Çağlar Bayur 27 Nisan 2020 Paylaş 27 Nisan 2020 Servet Aydın yazdı: 1ünde ne yaparım bakalım evde çiçek sulanabilir Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 28 Nisan 2020 Paylaş 28 Nisan 2020 Bu ledler merceksiz göz almıyor mu? Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 28 Nisan 2020 Yazar Paylaş 28 Nisan 2020 Köksal Yılmaz yazdı: Bu ledler merceksiz göz almıyor mu? Gördüğüm kadarı ile pek sorun olmadı H4 belki bu nedenle avantajlı. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 28 Nisan 2020 Paylaş 28 Nisan 2020 (düzenlendi) Mehmet Göktürk yazdı: Bayrak alayım bari iki tane yarın 1 mayısa hazırlık 1 Mayıs ney, hakim sorduydu bana bir ara 1 Mayısta ne yapıyorsunuz diye, çalışıyoruz dediydim, hafiften tebessüm ettiydi, nasıl çalıyorsunuz dedi peşine, haftanın 7 günü 9 saat minimum..... şimdi bile, hatta 2-3 güne 2 şantiye dolaşacağım, 700+400+700+400= 2200 km. cik... 1 Mayıs mış, hadi be.... 28 Nisan 2020 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 9 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 9 Mayıs 2020 Bugün uzun süredir dolabımda bekleyen arka ışığı taktım. kabloyı içeri girip alttan motor bölmesinin ordan fren-park ışıklarının yanından geldim kalaylı kablo ile. 27W performans çok çok iyi. aksesuar pozisyonuna bağladım ve direksiyon sağındaki iki mavi düğmeden alttakine ayarladım. üstteki de muhtemelen led bar vs olacaktır. 5 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Mayıs 2020 Paylaş 9 Mayıs 2020 Manevra anında ciddi fayda sağlar hemde kamp için ideal ışık. Havaya çevir kullan Yorum bağlantısı
Erkan Işık 9 Mayıs 2020 Paylaş 9 Mayıs 2020 Servet Aydın yazdı: Manevra anında ciddi fayda sağlar hemde kamp için ideal ışık. Havaya çevir kullan servet abi önce mahallede elektirk gitti baya sonra geldı fakat benım kacak akım rolesi devamlı atmaya basladı en sonunda şalteri indirdim cıkdım sebeb ne olabılırkı Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Mayıs 2020 Paylaş 9 Mayıs 2020 Hâlâ atıyor ise prize takılı beyaz eşyaların fişleri çıkarılıp tek tek denenecek. Birisi artırıyor olabilir 3 Yorum bağlantısı
Erkan Işık 9 Mayıs 2020 Paylaş 9 Mayıs 2020 Çağlar Bayur yazdı: evde çiçek sulanabilir Bende bugun lambrı lamınat sökdük kızların elıne verdım cekıcı civi sökdürdüm lambrılerden ve 4-4 bır odanın lambrılerını he sökduk hede cıvılerı komple temızledık bugunku dersımız benm kızlar civi sökmesını ögrendı :)) Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 9 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 9 Mayıs 2020 tüm sigortaları indir önce. birer birer kaldır. 1 Yorum bağlantısı
Erkan Işık 9 Mayıs 2020 Paylaş 9 Mayıs 2020 Servet Aydın yazdı: Hâlâ atıyor ise prize takılı beyaz eşyaların fişleri çıkarılıp tek tek denenecek. Birisi artırıyor olabilir pirize takılı hiçbir sey yok prizin bırını iptal ettim birsüpheli piriz daha var sabah onuda iptal edeyım bakayı m sonuc ne cıkacak Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Mayıs 2020 Paylaş 9 Mayıs 2020 Priz yanık olursa hiçbir şekilde enerji olamaz evde 1 Yorum bağlantısı
Erkan Işık 9 Mayıs 2020 Paylaş 9 Mayıs 2020 Servet Aydın yazdı: Priz yanık olursa hiçbir şekilde enerji olamaz evde Usta sizsiniz cok anlamadıgımdan şalteri komple indirip cıkdım , yalnız yaylada söyle bır olay basıma gelmısdı kacak akım rolesı bozulmus bu sebebden dolayı elekrtık gelmıyordu mahalle elektrıgı gıdıp geldıgınde kacak akım rolesı yanmıs olabılırmıkı Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 22 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 22 Mayıs 2020 Biraz gezdim yeşile de çıktım çok abartmadan ama bu selfi kısmı diğer kısımlar uzun yükleyemedim daha 5 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 22 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 22 Mayıs 2020 4x4 4x2 LO HI kullanımı anlatım.. sarı düğmede yay takılı olmadığı için elle çekmek gerekti. En kısa zamanda yay takayım Yeşil alan gezinti: 5 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 22 Mayıs 2020 Paylaş 22 Mayıs 2020 Arka cam gezmek biraz sakıncalı değil mi? Sarsıntı ile kırılma olasılığı var Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 22 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 22 Mayıs 2020 Servet Aydın yazdı: Arka cam gezmek biraz sakıncalı değil mi? Sarsıntı ile kırılma olasılığı var kapalı iken olduğundan daha az ihtimal gibi geldi bana. Ama normalde kapalı geziyorum ses ve toz geliyor. Parkur dediğin gibi çukurlar var o yüzden yavaş gidiyorum düşersem yavaş gireyim diye. Öyle reklam filimlerindeki gibi yararak gidemedim Yorum bağlantısı
Servet Aydın 22 Mayıs 2020 Paylaş 22 Mayıs 2020 Mangal da olur orada. Hazır koyunlar var. Birini indiririz Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 26 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 26 Mayıs 2020 90x200 yatağımız, tam düz. Tabanda saklanabiliyor. Bi tanesinden masaya dönüşebilen bişey yapılacak iki görevi olacak. Aslında geri kalan kısma 50cm daha ekleyip 140x200 de yapılabiliyor. direksiyon ayak kısmına verilirse 2 kişilik oluyor. 7 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Mayıs 2020 Paylaş 26 Mayıs 2020 Yatılır bunda bu arabanın 4x2'sinin olacağını düşünmemiştim ben. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 26 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 26 Mayıs 2020 Mehmet Ozyurek yazdı: Yatılır bunda bu arabanın 4x2'sinin olacağını düşünmemiştim ben. Oğlan direksiyon tarafına da kendine istedi. Defender'larda yok bunda var. Bu tam suzuki jimny gibi. suzukide ana transfer kutusu zincirli bir düzen. Bu dişli. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Mayıs 2020 Paylaş 26 Mayıs 2020 Mehmet Ozyurek yazdı: bu arabanın 4x2'sinin olacağını düşünmemiştim ben. şafta kuyudan su çekmek için düzenek bile takabiliyorsun veya dilersen su da da yüzdürebilir akü yok ise önden koıldan çevirmeli marş da basabilirsin 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts