Sami Demirpaz 28 Temmuz 2019 Paylaş 28 Temmuz 2019 Hayırlı olsun gayet güzel görünüyor, Allah kaza vermesin. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 28 Temmuz 2019 Paylaş 28 Temmuz 2019 Metin Uzunoğlu yazdı: freelander 2 hse alalım diye razı olmuyor. Olmasın zaten. Şimdi hse ve Lr2 cümlelerini yasaklı olarak ilan ediyorum 1 1 Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 28 Temmuz 2019 Paylaş 28 Temmuz 2019 (düzenlendi) Hayırlı olsun, çok bğeniyorum bu kasayı. Çok oturaklıı araba, otobanda süzüle süzüle gider bu. 28 Temmuz 2019 tarihinde Hakan Gürsu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 28 Temmuz 2019 Paylaş 28 Temmuz 2019 Hayırlı olsun aracınız. İçinden navigasyon kartı çıktımı aracın. 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 28 Temmuz 2019 Yazar Paylaş 28 Temmuz 2019 Çok teşekkür ederim, amin cümlemize. Sami Demirpaz yazdı: Hayırlı olsun gayet güzel görünüyor, Allah kaza vermesin. Sözünüzü emir telakki ederim üstadım. Servet Aydın yazdı: Olmasın zaten. Şimdi hse ve Lr2 cümlelerini yasaklı olarak ilan ediyorum Çok teşekkür ederim sağ olun. Münir Nurettin Taşova yazdı: Hayırlı olsun. Çok teşekkür ederim, gerçekten güzel gidiyor gerçi bugün otoban çok kalabalıktı. Hakan Gürsu yazdı: Hayırlı olsun, çok bğeniyorum bu kasayı. Çok oturaklıı araba, otobanda süzüle süzüle gider bu. Aracın müzik sistemi sync 3 bu yüzden kart takma yeride yok. 2 adet usb girişi var. Telefonun internetini paylaşınca güncelleme yapıyor. Arda Bülent Güzel yazdı: Hayırlı olsun aracınız. İçinden navigasyon kartı çıktımı aracın. Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 28 Temmuz 2019 Paylaş 28 Temmuz 2019 Bütün cesaretimi toplayip yaziyorum. Bir Lr2 kac para ha soyleyin kac para 😆😆 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 28 Temmuz 2019 Paylaş 28 Temmuz 2019 150 kaat, oldumu rahat ettinmi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Temmuz 2019 Paylaş 28 Temmuz 2019 Maşallah. Hayırlı olsun. Güle güle kullan Metin Hocam 1 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 28 Temmuz 2019 Paylaş 28 Temmuz 2019 Hayırlı olsun çok güzel bir araç allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin 1 Yorum bağlantısı
Zeki Yelboğa 28 Temmuz 2019 Paylaş 28 Temmuz 2019 Hayırlı olsun, Rabbim kazasız binmeyi nasip etsin. 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 28 Temmuz 2019 Paylaş 28 Temmuz 2019 Maşallah,kazasız cezasız kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 28 Temmuz 2019 Paylaş 28 Temmuz 2019 Hayırlı olsun Metin abi bayaa aradın bu aracı, güle güle kullan. 1 Yorum bağlantısı
Vasfi Gişten 28 Temmuz 2019 Paylaş 28 Temmuz 2019 (düzenlendi) Hayırlı olsun ön camlar film istiyor 😊 Ayrıca araba otomatik vites mi ? 28 Temmuz 2019 tarihinde Vasfi Gişten tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 28 Temmuz 2019 Yazar Paylaş 28 Temmuz 2019 Çok teşekkür ederim, amin inşallah. Mehmet Ozyurek yazdı: Maşallah. Hayırlı olsun. Güle güle kullan Metin Hocam Çok teşekkür ederim Amin inşallah hepimiz kazasız belasız süreriz inşallah. Arif Aykın yazdı: Hayırlı olsun çok güzel bir araç allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin Çok teşekkür ederim. Mustafa Şimşek yazdı: Hayırlı olsun. Amin, cümlemiz kazasız belasız süreriz inşallah. Zeki Yelboğa yazdı: Hayırlı olsun, Rabbim kazasız binmeyi nasip etsin. İnşallah hepimiz için geçerli. Adnan Çakır yazdı: Maşallah,kazasız cezasız kullanın. Evet Köksal tam 87 gündür arıyorum, nasip böyleymiş. çok teşekkür ederim. Köksal Yılmaz yazdı: Hayırlı olsun Metin abi bayaa aradın bu aracı, güle güle kullan. Çok teşekkür ederim, Şimdilik film düşünmüyorum ama zaman ne gösterir bilemem. Mondeo 1,6 ve 1,5 dizellerde otomatik vites yok. Vasfi Gişten yazdı: Hayırlı olsun ön camlar film istiyor 😊 Ayrıca araba otomatik vites mi ? 