Mehmet Göktürk 3 Ağustos 2019 Yazar Paylaş 3 Ağustos 2019 Servet Aydın yazdı: Lr1 patlattı önceden cnm Günün sonunda bir adet aks kelepçesi feda ettiğimizi gördüm. Hortum kelepçesi ile devam Yılan oradan mı çıkmıştı. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Ağustos 2019 Paylaş 3 Ağustos 2019 Servet Aydın yazdı: Delimisiniz ya Direksiyondaki deli kimdi ? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 3 Ağustos 2019 Yazar Paylaş 3 Ağustos 2019 Yeni üyemiz Sezer Bey benim meslekten arkadaşım. Bu kadar deli olduğunu masa başında bilmiyordum memnun oldum. Suzuki ile gitti adamı geri gelecek diye beklerken başka yoldan dolaştı geldi. üst yola kadar sürmüş... 2 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Ağustos 2019 Paylaş 3 Ağustos 2019 Yeni üyemiz Sezer Bey benim meslekten arkadaşım. Bu kadar deli olduğunu masa başında bilmiyordum memnun oldum. Selam olsun. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 Ağustos 2019 Paylaş 4 Ağustos 2019 Delimisiniz ya [emoji4] Direksiyondaki deli kimdi ?Akıllının dağda işi ne. Bak Çağlar isimli üyemize. Dağ diyorum lobi diyor. Offrad diyorum latte diyor Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 4 Ağustos 2019 Yazar Paylaş 4 Ağustos 2019 Servet Aydın yazdı: Mehmet Ozyurek yazdı: Delimisiniz ya Direksiyondaki deli kimdi ? Akıllının dağda işi ne. Bak Çağlar isimli üyemize. Dağ diyorum lobi diyor. Offrad diyorum latte diyor Habsburg hanedanından o. Biz ingiliz köylüsü. pardon soylusu. 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 Ağustos 2019 Paylaş 4 Ağustos 2019 Hızımı alamadım kendimi kuzuyayla da buldum dün gece 3 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 4 Ağustos 2019 Paylaş 4 Ağustos 2019 Video'da 14.40 'ta açıklama yapan ALİ GÖK isimli üye ya bu durumu açıklasın, yada Jeep'i satsın. @Ertan Çabuk ne cezası vermeli bu yukarıdaki ismi geçen şahsa. 1 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 Ağustos 2019 Paylaş 4 Ağustos 2019 Kuzu nere de ?1650m kartepe zirvesi Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 4 Ağustos 2019 Yazar Paylaş 4 Ağustos 2019 Servet Aydın yazdı: Hızımı alamadım kendimi kuzuyayla da buldum dün gece Tühünüz... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Ağustos 2019 Paylaş 4 Ağustos 2019 Hızımı alamadım kendimi kuzuyayla da buldum dün gece Nerede bu kuzu yayla Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 Ağustos 2019 Paylaş 4 Ağustos 2019 Kartepe vardı ya kışın geldiğin. Oranın az aşağısı başka bir vadi Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 4 Ağustos 2019 Yazar Paylaş 4 Ağustos 2019 Bi de şuraya gidelim daha kalabalık aksiyon http://kocaeli.ormansu.gov.tr/Kocaeli/tabiatparklari/Suadiye.aspx?sflang=tr Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 4 Ağustos 2019 Yazar Paylaş 4 Ağustos 2019 Kuzuyayla buymuş: https://www.rotasenin.com/kuzuyayla-tabiat-parki/ Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 6 Ağustos 2019 Paylaş 6 Ağustos 2019 Sami Demirpaz yazdı: Video'da 14.40 'ta açıklama yapan ALİ GÖK isimli üye ya bu durumu açıklasın, yada Jeep'i satsın. [mention=45083]Ertan Çabuk[/mention] ne cezası vermeli bu yukarıdaki ismi geçen şahsa. takım elbiseyle giden arkadaşın sözlerini mi ciddiye aldın.. peeh.. Beğendim ama çadır kurmadan gittin mi yetim kalmış olay... 12v pompa şart araçlara Yorum bağlantısı
Ali Gök 6 Ağustos 2019 Paylaş 6 Ağustos 2019 Sami Demirpaz yazdı: Video'da 14.40 'ta açıklama yapan ALİ GÖK isimli üye ya bu durumu açıklasın, yada Jeep'i satsın. tekrar dinledim ne demişim diye sözümün arkasındayım . liberty sosyete arabası başka bişe değil Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 6 Ağustos 2019 Paylaş 6 Ağustos 2019 tekrar dinledim ne demişim diye sözümün arkasındayım . liberty sosyete arabası başka bişe değil Arada bizim naylon kaynamış Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 6 Ağustos 2019 Paylaş 6 Ağustos 2019 (düzenlendi) Köksal Yılmaz yazdı: Arada bizim naylon kaynamış hadi naylon neyse de benim civic için bile konuşmuşlar bak hele ya la civic bırak orayı oranın kapısına gelemez, düz yolda zor gidiyorum ben altını sürtecek diye. orada hayalimde bile gidemem ama o asfalt jepi dediği araba ile orada gezeceğim zamanlar yakındır. 6 Ağustos 2019 tarihinde Mehmet Kazancıoğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 6 Ağustos 2019 Paylaş 6 Ağustos 2019 siz jimni ile o rampayı 40 la nasıl çıktığını görseydiniz jeepi landi yakardınız ormanın kenarında Yorum bağlantısı
Servet Aydın 6 Ağustos 2019 Paylaş 6 Ağustos 2019 Ali Gök yazdı: siz jimni ile o rampayı 40 la nasıl çıktığını görseydiniz jeepi landi yakardınız ormanın kenarında Landın içinde neler dedi o jimny sahibi Duysan ağlarsın Yorum bağlantısı
Ali Gök 6 Ağustos 2019 Paylaş 6 Ağustos 2019 (düzenlendi) Servet Aydın yazdı: Landın içinde neler dedi o jimny sahibi Duysan ağlarsın yahu bırak şimdi landı adam 40 km yaptı o rampada biz yürüyerek nefes nefese kaldık senle videoda anlaşılmıyor pek ama sen gördün çıktın nasıl bir rampa idi orman içinde adam 40 yaptı orda 6 Ağustos 2019 tarihinde Ali Gök tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts