İçeriğe Yönlendir

Forumun Yeni Mondeosu

Metin Uzunoğlu

Recommended Posts

Metin Uzunoğlu
(düzenlendi)

Dün internette gezinirken https://focusclubtr.com/topic/16342-türkiyede-fordpass-mobil-uygulama-deneyimi/ sayfasında Ford pass uygulaması ile ilgili bilgiler vardı şöyle bir inceledim.  Uygulama Türkiyeyi kapsamıyormuş. Uygulama özünde iyi araç bilgilerine bluetooth üzerinden  bağlanıyor km, yakıt bilgileri vs ekranda gösteriyor. Servis geçmişi, gezdiğiniz yerler haritada işaretliyor.  Banka, alışveriş merkezi, akaryakıt istasyonu, şarj istasyonu gibi yerleri gösteriyor. İşime yarayan kısmı şidilik aracınızı park ettiğiniz yeri göstermesi, km ve yakıt bilgisi göstermesi. 

bağlantının android apk linki https://www.apkmonk.com/download-app/com.ford.fordpasseu/4_com.ford.fordpasseu_2021-09-01.apk/

sistem ford.com üzerindeki hesabınız üzerinden çalışıyor.

tarihinde Metin Uzunoğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu

iki gün içerisinde yaptığım yolculuklara baktım, resmen sürüşümü takip ediyor. Yok hızlı döndün, ani hızlanma yaptın, kötü değil ama daha iyi olabilir gibi mesajlar veriyor. Bunun yanında çok ekonomik sürdün, yumuşak kullandın gibi güzel ifadeleri de yok değil hep yermiyor övüyorda.

• Beğen 7
Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Metin Uzunoğlu

Salı günü itibariyle 50k olduk.

p9ox0kk.jpg

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Metin Uzunoğlu

Bugün çocukları İzmite götürdüm. Denme amaçlı giderken 100km/h sabit hızda 4.4 lt, dönüşte 90 km/h hızda 3.8 lt ortalama yakaladım. Araç ekonomikmiş ama hanım bile bu yol bu kadar uzun sürmezdi dedi. Sadece denemeydi. 

• Beğen 8
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Metin Uzunoğlu yazdı:

Bugün çocukları İzmite götürdüm. Denme amaçlı giderken 100km/h sabit hızda 4.4 lt, dönüşte 90 km/h hızda 3.8 lt ortalama yakaladım. Araç ekonomikmiş ama hanım bile bu yol bu kadar uzun sürmezdi dedi. Sadece denemeydi. 

bundan sonra böyle hep. ne denemesi...

• Beğen 1
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Çağlar Bayur yazdı:

otoparka sığsa, nefis seçim

Ağır tonajlı araçlar aslında pendik’e kadar e80’i kullanabiliyor. Ama nedense birkaç seferdir izmit istanbul arasında ağır tonajlı araç görmüyorum. Ya da çok az. Büyük ihtimalle madem kuzey marmaray’a gireceğiz adapazarı’ndan gireriz diyorlar. Bu çok rahatlattı izmit-istanbul arasını. Nakiye ücretleri arttı tabi

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu
Mehmet Göktürk yazdı:

Otoyolda 90 km/h riskli hocam en az 100 km/h kurtarır.

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Nihat Palolu

Kaçırmışım konuyu yeni gördüm, güle güle kullanın.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Metin Uzunoğlu yazdı:

Otoyolda 90 km/h riskli hocam en az 100 km/h kurtarır.

İzmit istanbul arası kamyon trafiği varsa 90 riskli. Sürekli tüm şeritleri dolanmak gerekir ki bu sürekli hareket ve risk demek hocam. 

ama körfez kısmı haricinde otoyollar bomboş. Bence 90 ile gidilir. Hatta körfez e80’de üstte yazdığım gibi artık ağır tonajlı da yok eskisi kadar. Orada da gidilebilir

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

İzmit istanbul arası kamyon trafiği varsa 90 riskli. Sürekli tüm şeritleri dolanmak gerekir ki bu sürekli hareket ve risk demek hocam. 

ama körfez kısmı haricinde otoyollar bomboş. Bence 90 ile gidilir. Hatta körfez e80’de üstte yazdığım gibi artık ağır tonajlı da yok eskisi kadar. Orada da gidilebilir

İzmir'e giderken 120 altına düşemiyorum ama ilk defa İzmitten Düzceye gelirken 90 km/h denedim dediğin gibi iki şerit arasında sürekli dolaştım, 100 km/h orta şeritte kurtarıyor, dolaşmaya gerek kalmıyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
(düzenlendi)
Metin Uzunoğlu yazdı:

İzmir'e giderken 120 altına düşemiyorum ama ilk defa İzmitten Düzceye gelirken 90 km/h denedim dediğin gibi iki şerit arasında sürekli dolaştım, 100 km/h orta şeritte kurtarıyor, dolaşmaya gerek kalmıyor.

Mondeo ile 90la sabit gidebilmek zaten başlı başına bir başarı :) 

tarihinde Tansu Kalafatoğlu tarafından düzenlendi
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu
(düzenlendi)
Nihat Palolu yazdı:

Kaçırmışım konuyu yeni gördüm, güle güle kullanın.

Çok teşekkür ederim sağolun, hepimize güle güle ve kazasız belasız süreriz inşallah. 

Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Mondeo ile 90la sabit gidebilmek zaten başlı başına bir başarı :) 

Başardım ama tekrarı zor 😊

tarihinde Metin Uzunoğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu

a6i35o3.jpg

Adnan Çakır yazdı:

Burada da bulunsun emoji3478.png

Sağını solunu kırpmıştım.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Adnan Çakır yazdı:

Burada da bulunsun emoji3478.png429cfa7fe7db9abe5142be77ed5293a2.jpg

arada kalınca bi tırsmış gibi

• Beğen 2
  • Mutlu 4
Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu
Çağlar Bayur yazdı:

arada kalınca bi tırsmış gibi

Bence 3,8 ve 4,4 lt/100 km den de korkmuş olabilir 🙂

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Metin Uzunoğlu

Bugün 18" jant takımını almak için İstanbula geldim 100 km/h sabit yine 4.4 lt tüketimi yakaladım. 

Bugün dikkatimi çeken tır sürücüleri çok güzel araç kullanıyordu bir ikisi hariç sol şeritte olan yoktu. Orta şeritte solla sonra sağa geç, mükemmeldi. 

Mehmet Göktürk yazdı:

• Beğen 1
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Cem Işık
Metin Uzunoğlu yazdı:

Bugün 18" jant takımını almak için İstanbula geldim 100 km/h sabit yine 4.4 lt tüketimi yakaladım. 

Bugün dikkatimi çeken tır sürücüleri çok güzel araç kullanıyordu bir ikisi hariç sol şeritte olan yoktu. Orta şeritte solla sonra sağa geç, mükemmeldi. 

Abi haberimiz olmadı, ıslatırdık ne güzel :)

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu
Cem Işık yazdı:

Abi haberimiz olmadı, ıslatırdık ne güzel :)

Fatih Keskin yazdı:

Islatma denmiş

En kısa sürede....

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu
Servet Aydın yazdı:

Konum alalım

Konumu biliyorsun arife tarif gerekmez.😁

Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Konumu biliyorsun arife tarif gerekmez.[emoji16]

Çayı enfes mekanın [emoji2]
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...