İçeriğe Yönlendir

Land Rover Series 3 - 1974

Mehmet Göktürk

Recommended Posts

Çağlar Bayur
Servet Aydın yazdı:

1ünde ne yaparım bakalım

evde çiçek sulanabilir

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Köksal Yılmaz yazdı:

Bu ledler merceksiz göz almıyor mu?

Gördüğüm kadarı ile pek sorun olmadı H4 belki bu nedenle avantajlı.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)
Mehmet Göktürk yazdı:

Bayrak alayım bari iki tane yarın 1 mayısa hazırlık

1 Mayıs ney, hakim sorduydu bana bir ara 1 Mayısta ne yapıyorsunuz diye, çalışıyoruz dediydim, hafiften tebessüm ettiydi, nasıl çalıyorsunuz dedi peşine, haftanın 7 günü 9 saat minimum..... şimdi bile, hatta 2-3 güne 2 şantiye dolaşacağım, 700+400+700+400= 2200 km. cik...

1 Mayıs mış, hadi be....

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Mehmet Göktürk

Bugün uzun süredir dolabımda bekleyen arka ışığı taktım. kabloyı içeri girip alttan motor bölmesinin ordan fren-park ışıklarının yanından geldim kalaylı kablo ile. 

27W performans çok çok iyi. aksesuar pozisyonuna bağladım ve direksiyon sağındaki iki mavi düğmeden alttakine ayarladım. üstteki de muhtemelen led bar vs olacaktır.

IMG_0714.jpg

IMG_0709.jpg

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Manevra anında ciddi fayda sağlar hemde kamp için ideal ışık. Havaya çevir kullan

Yorum bağlantısı
Erkan Işık
Servet Aydın yazdı:

Manevra anında ciddi fayda sağlar hemde kamp için ideal ışık. Havaya çevir kullan

servet abi önce mahallede elektirk gitti baya sonra geldı fakat benım kacak akım rolesi devamlı atmaya basladı en sonunda şalteri indirdim cıkdım sebeb ne olabılırkı 

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Hâlâ atıyor ise prize takılı beyaz eşyaların fişleri çıkarılıp tek tek denenecek. Birisi artırıyor olabilir

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Erkan Işık
Çağlar Bayur yazdı:

evde çiçek sulanabilir

Bende bugun lambrı lamınat sökdük kızların elıne verdım cekıcı civi sökdürdüm lambrılerden ve 4-4 bır odanın lambrılerını he sökduk hede cıvılerı komple temızledık bugunku dersımız benm kızlar civi sökmesını ögrendı :))

Yorum bağlantısı
Erkan Işık
Servet Aydın yazdı:

Hâlâ atıyor ise prize takılı beyaz eşyaların fişleri çıkarılıp tek tek denenecek. Birisi artırıyor olabilir

pirize takılı hiçbir sey yok  prizin bırını iptal ettim birsüpheli  piriz daha var sabah onuda iptal edeyım bakayı m sonuc ne cıkacak 

Yorum bağlantısı
Erkan Işık
Servet Aydın yazdı:

Priz yanık olursa hiçbir şekilde enerji olamaz evde

Usta sizsiniz cok anlamadıgımdan şalteri komple indirip cıkdım , yalnız yaylada söyle bır olay basıma gelmısdı  kacak akım rolesı bozulmus bu sebebden dolayı elekrtık gelmıyordu mahalle elektrıgı gıdıp geldıgınde kacak akım rolesı yanmıs olabılırmıkı

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Mehmet Göktürk

Biraz gezdim yeşile de çıktım çok abartmadan ama bu selfi kısmı diğer kısımlar uzun yükleyemedim daha

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

4x4 4x2 LO HI kullanımı anlatım.. sarı düğmede yay takılı olmadığı için elle çekmek gerekti. En kısa zamanda yay takayım

Yeşil alan gezinti:

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Arka cam gezmek biraz sakıncalı değil mi? Sarsıntı ile kırılma olasılığı var

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Servet Aydın yazdı:

Arka cam gezmek biraz sakıncalı değil mi? Sarsıntı ile kırılma olasılığı var

kapalı iken olduğundan daha az ihtimal gibi geldi bana. Ama normalde kapalı geziyorum ses ve toz geliyor. 

Parkur dediğin gibi çukurlar var o yüzden yavaş gidiyorum düşersem yavaş gireyim diye. Öyle reklam filimlerindeki gibi yararak gidemedim :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

90x200 yatağımız, tam düz. Tabanda saklanabiliyor. Bi tanesinden masaya dönüşebilen bişey yapılacak iki görevi olacak.

Aslında geri kalan kısma 50cm daha ekleyip 140x200 de yapılabiliyor. direksiyon ayak kısmına verilirse 2 kişilik oluyor. 

WhatsApp Image 2020-05-26 at 15.21.11.jpeg

WhatsApp Image 2020-05-26 at 15.18.53.jpeg

• Beğen 7
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Yatılır bunda :)

bu arabanın 4x2'sinin olacağını düşünmemiştim ben. 

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Mehmet Ozyurek yazdı:

Yatılır bunda :)

Oğlan direksiyon tarafına da kendine istedi. 

Defender'larda yok bunda var. Bu tam suzuki jimny  gibi. suzukide ana transfer kutusu zincirli bir düzen. Bu dişli.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Mehmet Ozyurek yazdı:

şafta kuyudan su çekmek için düzenek bile takabiliyorsun veya dilersen su da da yüzdürebilir

akü yok ise önden koıldan çevirmeli marş da basabilirsin

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...