Ali Darbaz 30 Ocak 2021 Yazar Paylaş 30 Ocak 2021 Ercüment Yıldırım yazdı: Yıllardır aklımda olan şeydir. Mezun olurken hayalim yat üreten bir tersanede çalışmak idi. Ama nerde o işi bulmak zor. Sonrasında idare edecek birşeyler alırım diyerek hayalimi değiştirdim. Hayat ne gösterecek bakalım. Eşim 10 yıl gemi tersanelerinde muhasebede çalıştı. Tam bir deniz aşığı. Eşim benden daha çok istekli. İkimizde çabalıyoruz. Bu gün 3 saat Guetemala Livingstone yelkenli videoları izledik. Hiç sıkılmadan izledik. Ercüment Yıldırım yazdı: Yıllardır aklımda olan şeydir. Mezun olurken hayalim yat üreten bir tersanede çalışmak idi. Ama nerde o işi bulmak zor. Sonrasında idare edecek birşeyler alırım diyerek hayalimi değiştirdim. Hayat ne gösterecek bakalım. 35 neyine yetmiyor 43 hayalin var Gerçi kalabalığız diyorsun ancak 43lerin fiyatlar 500 600 bin arası. Cazip geldi. Yorum bağlantısı
Ercüment Yıldırım 30 Ocak 2021 Paylaş 30 Ocak 2021 Eşim 10 yıl gemi tersanelerinde muhasebede çalıştı. Tam bir deniz aşığı. Eşim benden daha çok istekli. İkimizde çabalıyoruz. Bu gün 3 saat Guetemala Livingstone yelkenli videoları izledik. Hiç sıkılmadan izledik. Bende deniz hastasıyım ama hanım maalesef tam tersi ayağım toprağa basacak der. O sebeple ancak benim ki hayalle sınırlı kalıyor. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 30 Ocak 2021 Yazar Paylaş 30 Ocak 2021 (düzenlendi) Ercüment Yıldırım yazdı: Ali Darbaz yazdı: Eşim 10 yıl gemi tersanelerinde muhasebede çalıştı. Tam bir deniz aşığı. Eşim benden daha çok istekli. İkimizde çabalıyoruz. Bu gün 3 saat Guetemala Livingstone yelkenli videoları izledik. Hiç sıkılmadan izledik. Bende deniz hastasıyım ama hanım maalesef tam tersi ayağım toprağa basacak der. O sebeple ancak benim ki hayalle sınırlı kalıyor. Bu yutubede Deniz Giray bey var. O yelkenlileri nakliye ediyor ve ekspertiz yapıyor. O tip bir iş çok zevklı olabilirdi. Ayrıca Belki iki üç ortaklı devremülk tarzı yelkenli alınabilir 30 Ocak 2021 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ecem Kaya 17 Şubat 2023 Paylaş 17 Şubat 2023 Merhabalar, nacizhane önerim tekne almak yerine kiralamak olur. Bizler de kalabalık bir aileyiz ve almanın masraflarını düşününce her yıl kiralayarak tekne tatili yapıyoruz. Hem daha uyguna geliyor hem de tekne kiralamak ile istediğin rotayı seçebilmen daha kolay ve hızlı oluyor. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Şubat 2023 Paylaş 17 Şubat 2023 Ecem Kaya yazdı: Merhabalar, nacizhane önerim tekne almak yerine kiralamak olur. Bizler de kalabalık bir aileyiz ve almanın masraflarını düşününce her yıl kiralayarak tekne tatili yapıyoruz. Hem daha uyguna geliyor hem de tekne kiralamak ile istediğin rotayı seçebilmen daha kolay ve hızlı oluyor. ben aldım çok daha rahat kiralıklar batabiliyor dediler? 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 17 Şubat 2023 Paylaş 17 Şubat 2023 https://www.google.com/amp/s/www.hurriyet.com.tr/amp/yat-oscar-i-koc-un-yelkenlisine-14844484 Koç etkisi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Şubat 2023 Paylaş 17 Şubat 2023 Mustafa Tüfekçi yazdı: https://www.google.com/amp/s/www.hurriyet.com.tr/amp/yat-oscar-i-koc-un-yelkenlisine-14844484 Koç etkisi milli gururumuz Yorum bağlantısı
Serkan Toker 17 Şubat 2023 Paylaş 17 Şubat 2023 Bodrum guleti favorim ama benden denizci olmaz çünkü yüzmeyi bilmiyorum. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Şubat 2023 Paylaş 17 Şubat 2023 Serkan Toker yazdı: Bodrum guleti favorim ama benden denizci olmaz çünkü yüzmeyi bilmiyorum. en başarılı denizci , suya ayağı değmeyendir, vesile ile dna kodlarında yüzme bilgisi mevcut Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 17 Şubat 2023 Paylaş 17 Şubat 2023 Serkan Toker yazdı: Bodrum guleti favorim ama benden denizci olmaz çünkü yüzmeyi bilmiyorum. Batırma abi sende 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Şubat 2023 Paylaş 17 Şubat 2023 Ecem Kaya yazdı: Merhabalar, nacizhane önerim tekne almak yerine kiralamak olur. Bizler de kalabalık bir aileyiz ve almanın masraflarını düşününce her yıl kiralayarak tekne tatili yapıyoruz. Hem daha uyguna geliyor hem de tekne kiralamak ile istediğin rotayı seçebilmen daha kolay ve hızlı oluyor. siz yüzme biliyorsunuz değil mi İlkay Başaran yazdı: Batırma abi sende sen yüzme biliyor musun Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 17 Şubat 2023 Paylaş 17 Şubat 2023 Çağlar Bayur yazdı: sen yüzme biliyor musun Sıvıda mı? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Şubat 2023 Paylaş 17 Şubat 2023 İlkay Başaran yazdı: Sıvıda mı? şortla 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 17 Şubat 2023 Paylaş 17 Şubat 2023 Çağlar Bayur yazdı: en başarılı denizci , suya ayağı değmeyendir, vesile ile dna kodlarında yüzme bilgisi mevcut Denemek lazım ama kodlar eskiyse güncelleme sıkıntı olabilir.. İlkay Başaran yazdı: Batırma abi sende Titanik bile battı.. Ben Akçayda tekne turunda motorlarla daha çok ilgilendim. 500 hp x 2 Man dizel motor vardı teknede.. 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 17 Şubat 2023 Paylaş 17 Şubat 2023 Satayım tekne var yelkenli. Rota fişerman.5.25 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 17 Şubat 2023 Paylaş 17 Şubat 2023 Mehmet Göktürk yazdı: Satayım tekne var yelkenli. Rota fişerman.5.25 Bakımı , gideri, masrafı nasıldır hocam? Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 17 Şubat 2023 Paylaş 17 Şubat 2023 Serkan Toker yazdı: Titanik bile battı.. Ben Akçayda tekne turunda motorlarla daha çok ilgilendim. 500 hp x 2 Man dizel motor vardı teknede.. Süpersin abi. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 17 Şubat 2023 Paylaş 17 Şubat 2023 Evren Erakçora yazdı: Bakımı , gideri, masrafı nasıldır hocam? Hiçbir gideri yok. Koyacağın yere bağlı benimki kapalı kayıkhanede römorkta. 8 hp yamaha Yelkenler ofiste. Kabin aldık üstüne balıkçı oldu yağmura gelir. Radar korna ışık vb güneş paneli. Akü. 12v tertibatı mevcut. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 17 Şubat 2023 Paylaş 17 Şubat 2023 Mehmet Göktürk yazdı: Hiçbir gideri yok. Koyacağın yere bağlı benimki kapalı kayıkhanede römorkta. 8 hp yamaha Yelkenler ofiste. Kabin aldık üstüne balıkçı oldu yağmura gelir. Radar korna ışık vb güneş paneli. Akü. 12v tertibatı mevcut. Rüzgar türbini daha verimli olmaz mı hocam ? Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 17 Şubat 2023 Paylaş 17 Şubat 2023 Serkan Toker yazdı: Rüzgar türbini daha verimli olmaz mı hocam ? Verim? Denizdesin her taraftan yağmur rüzgar olta savuruyorsun o dönen şey napar adamı? 300 liralık panel at vidayı tamam.. dönen şeyle işim olmaz denizde hele. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 17 Şubat 2023 Paylaş 17 Şubat 2023 Mehmet Göktürk yazdı: Verim? Denizdesin her taraftan yağmur rüzgar olta savuruyorsun o dönen şey napar adamı? 300 liralık panel at vidayı tamam.. dönen şeyle işim olmaz denizde hele. Karetta var mı hocam? Bizim burada çoktu önceden şimdi kalmadılar. Ağlara takılmış olan birini kurtarmıştım. Baya ısırmıştı Yorum bağlantısı
Serkan Toker 17 Şubat 2023 Paylaş 17 Şubat 2023 Mehmet Göktürk yazdı: Verim? Denizdesin her taraftan yağmur rüzgar olta savuruyorsun o dönen şey napar adamı? 300 liralık panel at vidayı tamam.. dönen şeyle işim olmaz denizde hele. Yağmur rüzgar varken tabi güneş paneli daha iyi olur. Ben ismi güneş paneli diye güneş lazımdır dediydim.. 😊 Ufak bir şey benim dediğim hocam, 300 wattlık 25-30 santim bıçaklı mesela.. İlkay Başaran yazdı: Karetta var mı hocam? Bizim burada çoktu önceden şimdi kalmadılar. Ağlara takılmış olan birini kurtarmıştım. Baya ısırmıştı Psikolojisi bozuk bir tane de ben görmüştüm, denizdekileri ısırıyordu sonra ne oldu bilmiyorum. Bodrum civarında bak salmıştı 4-5 yıl önce.. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 Şubat 2023 Paylaş 17 Şubat 2023 İlkay Başaran yazdı: Batırma abi sende Senin yat güvenli mi. Bize kiralasana. 1 Yorum bağlantısı
Ecem Kaya 23 Şubat 2023 Paylaş 23 Şubat 2023 Çağlar Bayur yazdı: ben aldım çok daha rahat kiralıklar batabiliyor dediler? Kiralıkların batma gibi bir durumu nereden çıktı, ilgin. Zaten hali hazırda kullanılan, sağlam tekneler; güvenilir tekne sahiplerinden kiralanıyor. Öyle bir risk tekne sizin olduğunda ne kadarsa kiralandığında da o kadar ya. Çağlar Bayur yazdı: siz yüzme biliyorsunuz değil mi sen yüzme biliyor musun Tabii ki biliyorum da konuyla ne alakası var, anlamadım Benimki sadece bir öneriydi ama bence siz alın, tekne kiralamak sizi korkutuyor belli ki. Yorum bağlantısı
Recommended Posts