylül 2019 tarihinde Fatih Evcin tarafından düzenlendi 1 1 Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 30 Eylül 2021 Paylaş 30 Eylül 2021 Pazar günü günübirlik İzmir'den İstanbul'a (cerrahpaşa) gidip geleceğim. İzmir'den normal yoldan körfeze kadar gidip köpüyü mü kullanayım? Otoyoldan körfezi mi dolaşayım? Veya İzmir'den direkt otoyola mı gireyim? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 30 Eylül 2021 Paylaş 30 Eylül 2021 Nihat Palolu yazdı: Pazar günü günübirlik İzmir'den İstanbul'a (cerrahpaşa) gidip geleceğim. İzmir'den normal yoldan körfeze kadar gidip köpüyü mü kullanayım? Otoyoldan körfezi mi dolaşayım? Veya İzmir'den direkt otoyola mı gireyim?E5 en ucuzu. Zaman olarak 3 saat uzar yolun. 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 30 Eylül 2021 Paylaş 30 Eylül 2021 Yalovadan yenikapıya feribot varmış.. Trafiğin sıkışık olacağı bir saatte istanbulda olacaksan direk feribotla yenikapıya geç. Mesela saat kaçta istanbulda olacaksın.. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 30 Eylül 2021 Paylaş 30 Eylül 2021 Köprü 157 lira.. geçmesi 5 dakka. körfezi dolaşırsan 90 km fazladan yol yaparsın. karşılığında en iyi ihtimalle en az 1 saat kaybedersin. 100 lira civarında nakit kar edersin.. Trafiğin sakin olduğu bir saatte izmirden yola çıkacaksan paralı yola hiç girme.. Körfez dolanmayım diyorsan en son noktadan köprüye gir. Otoyol ciddi anlamda acıtıyor, üzüyor. Geçen ay, köprü yol feribot için toplam ödediğim ücret 1080 lira.. Bu ay mümkün olduğunca parasız yollarda takılacağım. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 30 Eylül 2021 Paylaş 30 Eylül 2021 Bu saatten sonra en ucuz yol yola çıkmamak arkadaşlar 3 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 30 Eylül 2021 Paylaş 30 Eylül 2021 Nihat Palolu yazdı: Pazar günü günübirlik İzmir'den İstanbul'a (cerrahpaşa) gidip geleceğim. İzmir'den normal yoldan körfeze kadar gidip köpüyü mü kullanayım? Otoyoldan körfezi mi dolaşayım? Veya İzmir'den direkt otoyola mı gireyim?Git gel, Eskihisar Yalova feribotunu kullan abi, körfezden dolaşmak çok yorar hem de çok vakit alır zaten uzun yol yapacaksın 1 Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 30 Eylül 2021 Paylaş 30 Eylül 2021 Mehmet Ozyurek yazdı: Yalovadan yenikapıya feribot varmış.. Trafiğin sıkışık olacağı bir saatte istanbulda olacaksan direk feribotla yenikapıya geç. Mesela saat kaçta istanbulda olacaksın.. Genişlet Sabah 8-9 gibi olayım diyorum. İzmir’den gece 1-2 gibi çıkarım. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 30 Eylül 2021 Paylaş 30 Eylül 2021 Nihat Palolu yazdı: Sabah 8-9 gibi olayım diyorum. İzmir’den gece 1-2 gibi çıkarım. Genişlet Köprüden geçeceksin. Tüp geçitten geçeceksin. Trafiğe gireceksin. uygun saatte varsa yenikapıya feribotu araştır. Feribotta dinlenirsin. Hatta bir saat uyursun. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Eylül 2021 Paylaş 30 Eylül 2021 Nihat Palolu yazdı: Pazar günü günübirlik İzmir'den İstanbul'a (cerrahpaşa) gidip geleceğim. Genişlet en hızlı rota harici bitmez o yol kaç saat? Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 30 Eylül 2021 Paylaş 30 Eylül 2021 Çağlar Bayur yazdı: en hızlı rota harici bitmez o yol kaç saat? Genişlet Geceye denk getirip fırsat buldukça gazlarım 🙂 Mehmet Ozyurek yazdı: Köprüden geçeceksin. Tüp geçitten geçeceksin. Trafiğe gireceksin. uygun saatte varsa yenikapıya feribotu araştır. Feribotta dinlenirsin. Hatta bir saat uyursun. Genişlet Mudanya-Yenikapı feribotu da var galiba. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 30 Eylül 2021 Paylaş 30 Eylül 2021 Sabah 7 gibi fatih’te olmayı düşünüyorsanız parasız yollar iyidir. Körfezi dolaşmak dahil. Hiç sıkıntısız gidersiniz. Osmangazi’ye geldiğinizde saat 7-8 gibiyse körfezi dolaşmak ve akabinde izmit istanbul arası işkence oluyor. ben olsam imkan varsa gece 00.00 gibi çıkardım. Parasız yollardan 07.00’de cerrahpaşa’da çok rahat gidersiniz. Hiç trafik de olmaz 1 Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 30 Eylül 2021 Paylaş 30 Eylül 2021 Saat ve fiyat uyar ise Bandırma-Yenikapı veya Bursa (güzelyalı)-Yenikapı feribotu bazen daha uygun oluyor. Köprüden geçerim diyorsanız zaten feribottan pahalıya gelir. Diğer türlü hem radar hem de trafik sorunu oluyor. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 30 Eylül 2021 Paylaş 30 Eylül 2021 E5 ten tıntın gideceksin kocaelinden döneceksin yalova bursa izmir devam edeceksin. benzin dışında ödeyeceğin bir ücret yok. Yavaş gideceksin..Yavaş. şehiriçi 60 şehirdışı 90-100. En ucuzu budur. Erdem Doğan yazdı: Saat ve fiyat uyar ise Bandırma-Yenikapı veya Bursa (güzelyalı)-Yenikapı feribotu bazen daha uygun oluyor. Köprüden geçerim diyorsanız zaten feribottan pahalıya gelir. Diğer türlü hem radar hem de trafik sorunu oluyor. Genişlet sorunlara katlanmayı göze alırsan mantıklı oluyor. Araçta youtube videodan mevzulu birşeyler açarsanız kenardan kenardan gdiliyor. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 30 Eylül 2021 Paylaş 30 Eylül 2021 Köksal Yılmaz yazdı: Git gel, Eskihisar Yalova feribotunu kullan abi, körfezden dolaşmak çok yorar hem de çok vakit alır zaten uzun yol yapacaksınYollar çift şerit. Şayet gece geçerse feribot ile aynı zamanda geçişi yapar. Tabi feribot için 45 dakika seyir ve 15 dakika bekleme ilavesi yapıyorum 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 30 Eylül 2021 Paylaş 30 Eylül 2021 109 km farkediyor ben çok ölçtüm eskiden. Yorum bağlantısı
Cavit Çırakoğlu 30 Eylül 2021 Paylaş 30 Eylül 2021 (düzenlendi) Nihat Palolu yazdı: Pazar günü günübirlik İzmir'den İstanbul'a (cerrahpaşa) gidip geleceğim. İzmir'den normal yoldan körfeze kadar gidip köpüyü mü kullanayım? Otoyoldan körfezi mi dolaşayım? Veya İzmir'den direkt otoyola mı gireyim? Genişlet Bir kaç ay önce bende bu yolu yaptım saat 05.00 gazimer otobandan çıkış 08.40 Osmangazi köprüsü, saat 10.40 Eyüp şeklinde yol bitti . Dönüşte akşamüstü köprüye, feribota binmeyip körfezi dolaştım pişman oldum. Sonra otobana girdim. Dönüşte tadını çıkarmaya çalıştım. Gidişte 400 civarinda bir ödeme yapmıştım. Bence uyku probleminiz yok ise acele değilseniz ve çift şoför var iseniz eski yoldan devam etmek ruh sağlığı için en iyisi. Cavit Çırakoğlu yazdı: Genişlet 30 Eylül 2021 tarihinde Cavit Çırakoğlu tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts