Mehmet Göktürk 23 Temmuz 2019 Yazar Paylaş 23 Temmuz 2019 Atmosferik dizel yüksek rakımda napıyordu? Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 23 Temmuz 2019 Yazar Paylaş 23 Temmuz 2019 Servet Aydın yazdı: 3000m de yarısı gidiyor 50hp Tamam evereste çıkma Yorum bağlantısı
Servet Aydın 23 Temmuz 2019 Paylaş 23 Temmuz 2019 Aşırı besleme yaparız. Kolay olur. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 23 Temmuz 2019 Paylaş 23 Temmuz 2019 Rollere yazık olur 250 bg e dayandı neredeyse 50 bg den bişey olmaz yav Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 23 Temmuz 2019 Paylaş 23 Temmuz 2019 İrtifa testi lazımmış acilmiş... Yorum bağlantısı
Servet Aydın 23 Temmuz 2019 Paylaş 23 Temmuz 2019 Landı roller üzerine koymak hakarettir 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 23 Temmuz 2019 Paylaş 23 Temmuz 2019 (düzenlendi) O zaman aksiyon halinde görmeli. Koç müzesinde gördüğüm land oldukça hoşuma gitmişti. 23 Temmuz 2019 tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 28 Temmuz 2019 Paylaş 28 Temmuz 2019 Hayırlı olsun hocam [emoji592] yapılacakların çoğu bitmiş gibi ön tarafa da vinç ister yolda kalanları çekmek için.Beyaz bir Land daha gelmiş ama pek gören yokmuş. 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 16 Ağustos 2019 Paylaş 16 Ağustos 2019 Linkteki Rıfkı bu Rıfkı galiba http://degisimoto.net/1976-land-rover-defender-90-2-5-restorasyon-projesi/ 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 16 Ağustos 2019 Yazar Paylaş 16 Ağustos 2019 Hakan ın blogu mu varmış? Dün filtreyi kağıda çevirdim 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 16 Ağustos 2019 Paylaş 16 Ağustos 2019 Stop'ları sinyalleri vs ne zaman led'e çeviriyoruz? 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 16 Ağustos 2019 Yazar Paylaş 16 Ağustos 2019 çok pahalı sani. bana bir alışveriş linki fiyat bul Servet ile takalım. Ayrıca röle de iyi olur farlarda röle yok. plaka lambam yanmıyor zaten. bi tek led o var ve yanmıyor.. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 16 Ağustos 2019 Paylaş 16 Ağustos 2019 Eli lehim tutan biri uygun açılı ledi pertinaksa döşer gibi geliyor bana, özel yapım yakışır yani. Şekli de kolay yapılabilir duruyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 16 Ağustos 2019 Yazar Paylaş 16 Ağustos 2019 Köksal Yılmaz yazdı: Eli lehim tutan biri uygun açılı ledi pertinaksa döşer gibi geliyor bana, özel yapım yakışır yani. Şekli de kolay yapılabilir duruyor. o kişinin "avare" olması şart. led ışıklar bana ters geliyor. Öte yandan daha az akım çekmek avantaj. ampul değişsek kurtarmaz mı? 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 16 Ağustos 2019 Paylaş 16 Ağustos 2019 Mehmet Göktürk yazdı: o kişinin "avare" olması şart. led ışıklar bana ters geliyor. Öte yandan daha az akım çekmek avantaj. Aslında fren lambasında ben de sevmiyorum ledi, arkadaki sürücünün aşırı gözünü alıyor 3 tanesi bile. Series alınca vakit yaratmamak olmaz. Söküp takmak lazım arada. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 16 Ağustos 2019 Yazar Paylaş 16 Ağustos 2019 Köksal Yılmaz yazdı: Aslında fren lambasında ben de sevmiyorum ledi, arkadaki sürücünün aşırı gözünü alıyor 3 tanesi bile. Series alınca vakit yaratmamak olmaz. Söküp takmak lazım arada. haha evet. sökecek çok şey var. Sürekli değiştirebileceğin geliştirebileceğin.. Aklımdaki çorum kaloriferini orjinal modifiyeli sisteme çevirmek ve içerden alıp orjinal yerine koymak. Onun için kalorifer radyatörünün büyük versiyonunu kutusuna yapıp borularını yeniden çekmek gerekiyor. Havalar soğusun bi çorum nedir anlayayım dedim önce. İç kısımda çalışmalar sürecinde boyası bozulan yerler var onlara rötuş felan gerekir. Gösterge panelinde akü şarj etmiyor lambası ve ek hararet uyarı müşürü işi var. Rölantide sıcak motorda yağ lambası kırpıştırıyor belki yağ pompası revize edilecek ilerde. Diferansiyel yağ boşaltmayı sökememiş Hakan onu sökmek gerekiyor. (Hakanın sökemediğini kim söker?). Kalorifer hortumu musluğu ve kontrol kumandası takılacak. Manifoldda bir civata eksik o takılacak. Bagaj kapağında eksik civata o takılacak. Tavan sepetinde oksitlenen yerler siyaha boyanacak. Bir de muhtemelen arka köşe direkler siyaha mı boyanmalı karar veremedim köşebentler. iç aydınlatma yapılacak (şu an pilli). İkinci akü sistemi takılacak. Oğlan subwoofer istiyor onun için dilencilik yapılacak vs. Tabi bu arada elektronik ateşleme takılacak. Olası arızalar giderilecek. Su pompası yedek alınacak. Direksiyon kutusunu sökünce bilyalar dağılıyor toplaması için öğrenmek lazım youtubedan. restorasyon sırasında bilyalar geri konmamış onun yerine teflon yatak konmuş. Şu an sıkıntı olmasa da bilyalı sistem revizyon kiti var onunla revizyon yapılabilir. Ufaktan bir boşluk var çünkü o alınacak. Şanzımanı revize ettik sağolsun süper bir ustamız var. Ezbere söktü taktı herşeyi. Şu an şanzıman sıfır. 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Ağustos 2019 Paylaş 16 Ağustos 2019 ledi öncelerde ben de düşünmüştümi zamanla bünyeye ters olacağını fark ettim bu kasalarda. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 16 Ağustos 2019 Paylaş 16 Ağustos 2019 Mehmet Göktürk yazdı: ampul değişsek kurtarmaz mı? Kurtarır ama cam şeffaf değil, istenilen "led" efekti tam olmaz. Yine de ampul tipini paylaş hocam, link bulayım sana. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 16 Ağustos 2019 Paylaş 16 Ağustos 2019 Maşallah, ne güzel olmuş bu. Sarı Sarı birşeyler bekledim resimlerde [emoji3526] Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 16 Ağustos 2019 Yazar Paylaş 16 Ağustos 2019 Sani Gerşon yazdı: Kurtarır ama cam şeffaf değil, istenilen "led" efekti tam olmaz. Yine de ampul tipini paylaş hocam, link bulayım sana. Servetle sökeriz bi gün Yorum bağlantısı
Recommended Posts