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 29 Temmuz 2019 Paylaş 29 Temmuz 2019 Aracınız hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullanın. Mondeo "CAN"dır. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 29 Temmuz 2019 Paylaş 29 Temmuz 2019 Maşallah, hayırlı olsun, kazasız belasız cezasız kullanırsınız inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 29 Temmuz 2019 Paylaş 29 Temmuz 2019 metin bey aracınız hayırlı olsun gerçekten çok güzel Ali Cihangiroğlu yazdı: hey yavrum be bu neki arkadaşın biri dayanamamış gitmiş bunun en beyazından almış birde nispet yapar gibi sosyal medya hikaye bölümlerinde paylaşıyor varya ben bile kuduruyorum hele ki birinin halini düşünmek bile istemiyorum gerçi konunun biraz üst taraflarına doğru okuduğum kadarı ile bazı kelimeleri yasakladım demiş o yüzden yazamıyorum aramızda fazla mesafe yok 10 dakikaya dayak yemek istemediğim için yazmıyorum artık siz anlamışsınızdır. 2 3 Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 29 Temmuz 2019 Paylaş 29 Temmuz 2019 Maşallah hayırlı olsun darısı başımıza. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 29 Temmuz 2019 Paylaş 29 Temmuz 2019 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: metin bey aracınız hayırlı olsun gerçekten çok güzel bu neki arkadaşın biri dayanamamış gitmiş bunun en beyazından almış birde nispet yapar gibi sosyal medya hikaye bölümlerinde paylaşıyor varya ben bile kuduruyorum hele ki birinin halini düşünmek bile istemiyorum gerçi konunun biraz üst taraflarına doğru okuduğum kadarı ile bazı kelimeleri yasakladım demiş o yüzden yazamıyorum aramızda fazla mesafe yok 10 dakikaya dayak yemek istemediğim için yazmıyorum artık siz anlamışsınızdır. link alalım çaktırma... 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 29 Temmuz 2019 Paylaş 29 Temmuz 2019 metin bey aracınız hayırlı olsun gerçekten çok güzel bu neki arkadaşın biri dayanamamış gitmiş bunun en beyazından almış birde nispet yapar gibi sosyal medya hikaye bölümlerinde paylaşıyor varya ben bile kuduruyorum hele ki birinin halini düşünmek bile istemiyorum gerçi konunun biraz üst taraflarına doğru okuduğum kadarı ile bazı kelimeleri yasakladım demiş o yüzden yazamıyorum aramızda fazla mesafe yok 10 dakikaya dayak yemek istemediğim için yazmıyorum artık siz anlamışsınızdır. Ben de gördüm, Giresun dayım bu mesafeden bile dayak korkusundan bişey yazamıyorum 2 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 29 Temmuz 2019 Yazar Paylaş 29 Temmuz 2019 Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Ayhan Asil yazdı: Aracınız hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullanın. Mondeo "CAN"dır. Hakikaten canmış, 3 ayda özlemişim. Serkan Karadağ yazdı: Maşallah, hayırlı olsun, kazasız belasız cezasız kullanırsınız inşallah. Amin, inşallah hepimiz kazasız belasız ve cezasız bineriz. Mehmet Kazancıoğlu yazdı: metin bey aracınız hayırlı olsun gerçekten çok güzel bu neki arkadaşın biri dayanamamış gitmiş bunun en beyazından almış birde nispet yapar gibi sosyal medya hikaye bölümlerinde paylaşıyor varya ben bile kuduruyorum hele ki birinin halini düşünmek bile istemiyorum gerçi konunun biraz üst taraflarına doğru okuduğum kadarı ile bazı kelimeleri yasakladım demiş o yüzden yazamıyorum aramızda fazla mesafe yok 10 dakikaya dayak yemek istemediğim için yazmıyorum artık siz anlamışsınızdır. Gerçekten çok teşekkür ederim Mehmet bey. Harun Kocaçalışkan yazdı: Maşallah hayırlı olsun darısı başımıza. Amin daha güzeli 18" jantlısı nasip olur inşallah bana denk gelmedi de. Recep Demirci yazdı: Hayırlı olsun. çok teşekkür ederim. 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 29 Temmuz 2019 Paylaş 29 Temmuz 2019 Köksal Yılmaz yazdı: Ben de gördüm, Giresun dayım bu mesafeden bile dayak korkusundan bişey yazamıyorum Korkunun ecele faydası yok rahat olun çift ..2 yapıp dalarız duman olur hala göremedik canavarı hani link resim vs.... 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts